Cookie- og Privatlivspolitik
Avatar 2 har startet produktion

Avatar 2 har startet produktion

Cameron hæver forventningerne gevaldigt til de nye film

Stem op!
125
Stem ned!
0
(reset)

Vi har ventet, ventet - og ventet. Men nu ser der endelig ud til at ske noget, for ifølge James Cameron selv er instruktøren så godt som startet på at optage den næste Avatar-film. Til Digital Spy udtaler han:

- Vi er i produktion. Vi har fuld fart på produktionen. Vi er på det stadie, vi kalder 'rekognoscering', hvad der basalt set er optagelser for mig.

Den 63-årige instruktør afslører, at det meste af filmen foregår i den virtuelle verden (i 'Avatar's univers kendt som Pandora), og det er i disse digitale sets, at Cameron og hans hold i disse dage finder de bedste locations.

Titanic-instruktøren hæver samtidig forventinger gevaldigt til sine kommende sci-fi eventyr, som ifølge ham, vil overgå alt tidligere lavet med sin avancerede og forbløffende teknologi:

- Jeg har hyret de bedste tegnere og teknikkere i verden til at designe disse film. Billedrigdommen vil være så stor, at folk umuligt vil kunne forestille sig det på forhånd, men det vil bare virke helt rigtigt, når de oplever det.

Prøverne med skuespillerne, der tæller Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang og Zoe Saldana, er så småt også startet, og Cameron forventer at optagelserne påbegyndes i slutningen af september.

Avatar 2 forventes at få premiere den 17. december 2020. Avatar 3, 4, og 5 følger i  år 2021, 2024 og 2025.  

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camie

Selvom jeg glæder mig helt vildt og helt sikkert skal i biografen og se den, så er det stadigvæk med en lille nagende tanke om det kan lykkes at fortsætte wow-effekten.

Jeg blev totalt blæst bagover første gang jeg så Avatar, og har set den et utal gange siden da. Og alligevel skal jeg gerne indrømme at historien ikke byder på meget nyt, men filmen som helhed har bare noget, som tiltaler mig.

Dog tror jeg stadig på at det nok skal lykkes for JC at finde noget specielt frem. Det vil jo ikke være første gang han laver en succesfuld 2'er.

Anders

Avatar 1 var i mine øjne mere en teknologi-demonstration end en god filmhistorie.
Den er superflot, især i 3D og jeg har da set den mere end én gang, men jeg må give kritikere ret i at der ikke er noget stort og overraskende at komme efter i selve historien.

Nu er vi så vant til 3D-film at det ikke bliver den del som kommer til at trække os i biografen, så i mine øjne er det et meget ambitiøst projekt Cameron har kastet sig ud i her, og jeg håber blot at vi får en afslutning på historien og ikke noget som ender med en cliffhanger som aldrig bliver indfriet fordi der ikke er økonomi i at udgive de sidste film... jeg kigger på dig "The Golden Compass"

Jacob

I en tid hvor fortsættelser generelt har det svært, så bliver det spændende om Avatar fortsættelserne kan bryde det mønster

Wayne

Næppe andre end Cameron ville kunne trække rundt med filmselskabet på den måde. Til gengæld har vi utvivlsomt noget ekstraordinært at se frem til.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.