Cookie- og Privatlivspolitik
Wonder Woman slår nye rekorder

Wonder Woman slår nye rekorder

Heltinden overhaler sine mandelige kollegaer

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Wonder Woman er dronningen af årets sommer blockbusters. Superheltefilmen har imponeret, ikke kun publikum og kritikere, men også ved billetlugerne, hvor den i weekenden rundede 800 millioner dollars i box office. Det gør eventyret om Amazon prinsessen til årets femte mest indtjenende film i verden indtil nu.

'Wonder Woman' har allerede slået flere rekorder, bl.a. som den bedst sælgende live-action film af en kvindelig instruktør. Men filmen kan nu tilføje endnu en rekord på CV'et, senest har DC-heltinden nemlig overgået selveste Spider-Man på hitlisten i USA som den bedst sælgende superhelte-oprindelsesfilm.

Amazon krigerens triumfer er endnu et bevis på, at heltefaget absolut ikke kun er tilegnet mænd, og at publikum har tørstet efter en god kvindelig superheltefilm på det store lærred. Wonder Woman har således også forlængst overgået flere af sine mandlige kollegaers egne solofilm, og hvis rygtet taler sandt, vil holdet bag også forsøge at blande sig i Oscar-ræset. 

Wonder Woman 2 er allerede på tegnebrættet hos Warner Bros. og DC, der lige nu ligger i forhandlinger med instruktør Patty Jenkins. Filmen forventes at få premiere 12. december 2019.

Inden da kan heltinden i skikkelse af Gal Gadot dog opleves sammen med bl.a. Batman og Superman i 'Justice League' den 16. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Det er fantastisk hvad Wonder Women har opnået i forhold til Batman og Superman, og forhåbentlig får de tilpasset 'Justice League', så den også får en tilsvarende succes.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jens Peteruser/393169
Jens Peteruser/393169

Elsker gode danske dramaer og Jesper Christensen

6 timer siden
VIPER

Sarah Connor, love ya' style!
-Håber filmen holder!

10 timer siden
Miss Hearts

Erin Brockovich.

1 dag siden
Dan
Dan

Jeg stemmer på Erin Brockovich
- fordi en sand historie her skildres på bedste vis,

1 dag siden
Marathon Max

Jeg syntes klart at O Brother, Where art Thou, er den bedste film fra året 2000.

1 dag siden

Aktive debatter