Cookie- og Privatlivspolitik
8 genindspilninger du skal se i 2018

8 genindspilninger du skal se i 2018

Klassiske karakterer bliver genfortolket

Stem op!
55
Stem ned!
0
(reset)

Der er mange film at se frem til næste år, både helt nye universer, fortsættelser på store franchises og genindspilninger. Vi har samlet en række titler, hvor velkendte karakterer får nye ansigter med biografpremiere i 2018.

Klik på titlen for at læse mere om filmene, se traileren eller premieredatoen. 

Tomb Raider
Svenske Alicia Vikander har overtaget rollen fra Angelina Jolie i action-eventyret om arkæologen Lara Croft, der er baseret på en serie af computerspil. Denne genindspilning vil fokusere på Crofts begyndelse som eventyrer og hendes første ekspedition.

Robin Hood
Leonardo DiCaprio er blandt producerne på denne nyfortolkning af historien om den fredløse, der stjæler fra de rige og giver til de fattige. Filmen siges at have en mørkere tone end tidligere indspilninger, og vejen til at redde Sherwood-skoven bliver ikke nem. Det er Kingsmen-skuespilleren Taron Egerton, der kommer til at gribe bue og pil.

 

A Star Is Born
Bradley Cooper er både instruktør, manuskriptforfatter og hovedrolleindehaver i denne tredje genindspilning af den klassiske filmmusical af samme navn. Det romantiske drama har Lady Gaga i den anden store rolle.

Jungle Book: Origins
Mowgli-historien genfortolkes i dette portræt af den forældreløse drengs opvækst, der er baseret på bogen af Rudyard Kipling. Motion-capture-eksperten Andy Serkis er instruktør på filmen og lægger desuden stemme til den elskværdige bjørn Baloo. Titlen må ikke forveksles med Disneys live-action udgave af tegnefilmen fra sidste år, som i øvrigt får en efterfølger.

 

Mary Poppins Returns
Emily Blunt spiller Mary Poppins 20 år efter den originale film foregik. I et London præget af depression, dukker barnepigen igen op hos de nu voksne Jane og Michael Banks, og gennem magi hjælper hun dem med at genfinde livsglæden.

Scarface
Coen brødrene har arbejdet med manuskriptet på den anden genindspilning af Scarface. Suicide Squad-instruktøren David Ayer har været tilknyttet projektet, men er ikke længere involveret, da hans vision var for dyster, men i hovedrollen vil vi se Diego Luna fra Rogue One. Filmen har indtil videre ingen instruktør, men er stadig sat til at have premiere i august 2018.

The Upside
Den franske De urørlige var en verdenssucces, og nu prøver amerikanerne at gøre dem kunsten efter. Som den lamme rigmand ser vi i denne version Bryan Cranston, mens Kevin Hart har fået sin første seriøse filmrolle som sygepasseren.

How the Grinch Stole Christmas
Populære Benedict Cumberbatch lægger stemme til den sure grinchen, som hader jul og ønsker at ødelægge den for alle andre. Animationsfilmen er baseret på samme bog af Dr. Seuss som juleklassikeren fra 2000. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Johnnyuser/335920

og ikke en genindspilning.
Mary Poppins Returns er sådan set en fortsættelse og heller ingen genindspilning.

Folk der er imod genindspilninger glemmer helt at Scarface(1983) er en genindspilning af Scarface(1932), og at The Fly(1986) er en remake af The Fly(1957).

Hvis det er gode film, så betyder det bare at der er endnu en film, som kan ses igen og igen. Hvis de er dårlige, så kan man bare se de tidligere versiner igen(af de film der er gode).

Vi får som regel en ny version af Robin Hood hvert årti, og de kan spænde vidt, alt fra drama til komedie til aktion, så jeg er altid frisk på at se den nye version.

Jungle Book: Origins er så heller ingen genindspilning af Disneys The Jungle Book, men tager udgangspunkt i bogforlægget, og skulle efter sigende være en noget mørkere fortælling. Jeg har aldrig, hverken som barn eller voksen været særlig stor fans af Disneys Junglebogen(bortset fra sangene), og heller ikke den nye Live Action version, hvor der reelt kun blev tilføjet få ekstra scener, men hvor det var den samme hisorie, der blev fortalt. Derfor er Jungle Book: Origins faktisk den film af de ovenoverstående, som jeg ser mest frem til, og håber at Andy Serkis kan tilføje historien noget nyt.

Kimuser/120282

så du scarface i 1932 nu om stunder genindspiller de jo næsten film inden den forrige version er røget på dvd

kim

Det er altid sjovt at se folk have så travlt med at Hollywood ikke må genindspille film hvor morfar har et forhold til den gamle version (som nogle gange er original versionen og nogle gange også bare en genindspilning som fx. scareface).

De ejer et brand og forsøger at tjene penge på det.. Ya kapitaliser, keep being awesome. Der er ikke nogle der tviner jer til at gå i biffen og købe et produkt I ikke vil have.

Hvorfor brokker I jer ikke hver gang de laver en ny smart-phone? Bare fordi den gamle var god, kan den næste jo godt være bedre.. Og selv om den ikke bliver bedre, behøver den faktisk bare være god nok til at tjene penge.

Horsi

7 kommentarer er smidt ud på siden. 2 af dem taler imod reboot. 1 af dem indeholder kritik til whinerne. Kim helt ærlig hvorfor er min mening forkert i forhold til din? Jeg har lige så meget ret til at være imod det her som du har til at være for. Nej ingen tvinger mig til at se dem men det er slet ikke det som det drejer sig om.

