8 genindspilninger du skal se i 2018

Klassiske karakterer bliver genfortolket
Billede
(© Tomb Raider/Warner Bros.)

Der er mange film at se frem til næste år, både helt nye universer, fortsættelser på store franchises og genindspilninger. Vi har samlet en række titler, hvor velkendte karakterer får nye ansigter med biografpremiere i 2018.

Klik på titlen for at læse mere om filmene, se traileren eller premieredatoen. 

Tomb Raider
Svenske Alicia Vikander har overtaget rollen fra Angelina Jolie i action-eventyret om arkæologen Lara Croft, der er baseret på en serie af computerspil. Denne genindspilning vil fokusere på Crofts begyndelse som eventyrer og hendes første ekspedition.

Robin Hood
Leonardo DiCaprio er blandt producerne på denne nyfortolkning af historien om den fredløse, der stjæler fra de rige og giver til de fattige. Filmen siges at have en mørkere tone end tidligere indspilninger, og vejen til at redde Sherwood-skoven bliver ikke nem. Det er Kingsmen-skuespilleren Taron Egerton, der kommer til at gribe bue og pil.

 

A Star Is Born
Bradley Cooper er både instruktør, manuskriptforfatter og hovedrolleindehaver i denne tredje genindspilning af den klassiske filmmusical af samme navn. Det romantiske drama har Lady Gaga i den anden store rolle.

Jungle Book: Origins
Mowgli-historien genfortolkes i dette portræt af den forældreløse drengs opvækst, der er baseret på bogen af Rudyard Kipling. Motion-capture-eksperten Andy Serkis er instruktør på filmen og lægger desuden stemme til den elskværdige bjørn Baloo. Titlen må ikke forveksles med Disneys live-action udgave af tegnefilmen fra sidste år, som i øvrigt får en efterfølger.

 

Mary Poppins Returns
Emily Blunt spiller Mary Poppins 20 år efter den originale film foregik. I et London præget af depression, dukker barnepigen igen op hos de nu voksne Jane og Michael Banks, og gennem magi hjælper hun dem med at genfinde livsglæden.

Scarface
Coen brødrene har arbejdet med manuskriptet på den anden genindspilning af Scarface. Suicide Squad-instruktøren David Ayer har været tilknyttet projektet, men er ikke længere involveret, da hans vision var for dyster, men i hovedrollen vil vi se Diego Luna fra Rogue One. Filmen har indtil videre ingen instruktør, men er stadig sat til at have premiere i august 2018.

The Upside
Den franske De urørlige var en verdenssucces, og nu prøver amerikanerne at gøre dem kunsten efter. Som den lamme rigmand ser vi i denne version Bryan Cranston, mens Kevin Hart har fået sin første seriøse filmrolle som sygepasseren.

How the Grinch Stole Christmas
Populære Benedict Cumberbatch lægger stemme til den sure grinchen, som hader jul og ønsker at ødelægge den for alle andre. Animationsfilmen er baseret på samme bog af Dr. Seuss som juleklassikeren fra 2000.