Cookie- og Privatlivspolitik
Harry Potter-instruktør bag manus til Gremlins 3

Harry Potter-instruktør bag manus til Gremlins 3

Forskruet og mørk efterfølger

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Det er så længe siden, at vi har hørt nyt om Gremlins 3, at vi helt havde glemt, at den er på vej. Men nu fortæller manuskriptforfatteren Chris Columbus til Slashfilm, at han har færdiggjort drejebogen til filmen.

- Jeg er virkelig glad for manuskriptet. Det er så forskruet og mørkt, så nu må vi se.

Columbus kan desværre ikke udtale sig om, hvornår vi kan forvente gyser-komedien i biografen, og ikke engang starttidspunktet for optagelserne er på plads endnu, da det afhænger af budgetmæssig planlægning.

Til gengæld uddyber den 58-årige amerikaner sine tanker omkring manuskriptet:

- Jeg ville gå tilbage til den virkelig forskruede logik fra den første film. Jeg fandt ud af, at det var et meget let sted for mig at vende tilbage til og begynde at skrive om igen, så forhåbentlig kommer vi snart til at se filmen.

Planen er, at der skal bruges så lidt CGI som muligt, og man vil gå efter det "naturlige" look med dukker, som de tidligere film havde. Formentlig med lidt computer-redigeringsarbejde omkring deres ansigtsudtryk.

Gremlins

Oprindeligt skulle Carl Ellsworth have udarbejdet manus til en reboot af den første Gremlins, men Warner Bros. besluttede at hyre Chris Columbus ind for at skrive en direkte efterfølger.

Chris Columbus er også en erfaren herre udi eventyrlige universer. Ikke nok med, at han skrev de to tidligere film i serien, så er han også manden i instruktørstolen på de to første Harry Potter-film.

Fans har allerede spekuleret i, hvad plottet kommer til at omhandle. Hvis alle de ondsindede gremlins kommer fra den oprindelige mogwai, Gizmo, bør nogen så ikke forsøge at slå den ihjel? Ingen tvivl om, at det ville være en mørk vej at gå, men også en oplagt udvikling efter hændelserne i de to første film.

Gremlins 3 har endnu ingen premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Gizmo var for mig indbegrebet af nuttethed overload, men samtidig tilsat en uhyggelig skyggeside. Elsker stadig den første film, hvorimod toeren var noget værre juks.
Tiden er langt om længe komme ttil Gremlins 3 begynder at tage sin form og hvor er jeg hammer glad for at de vælger at gå med den originale ide med dukker fremfor kikset brug af for meget CGI. Det giver et autentisk og naturligt look. Er spændt på hvad der menes med, at den bliver forskruet og mørk.

Jacob

Som barn var Gizmo for mig, og er det stadig, noget af det mest elskelige, men pakket ind i det her uhyggelige univers. 2'eren var en skuffelse, så har store forventninger til den næste. Bliver den en succes, så kommer det nok til at skyde ud med flere, ligesom når Gizmo laver sit onde afkom.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.