Jeg vil gerne se noget nyt fra Hollywood. Hvis jeg aldrig må rejse hånden og sige "hvis jeg skal i biografen forlanger jeg noget nyt. Jeg vil ikke flere reboots, sequals, prequals, based on" hvordan skal Hollywood så vide det. Ja jeg kæmper for at lave larm over det. Jeg gør det i håb om at folk stopper med at støtte hele sequals, prequals, based on, reboot cirkuset der har kvalt alt form for nytænkning i Hollywood i stedet for en balance imellem nyt og kendt.

Det er en sag jeg kæmper for fordi min billet alene ikke er nok til at overbevise Hollywood om at stoppe toget. Jeg brug for flere der vil hive i håndbremsen. Folk der bare acceptere denne kurs er folk der er med til at holde Hollywood på sporet og liv i francies som Transformers. En francies som Michael Bay selv har sagt "det er lige meget om i hader den, i vil stadig se den". Hvorfor skal vi blindt acceptere og belønne den slags ting?

Jonas

Tomb Raider glæder jeg mig meget til. Castingen af Vikander ser ud til at være spot on, og det er meget sandsynligt, at de låner fra det nyeste Tomb Raider-reboot og gør det til en overlevelsesfilm. Jungle Book: Origins har nogle geniale kræfter knyttet til sig, men Disneys nyeste Junglebogen var bare så fantastisk, og jeg er i tvivl om, hvorvidt jeg ville kunne vænne mig til at se en ny og helt distinkt version så kort tid efter. For nogen er det næsten vanhelligt at røre ved De urørlige, men Bryan Cranston er fantastisk, og jeg ville måske også være villig til at give Kevin Hart en chance.

kim

Scareface genindspilling af Coen brothers ville være en drøm. Synd de ikke skal instruerer.

Horsi

Det er slemt nok at Hollywood lider hjernedøden og har gjort det i flere år. I behøver ikke opmuntre dem ved at lave artikler om fantastiske genindspildninger. Sevlom nogle af dem ser gode ud så behøver vi ikke hylde det som fantastisk. Skulle nogen få en original ide og gennemføre det så hyld det i stedet.

Gustav

Jeg er som udgangspunkt meget enig med dig. Remakes, reboots alt det fis er lidt kedeligt. Dog kan det jo så overraske at de fleste af de nyere gode franchise der eksistere nu, alle sammen er remakes, reboots, osv.

Personligt synes jeg man bør gøre det, hvis man har fundet en måde at skabe sit eget præg på det, det har jeg det fint med, men det er egentligt ikke det der får mig til at skrive til dig. Det er mere din angreb på Kino. Kino er som udgangspunkt en objektiv nyhedskilde/formidler, og jeg synes ikke dette indslag prøver at formå andet end det eksakt. Jeg synes ikke de skriver hvorvidt det er godt, bare at det kommer til at ske, og her er de, hvis I er interesserede. Og uden tvivl er mange interesserede. Men det er fint, jeg er enig i at det er kedeligt at se nye personer i samme karakterark og film. Men Kino prøver jo blot at give al den information de har videre, og gør det suverænt efter min mening. Objektivt, uden at være røv kedelige, med en ganske lidt og god subjektivitet til tider.

Horsi

Jeg høre hvad du siger og jeg er nu gået tilbage og har evalueret på overskriften. Den er måske ikke så slemt som jeg først fik det ind i hovedet. Jeg ser det, og vil havde det i baghovedet frem over. Specielt da andre her på siden har anklaget folk for at whine over det med reboot.

Jeg vil dog sige jeg har nogle betænkeligheder ved at kalde kino objektiv. De forsøger at give oplysninger videre ja men ofte sniger der sig også kommentarer ind der ville gå for at være subjektive.

Gustav

Jeg har lige læst deres nye opslag om eventuelle bedre titler til Han Solo filmen og ja... mere subjektivt end jeg lige gav udtryk for. Personligt: fint med mig. Jeg kan godt lide lidt subjektivitet og provokation, og det falder jo heller ikke altid i god jord når man viser sin holdning frem (subjektivitet avler subjektivitet generelt). Og det gør Kino, helt bestemt, men jeg synes stadig de fastholder en hvis objektivitet.

Men jeg er meget glad for at du ikke så det som ond kritik eller lignende, fordi jeg synes alle skal have sin holdning, men jeg synes bare ikke lige den her nyhed, af alle de opslag de laver, var drevet af Kino-subjektivitet. Jeg siger bare god for Kino... og de betaler mig ikke en gang for det... men det må de da meget gerne overveje.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

VIPER

De 5 jeg glæder mig mest til er flg.

6 minutter siden
Rahbek

VI har ventet spændt på efterfølgerne til både Avatar og Topgun. Nu hvor de har været længe ventet.

4 timer siden
CINEMANDRUP

1.Doctor Strange in the multiverse og madness - fordi Benedict Cumberbatch er eminent godt castet til denne rolle og leverer gang på gang i alt og

7 timer siden
Andreas

Det bliver spændende at se Scream. Den kan blive alt fra værste i serien (hvilket ikke siger så lidt) til en ny klassiker.

22 timer siden
castigo

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One)
Nightmare Alley
The Batman

1 dag siden

Aktive debatter