Cookie- og Privatlivspolitik
Hvilken Game of Thrones-karakter fortjener en film?

Hvilken Game of Thrones-karakter fortjener en film?

Spoilerfri afstemning

Stem op!
24
Stem ned!
0
(reset)

Game of Thrones sæson 7 er slut for denne omgang, og nu begynder ventetiden på den cinematiske afslutning af sangen om is og ild.

HBO har allerede luftet idéen om spinoff-serier indenfor universet, men i mellemtiden kan vi drømme om spillefilm med nogle af de populære karakterer.

Vi har samlet syv idéer, som kunne blive spændende projekter. Stem nederst i artiklen på hvilken spinoff-film du helst vil se eller fortæl os din egen idé i kommentarfeltet.

Husk: ingen spoilers!

Eddard Stark og Robert Baratheon
Da Robert troede, at hans elskede Lyanna Stark var blevet bortført, begyndte oprøret mod tronen, Rhaegar Targaryen og den gale konge. Vi vil gerne se ”Roberts rebellion” på den store skærm med Ned Stark ved sin side.

Daenerys Targaryen
Moderen af drager og bryderen af lænker har forhåbentligt mange flere eventyr forude, og vi vil gerne se meget mere til både Dany og hendes drager.

Petyr Baelish / Littlefinger
Kaos er en stige, som Littlefinger har formået at kravle op ad gennem hele serien. Vi vil gerne se mere til karakterens fortid, og hvordan han endte som en del af kongens råd.

Euron Greyjoy
Pilou Asbæk har givet den gas som rockstar-pirat i denne sæson, men vi har ikke set meget til hans tidligere bedrifter. Vi vil gerne se et drama om Eurons tid på havet, hvor han plyndrede fra Oldtown til Qarth.

Brandon Stark / The Three-eyed Raven
Den eneste nulevende Stark-søn er kommet tilbage til Winterfell, og vi har fundet ud af, at The Three-eyed Raven uden videre kan rejse i tid og rum. Vi vil gerne tilbage i tiden med Bran, så vi kan se muren blive bygget eller hilse på The First Men.

Jon Snow
Kit Haringtons karakter er en fanfavorit, og vi har slet ikke fået nok af Jon og mystikken omkring hans ophav. Denne afstemning ville jo heller ikke gå an uden Jon Snow!

Tyrion, Cersei og Jamie Lannister
Forholdet mellem de tre Lannister-søskende er vist mere kompliceret end de fleste. Vi vil gerne se, hvordan Tyrion voksede op med skyldfølelsen over sin mors død, og hvordan forholdet mellem Cersei og Jamie var, da de var yngre. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Jeg vil gerne tilbage i tiden til the Rise and Fall of the Dragons:

- Aegon the Conqueror og hans søstre Visenya og Rhaenys. Se erobringen af Westeros, de 3 gamle kæmpedrager Balerion, Vhagar og Meraxes, og høre om deres legendariske valyrian swords Blackfyre og Dark Sister.

- De heftige år omkring Dance of the Dragons, da Aegon II kæmpede om magten mod hans halvsøster Rhaenyra, og som endte med at samtlige drager blev udslettet.

- Baelor I og hans vanvittige roadtrip til Dorne, og som ender med at Dorne endelig bliver en del af The Seven Kingdoms. I denne film ville man selvfølgelig også stifte bekendskab med Baelors lillebror Daeron I "The young Dragon" og hans fætter Aemon the Dragonknight.

- The Blackfyre Rebellions hvor flere Targaryen konger i træk forsøger at få bugt med den selvudnævnte Daemon I Blackfyre og hans efterkommere. Berømtheder som Bryndan Rivers (Bloodraven), Aegor Rivers (Bittersteel) og Duncan The Tall ville være spændende at se i aktion.

Men det kunne også være super interessant at gå endnu længere tilbage i tiden til da Valyrian herskede over Essos. En sådan film kunne både fokusere på folket i Valyrian og livet i det ældgamle rige langs floden Rhoyne, hvor dronning Nymeria i sin tid herskede, inden hun måtte flygte i sine 10.000 skibe.

Antaeus

Det du vil se her er vel en prequel til Game of Thrones og lyder langt mere spændende end det Kino lægger op til.

