Cookie- og Privatlivspolitik
Obi-Wan Kenobi går solo

Obi-Wan Kenobi går solo

Jedi-ridderen får sin egen Star Wars-film

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Star Wars har vokseværk. Disney er i fuld gang med at udvide George Lucas' sci-fi univers - og næste film på programmet kan ifølge The Hollywood Reporter meget vel blive en standalone-fortælling om jedi-ridderen Obi-Wan Kenobi.

Stjernekrigs-filmen er på et tidligt stadie og har endnu ikke et manuskript. Det forlyder dog, at den tredobbelte Oscar-nominerede Stephen Daldry er på tale til instruktørposten.

Obi-Wan Kenobi er en central del af den oprindelige saga og mytologi, og karakteren er blevet portrættet af Alec Guinness og senest af Ewan McGregor. Men hvem der skal overtage rollen i den nye spin-off  film er endnu uvist, tidligere har McGregor dog ikke været afvisende overfor at vende tilbage til jedi-gerningen. 

Projektet vil være den fjerde i rækken af Star Wars antalogi-film, der startede med sidste års Rogue One. Næste år kommer beretningen om Han Solos unge år, ligesom at en tredje film om dusørjægeren Boba Fett skulle lande i 2020. 

Først gælder det dog Star Wars 8: The Last Jedi, som får premiere den 13. december.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Johnnyuser/335920

at Disney ville begynde at tage chancer med deres anthology/spin off film.
I stedet for virker det som om vi igen skal hører historier om de samme karakterer som vi allerede ved alt for meget om.

I stedet for kunne de komme med en mørk historie om Darth Bane, The Old Republic/Mandalorian War, eller gøre legend historien on Exar Kun og Ulic Qel-Droma til canon. Eller de kunne endda gå helt tilbage til de første jedier, og den konflikt der første til bruddet i jediordenen, der førte til at en gruppe mørke jedier forlod ordenen.

I stedet for skal vi nu trækkes med den tredje anthologi film , der handler om begivenheder/personer hvor vi allerede ved alt vi behøver at vide.

Joe

Håber at filmen finder sted mellem episode 3 og 4, efter at Obi-wan er gået i skjul.

Og håber virkelig at de får Ewan McGregor tilbage i rollen! Han var det absolut bedste ved de 3 prequels. Hans optræden passer rigtig godt med Alec Guiness' optræden i den original trilogi, så jeg ser frem til denne Spin-off :)

Nikolaj

Jeg er ikke en største fan af spin-off film, og det gælder ikke kun i Star Wars universet. Sjældent er jeg interesseret i film, som i sidste ende ikke får specielt stor indflydelse på den serie, som de er en del af. Man kan sige, at Disney personligt fik stor udbytte af Rogue One, hvilket er fedt for dem. Men filmen var ikke specielt fornyende, og jeg hjulper hellere ikke ved tanken om en Han Solo film, til trods for det fremragende cast. Men en Obi-Wan film føler jeg, at man kan prøve på noget nyt. Jeg håber ikke på nogle stor sci-fi fantasy film. Jeg håber på en medrivende og intens film, med et stort blik på Obi Wan som hovedperson. Hvad sker der i de små 20 år imellem episode 3 og 4. Der må have været nogle udfordringer, og det kunne være set at opleve The Force på en meget personlig og anderledes oplevelse, og måske nogle Bounty Hunters som skurke?

Litvan

Også selv om filmen (eller flere) skulle handle om hans yngre dage, kan Ewan stadig have en stor rolle i dem, hvis man evt. laver det spin på dem at han husker tilbage til sine yngre dage.
Ja, I know.. han er stadig død efter Return of the Jedi, men selve filmens setting kunne jo være et sted omkring tidspunktet mellem Revenge of the Sith og New Hope, før han møder den voksne Luke Skywalker.

Og ved at huske tilbage kan man så caste en yngre udgave såfremt man ønsker, dog ser jeg helst at han selv får HELE rollen.

Michael

Det ville føles så forkert hvis vi skulle have en ny til at spille Kenobi, og tror heller ikke vi kommer til at se en anden end McGregor, fordi vi har allerede set Obi-Wans unge dage, såvel som sidste. Og McGregor er allerede inde i Disney familien med den kommende Peter Plys film, Christopher Robin, så tror det er rimelig sikkert at de får ham med.

Jacob

Episode I-III er nogen af de mest udskældte film, men Ewan McGregor tilføjede tiltrængt klasse til dem. Med udsigt til mindre CGI, og flere praktiske effekter kunne gøre det mere tillokkende for den garvede skotte, der døjede med de mange blå og grønne skærme.

Mickey

Synes det er ren utopi at snakke om andre end Ewan McGregor i rolle som Obi-Wan?! det var ham som virkelig gjorde karakteren fantastisk, og han har holdt sig i form til nu, så dumt at lade dét gå til spilde ;)
Drømmen ville jo være hvis man kunne se noget mere til både Obi-Wan & Anakin. De to bedste karakterer i Star Wars-franchisen, Ewan har virkelig god kemi med Hayden -som jeg også synes fortjener et comeback til SW universet :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lotte

Jeg vidste heldigvis at den ikke var 'afsluttet' og var kun glad for, at der ikke var en cliffhanger men derimod et løfte om en spændende part 2.

1 dag siden
Sørenuser/768514
LOL
Sørenuser/768514

Nej, det var sørme ikke en Hunger Games film...

1 dag siden
Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

3 dage siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

3 dage siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

4 dage siden