Cookie- og Privatlivspolitik
Skurken i Avatar-efterfølgere afsløret

Skurken i Avatar-efterfølgere afsløret

Nyt om James Camerons ambitiøse projekt

Stem op!
29
Stem ned!
0
(reset)

Instruktøren James Cameron har i et interview med Empire Magazine løftet sløret for hovedskurken i hans kommende fire Avatar-film.

Udtalelsen indeholder naturligvis potentielle spoilere, så hvis du ikke vil vide mere om de næste film i serien, så skal du holde op med at læse nu.

Nuvel, James Cameron afslører, at skurken fra etteren, Colonel Quaritch, ikke blot får en mindre cameo eller optræder i et flashback, men decideret bliver den gennemgående antagonist i samtlige film.

- Den interessante ved Avatar-fortsættelserne er, at det næsten er de samme karakterer [hver gang]. Der er nye karakterer og masser af nye settings og væsner, så jeg tager karakterer, du kender, og flytter dem til ukendte steder og på en større rejse. Der er ikke en ny skurk hver gang, hvilket er interessant. Samme fyr. Samme motherfucker gennem alle fire film. Han er så god, og han bliver bare bedre. Jeg ved, at Stephen Lang kommer til at sparke røv.

Selvom vi allerede godt vidste, at Stephen Lang ville vende tilbage til Avatar-universet, har der indtil nu kun været rygter om hans involvering i projekterne.

Spørgsmålet er, om det bliver kedeligt med den samme bad guy hen over i alt fem film? Cameron er dog kendt for at have noget gemt i ærmet, og bare det at Quaritch er med igen, kræver en forklaring eller to.

Avatar 2 får premiere den 17. december 2020, og de følgende år kommer Avatar 3, 4 og 5.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Altså, det har jo før fungeret med en gennemgående skurk, og jeg hilser det velkomment at vi ikke bare skal igennem den sædvanlige treakts skabelon, besejre "bossen", og videre til ny skurk i næste film. Han skal dog ikke dø hver gang, for så har vi kedsomheden ved at vende tilbage ligesom Megatron.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.