Cookie- og Privatlivspolitik
Hvordan ser fremtiden ud for DC's superhelte?

Hvordan ser fremtiden ud for DC's superhelte?

Martin Scorsese skal hjælpe til

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

DC Extended Univers (DCEU) er muligvis i fare, hvis vi kigger på den nye tendens i superheltegenren og de seneste nyheder fra DC.

Både DCEU og Marvels MCU har planlagt deres franchises mange år ud i fremtiden, og alle medlemmerne af den kommende Justice League får/har deres egne solofilm. Men nu er der en tendens til, at nye DC-projekter ikke kommer til at være en del af DCEU. Warner Bros. har nemlig et ønske om, at kunne skabe unikke historier med forskellige skuespillere i rollerne som de ikoniske DC-karakterer. 

I Marvel-universet ses denne tendens hos Sonys Spider-Man-spinoffs Venom og Silver & Black. Selvom Marvel og Sony nu samarbejder om Spider-Man, kommer Venom, Silver Sable og Black Cats film ikke til at høre under MCU.

Alt dette betyder heldigvis ikke, at produktionen af superheltefilm stopper, men at fremtiden for de kæmpe franchises, vi kender, er uklar.

Vi kan håbe på, at dette betyder, at DC og Warner Bros. bevæger sig væk fra Marvels skabelon og begynder at lave film, som det fungerer bedst for dem.

Læs de seneste DC-nyheder herunder.

Harley Quinn og The Joker i egen film
En film om Harley Quinn og The Joker er sat i værks med Crazy, Stupid, Love-instruktørerne Glenn Ficarra og John Requa som bagmænd. Margot Robbie og Jared Leto vil genoptage rollerne fra Suicide Squad og fortsætte den kriminelle kærlighedshistorie.

Projektet har endnu ikke fået titel, men vi ved dog, at den vil foregå indenfor DCEU og skal sættes i produktion efter produktionen af 'Suicide Squad 2'.

Den planlagte Harley Quinn, Catwoman og Poison Ivy film 'Gotham City Sirens', med Margot Robbie og Suicide Squad-instruktør David Ayer, lader til at være tilsidesat indtil videre.

Martin Scorsese & The Joker
Batmans ærkefjende The Joker skal have sin egen spinoff uden for DCEU, men i et andet univers end Batman v Superman, 'Suicide Squad' osv.

Superskurkefilmen kommer til at omhandle Jokerens oprindelse og vil foregå i 1980ernes Gotham City. Det bliver højst sandsynlig en yngre skuespiller, der denne gang skal prøve sig af med rollen som The Joker.

The Hangover-instruktøren Todd Phillips skal instruere filmen, men den helt store nyhed er, at mesterfilmskaberen Martin Scorsese skal producere.

Ny Batman-triologi?
Kommende The Batman-instruktør Matt Reeves har udtalt, at den nye Batman solofilm heller ikke vil høre under DCEU. I stedet ønsker Reeves, at det nye projekt skal være en del af en ny Batman-triologi.

Batfleck kommer eftersigende ikke til at fortsætte i sin rolle som Batman efter 'Justice League', og efter Reeves' udtalelse virker dette rygte i højeste grad plausibelt. 

Dagen efter denne nyhed brød ud, trak Reeves til dels sin udtalelse tilbage og skrev på Twitter, at 'The Batman' kommer til at være en del af "DC-universet". Forskellen bliver, at filmen kommer til at handle udelukkende om Batman, og at der ikke vil være gæsteoptrædener fra andre DC-helte. 

Nyt fra Justice League
Det blev bekræftet sidste november, at Jesse Eisenberg ville vende tilbage som Lex Luther i 'Justice League'. Efter en personlig tragedie har The Avengers-instruktøren Joss Whedon overtaget produktion fra Zack Snyder, og der bliver eftersigende lavet mange ændringer, bl.a. på filmens slutning.

Rygtet siger nu også, at Jesse Eisenbergs karakter er klippet helt ud af filmen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maggie Smith

Netop en solofilm om The Joker, Harley Quinn og Batman er vejen frem. Man kan sagtens kombinere de forskellige med i det, men det er netop det, som der var lagt op til. Jared Leto and Margot Robbie var fantastiske i deres roller. Husk Nolans fantastiske Batman-trilogi. Det er vejen frem med enkelte af gangen.

Alle de der film, hvor man introducerer 7 nye er slet ikke til at rumme. Hold det simpelt!

Anders

Der skal aldrig laves en Joker solofilm! Figuren kan ikke bære det, og skal Jokeren være den bærende figur, skal vi så sidde og have sympati med den stakkels fyr?
Det tætteste vi har på en Joker-film er Tim Burtons Batman-film, som både gav en af Jokerens oprindelseshistorier og et navn (Jack Napier) til ham.
Jokeren er en fantastisk skurk, da det er let at hade ham og han giver historiefortælleren frihed til at gøre nærmest hvad man vil.

Hvorfor vil DC fokusere på meget på skurkene? Det er jo heltene vi gerne vil se - det har Marvel jo med al tydelighed demonstreret, forskellen er at Marvel giver os gode historier. De er simple, men det virker for de holder formlen fra tegneserierne.
DC's Suicide Squad er en succes fordi Margot Robbie var genialt castet til sin rolle, og det endte jo med at blive en "Harley Quinn and Friends" film.

Samtidig er jeg træt af at alt DC-relateret skal være enten en trillogi eller en franchise-starter... start nu med at give os nogle gode enkelt-film og så byg videre hvis det rent faktisk er noget som vi biografgængere vil se - det lykkedes jo med Wonder Woman.

Jeg håber det bedste for Justice League, men jeg frygter at DC har alt for travlt med at indhente Marvel, så de ender med at snuble ved startlinjen.

Horsi

Slå DCEU ihjel og lav et film univers og lav - hvis i vil holde fast ved et univers - et meget løst sammenhængende univers. I kan bare sige det er et univers hvor Aquaman hersker i havet og Batman håndtere Gotham, Superman i Metropolis, osv. Så kan man lave cross overs af og til mens solo film handler om deres område og hvordan de håndtere det.

Rasmus/Musen

Hvorfor skal de lige pludselig begynde på sådan nogle endnu flere "nyere og dystre" historier inden for DC-universet?

Jeg har altså VIRKELIG været stor fan af alt det, som de har gjort indtil nu. Altså det, at der bare ind imellem kom nye film ud om de karakterer, som vi udmærket kender, men som bare aldrig har fået en chance for ordentlig at vise dem frem i lyset.
Hvad skal der også ske for Min absolutte yngling, Harley Quinn nu? Det lød hele tiden så spændende det projekt med Gotham City Sirens. Men hvis de tilsidesætter det projekt til fordel for en hel film med hende og Jokeren i hovedrollerne? DET ER HELT FORKERT!

Men man må vel altid have lov til at håbe på det bedste, :-/

Jacob

I forbindelse med Sonys nye SMU lader det til, at Norman Osborn a.k.a. Green Goblin vil optræde ligesom Thanos i MCU.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.