Cookie- og Privatlivspolitik
Baby Driver 2 kan være på vej

Baby Driver 2 kan være på vej

Klar til mere hjulspind?

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Baby Driver har været én af årets største overraskelser. Den originale kupfilm har imponeret ved billetlugerne – og den er pt den bedst brugeranmeldte film her på sitet. Derfor vil denne nyhed også glæde rigtig mange.

Baby Driver-instruktør Edgar Wright er nemlig ikke afvisende over for tanken om en efterfølger til hans fortælling om flugtbilisten Baby (Ansel Elgort):

- Jeg udelukker ikke ideen om en efterfølger. Det har været oppe og vende, og jeg har nogle cool ideer, så vi må se, hvor det ender. Så vil jeg blive en af de der franchise-gutter.

Allerede i juli afslørede Wright, at Sony havde henvendt sig vedrørende en fortsættelse, men nu virker det altså til, at instruktøren har fået mere blod på tanden. Men en anden original filmidé fra manden bag zombiekomedien Shaun of the Dead kunne også være på trapperne:

- 'Baby Driver' er en film, jeg har ville lavet i mange år, og det er sjovt at have sit største hit med sin ældste ide. Det fik mig til at tænke på, hvad jeg ellers har i skrivebordsskuffen?

Hvad der er det næste for Wright vides derfor ikke, men han har i længere tid arbejdet på en filmatisering af Andrew Smiths ’Grasshopper Jungle’. Det kan derfor godt være, at vi skal væbne os lidt med tålmodighed.

Baby Driver kan stadig ses i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nils

... lad nu den superfede film stå alene, og find i stedet på noget helt nyt!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel

Nu syntes jeg, at Fallen Kingdom var ret tam, og at slutningen var ret dårlig, for USA ville jo bare sende militæret ind, og gøre noget ved de unde

5 timer siden
Wayne

"de sidste 10 års middelmådige rom-coms"
Er det ikke snarere 20 år?

Men hun gør det godt i en alder af 50 år

6 timer siden
Antaeus

Spielberg har lavet en hel række gode og også fremragende film, men for mit vedkommende var jeg kun underholdt i mesterværksklassen af de helt gaml

20 timer siden
Jimmy

Efter et årti næsten, med remakes er Disney ENDELIG klar med noget NYT!!! HURRAAA... Det lover godt, bare fra de få billeder der er af Raya..

1 dag siden
Thomas

Enig i at Jurassic Park er en fremragende film til 6 stjerner.
Både det visuelle, historien og skuespillerne fungerer her.

1 dag siden

Aktive debatter