Hvilken Game of Thrones-karakter fortjener en film?

Spoilerfri afstemning
Billede
(© HBO)

Game of Thrones sæson 7 er slut for denne omgang, og nu begynder ventetiden på den cinematiske afslutning af sangen om is og ild.

HBO har allerede luftet idéen om spinoff-serier indenfor universet, men i mellemtiden kan vi drømme om spillefilm med nogle af de populære karakterer.

Vi har samlet syv idéer, som kunne blive spændende projekter. Stem nederst i artiklen på hvilken spinoff-film du helst vil se eller fortæl os din egen idé i kommentarfeltet.

Husk: ingen spoilers!

Eddard Stark og Robert Baratheon
Da Robert troede, at hans elskede Lyanna Stark var blevet bortført, begyndte oprøret mod tronen, Rhaegar Targaryen og den gale konge. Vi vil gerne se ”Roberts rebellion” på den store skærm med Ned Stark ved sin side.

Daenerys Targaryen
Moderen af drager og bryderen af lænker har forhåbentligt mange flere eventyr forude, og vi vil gerne se meget mere til både Dany og hendes drager.

Petyr Baelish / Littlefinger
Kaos er en stige, som Littlefinger har formået at kravle op ad gennem hele serien. Vi vil gerne se mere til karakterens fortid, og hvordan han endte som en del af kongens råd.

Euron Greyjoy
Pilou Asbæk har givet den gas som rockstar-pirat i denne sæson, men vi har ikke set meget til hans tidligere bedrifter. Vi vil gerne se et drama om Eurons tid på havet, hvor han plyndrede fra Oldtown til Qarth.

Brandon Stark / The Three-eyed Raven
Den eneste nulevende Stark-søn er kommet tilbage til Winterfell, og vi har fundet ud af, at The Three-eyed Raven uden videre kan rejse i tid og rum. Vi vil gerne tilbage i tiden med Bran, så vi kan se muren blive bygget eller hilse på The First Men.

Jon Snow
Kit Haringtons karakter er en fanfavorit, og vi har slet ikke fået nok af Jon og mystikken omkring hans ophav. Denne afstemning ville jo heller ikke gå an uden Jon Snow!

Tyrion, Cersei og Jamie Lannister
Forholdet mellem de tre Lannister-søskende er vist mere kompliceret end de fleste. Vi vil gerne se, hvordan Tyrion voksede op med skyldfølelsen over sin mors død, og hvordan forholdet mellem Cersei og Jamie var, da de var yngre.