Cookie- og Privatlivspolitik
Baby Driver 2 kan være på vej

Baby Driver 2 kan være på vej

Klar til mere hjulspind?

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Baby Driver har været én af årets største overraskelser. Den originale kupfilm har imponeret ved billetlugerne – og den er pt den bedst brugeranmeldte film her på sitet. Derfor vil denne nyhed også glæde rigtig mange.

Baby Driver-instruktør Edgar Wright er nemlig ikke afvisende over for tanken om en efterfølger til hans fortælling om flugtbilisten Baby (Ansel Elgort):

- Jeg udelukker ikke ideen om en efterfølger. Det har været oppe og vende, og jeg har nogle cool ideer, så vi må se, hvor det ender. Så vil jeg blive en af de der franchise-gutter.

Allerede i juli afslørede Wright, at Sony havde henvendt sig vedrørende en fortsættelse, men nu virker det altså til, at instruktøren har fået mere blod på tanden. Men en anden original filmidé fra manden bag zombiekomedien Shaun of the Dead kunne også være på trapperne:

- 'Baby Driver' er en film, jeg har ville lavet i mange år, og det er sjovt at have sit største hit med sin ældste ide. Det fik mig til at tænke på, hvad jeg ellers har i skrivebordsskuffen?

Hvad der er det næste for Wright vides derfor ikke, men han har i længere tid arbejdet på en filmatisering af Andrew Smiths ’Grasshopper Jungle’. Det kan derfor godt være, at vi skal væbne os lidt med tålmodighed.

Baby Driver kan stadig ses i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nils

... lad nu den superfede film stå alene, og find i stedet på noget helt nyt!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Alex

Det vel svært at overgå Christian Bale, men han skal da have en chance

6 timer siden
Jacob

Ben Affleck var hellere ikke det indlysende valg, så jeg vil ikke allerede dømme Robert Pattinson ude.

3 dage siden
Isabella

Jo det var engang jeg var stor Twilight fan og det var nok det jeg læste mest i mine teenage år, men jeg forstår ikke hvorfor alle skal hade så meg

3 dage siden
Curtie

Det var en rigtig god nyhed. Jeg elsker bare Ternet Ninja.
Jeg kan kun give den 6 stjerner. Den humor.

4 dage siden
Alex

Enig det skal sgu nok blive fedt at se på

4 dage siden

Aktive debatter