For her får vi i princippet bare mere Game of Thrones dog med noget af handlingen afsløret.

S. Rico

Ja, det er ren ønsketænkning, som næppe går i opfyldelse.

Når/hvis HBO laver deres GoT spin off, så bliver det jo sandsynligvis noget der inkluderer nogle af de karakterer og skuespillere, som vi allerede kender via tv-serien. Det kan såmænd blive seværdigt nok, men jeg vil da langt hellere dykke tilbage i Westeros' tidligere historie.

Antaeus

Jeg ser ikke nogle skal have en serie for sig. Den hænger sammen som serie og med mange interessante personer. Nu har hver seer typisk sine favoritter i serien. Lad det forblive sådan.

Victor

Det første svar der kom op i mit hoved var, at ingen af dem skulle få lavet en spillefilm om sig. Ikke fordi de ikke er interessante karakterer - men fordi game of thrones bedst egner sig til tv, netop fordi der er så meget at fortælle, at en film aldrig ville kunne retfærdiggøre karakteren. Altså at historien bliver for 'rushed' og overfladisk.

Men med nærmere eftertanke, kom jeg faktisk op med noget, der dog igen bryder afstemningens rammer. Hvis GOT absolut skal udsættes for en filmatisering, så ville jeg da 100 gange hellere høre om den meget omtalte krig, der foregik før GOT serien startede. Dét ville måske egne dig bedre til en film, da man i princippet kan behandle det som et mere selvstændigt filmproduktion, end hvis de var bundet til 1 karakter. Her kan de køre den gamle GoT-stil, hvor man følger flere karakterer. Pulp fiction/Game of Thrones agtigt.

Mickey

Af dem som nævnes her, så vil jeg sige at Euron har mest at tilbyde. Den karakter kan simpelthen ikke ydes retfærdighed på kun to sæsoners tv. Han har set alt, go gjort alt, go hvis man læser bøger ved man det -Han er virkelig spændende! Forstår ikke rigtig Daenerys her -Synes ikke hun har ret meget mere at byde ind med, og hun dør nok i næste sæson. Jon kunne man godt lave noget med, hvis det foregik efter GoT evt. Men jeg ville også være rigtig interesseret i at se en prequel hvor man ser mere til Lannister-familien. Tywin var styrede de syv kongeriger med hård hånd, og Jaime havde begge hænder og var den mest talentfulde ridder i Westeros! Alt det han oplevede som King's Guard for Aerys er virkelig interessant. Og her ville man jo sagtens kunne få lidt Athur Dayne ind i billede ;)
Robert's Rebellion ville selvfølgelig være fantastisk, men det laver de aldrig. derudover, så fejlcastede de totalt Rhaegar i sæsonfinalen forleden, og ham gider jeg sgu ikke se på i en hel film ;)

Rasmus

Jeg ville vildt gerne se et westeros, der stadig er under en targaryen. F.eks. historien om Dunk og Egg (Aegon), i denne periode hører vi nemlig om andre spændene karaktere såsom, Master Aemon (der er ved at smede sin kæde) eller bloodraven (Brynden Rivers, der var kings hand, og havde muligvis kontrollen, inden han drog nord for muren og blev den three eyed raven Bran Stark senere møder.

Cecilieuser/917440

De er alle ret interessante karakterer :)

Another nerd

tywin burde nævnes siden har masser af fortid

Michael

Vi skal da se deres monster babyer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rizzo

Selvfølgelig er begge parter i denne sag interesserede i at tjene flest mulige penge.

2 dage siden
Simonuser/784166
Simonuser/784166

Jeg er naturligvis på Scarletts parti - film skal ses i biografen, det er en del af vores kultur - og økonomi.

2 dage siden
Frederik Baltser

Argumentet, @Michael, er nu ret lige til.

2 dage siden
Michaeluser/438288
Michaeluser/438288

Jeg tror nu nok de to parter nok skal finde ud af at fordele alle deres penge, men fra et forbrugersynspunkt, så er det mere interessant, når Nordi

3 dage siden
Hans

Efter at have læst bøgerne, bliver det spændende at se. Jeg håber virkelig de kan fange essensen.

5 dage siden

Aktive debatter