Cookie- og Privatlivspolitik
Nye Twilight og Hunger Games-film på vej?

Nye Twilight og Hunger Games-film på vej?

Lionsgate vil fortsætte

Stem op!
182
Stem ned!
0
(reset)

Lionsgate har tidligere i år aflyst Divegent 4 i biografen. Derfor står studiet uden en af deres store filmserier.

Direktør for Lionsgate Jon Feltheimer har nu udtalt, at der i stedet kan komme flere både Twilight og Hunger Games-film. De to franchises har indtjent henholdsvis 3.3 og 2.9 milliarder dollars og kan potentielt blive en endnu større guldgrube for Lionsgate.

Twilight og Hunger Games-universerne vil ifølge Feltheimer dog kun fortsætte med godkendelse fra forfatterne Stephenie Meyer og Suzanne Collins.

De nye film vil højst sandsynligt ikke fokusere på Bella, Edward og Katniss, men vil i stedet være spin-offs med fokus på nye historier. 

Men nu hvor young adult-feberen er dalet, har vi så overhovedet brug for flere kapitler med glitrende vampyrer og rejser til Panem? 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dorthea

hvornår kommer der en ny film

Michelle

Hvor er det synd at ødelægge de gode minder og oplevelser som de to film har givet. Jeg synes måske det ville være rigtig synd og uinteressant hvis man skiller karaktere og univers fra hinanden.
Det virker lidt som et desperat forsøg på at få en ny susses film. Tror ikke det vil lykkes for dem, men der er da sikkert nogle der vil elske dem, jeg vil hvert fald ikke se dem, hvis det skulle blive aktuelt.

Risushi

YA feberen har ikke lagt sig - den er blot kommet videre. At begynde at lave spin-offs på Hunger Games og Twilight nu, er næsten et tegn på deres desperation fra deres side af. De var for langsomme til at få Divergent filmene gjort færdige mens der var hype over bøgerne, trak filmene ud for længe, og prøvede at malke for meget på det. Og hvis de begynder på Hunger Games og Twilight på nuværende tidspunkt, tror jeg godt nok heller ikke de får megen succes. De skal til at tænke i nye baner - der er så mange fantastiske og populære YA serier derude de kunne tage op - frem for desperat at trække på noget som for længst er - og burde være - "gået af mode". Det hype de skulle kunne gå hen og få med disse to, ville være ren nostalgi fra fansenes side af, men jeg tror ikke på det er noget der bliver det næste store hit.

DJN

har ikke engang noget sarkastisk at sige om dette, så langt ude er det.
Kan de, der vil have flere af disse, ikke bare se Emoji-filmen? Den er nok ca. lige så dyb og spændende.

Isabella

Ja, jeg er blevet ældre. Ja jeg fået en anden smag, og de ideelle par forhold er ikke Edward og Bella mere, men jeg kan da stadig godt lide Twilight.
Jeg kan huske jeg læste om at der var noget kørende om man skulle filmatisere nogle af de andres historie fra Twilight, hvilket jeg synes var en god ide. Hvis man fik set Alice historie fra begyndelsen, eller Vulturi. Jeg læste også engang noget om en serie med Jacobs indianer stamme, hvilket jeg også ville være med på. Men med det sagt, så skal man også passe på bare ikke at ødelægge det, måske er fanbasen ved at dø ud, men der er ikke nogen grund til at skyde den ned.

Jeg har desværre ikke læst Hunger Games, og har kun set filmene. Jo, det kunne nok være sjovt nok at se nogle af de andres historie, men det kan også blive svært at gøre mere spændende.

Måske skulle jeg give andre ret i, at det måske ville være bedre at finde en ny franchise at blæse liv i. Jeg ville selv være vild med at se andre af de bøger jeg læste engang da jeg var yngre, som Fallen serien eller House of Night. Det kunne være en ide at følge de unges køb af bøger, og så måske prøve at udvikle noget der udfra?
Den mest vigtige detajle, ville jo så være at holde sig til de VIGTIGE detajler fra bøgerne, hvis man skal filmatisere mere end bare en bog, eller andres historier senere!
Et tamt eksempel, men når man alligevel er inde på Twilight, så var det meningen at James' jakke var fra den vampyr som forvandlede Alice, og ikke en random jakke fra et menneske han spiste. Sådanne detajler kan ødelægge noget for andre filmatiseringer, men vil se frem til hvad end der sker, og skal nok se det, bare for at tilfredsstille min indre fan (som så langsomt kan dø hvis det ikke bliver gjort godt)..

Legolars

Twilight var lidt fesen som film, børgerne var en del bedre. Hvis de skal gå den vej så kunne man lave hvordan Edward blev til, fra menneske til vampyr.
Hunger Games er bøgerne også en hel del bedre. Men kunne være sjovt at se hvad der skete efter de vandt krigen... Meeen pas nu på med det teen p*s

Horsi

Ikke flere Twilight og Hunger games film. Jeg er så træt af at intet originalt må komme ud af Hollywood længere. Der ud over afskyer jeg Twilight og kan kun håbe at folk en dag vågner op og stopper med at kunne lide det. The hunger games havde en ok 1 men 2 virkede rimelig meget som mere af det samme så jeg stod af. Jeg kan ikke se hvorfor folk ville havde mere af det. Ikke for noget men film 3.1 handlede om at bage brød. Hvis i vil havde det så bliv hjemme, sæt en youtube video på og bag det selv.

Maria

Jeg tror Lionsgate skal holde sig fra at lave spin-offs på både Twilight og Hunger Games. Bølgen har lagt sig, de må tænke i nye baner, selvom jeg ved at det kan være svært. ;) Man skal tage det som et tegn, når de ikke engang kan få afsluttet Divergent serien på det store lærred.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

17 timer siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

1 dag siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

1 dag siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

2 dage siden
Fiskerjensuser/1146776
Fiskerjensuser/1146776

Dark Waters kommer ud på torsdag

2 dage siden

Aktive debatter