Cookie- og Privatlivspolitik
6 store film ændrer premieredato

6 store film ændrer premieredato

Kvindelige superhelte og slemme drenge

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Sony Pictures har via Deadline offentliggjort en række ændringer i deres premiereprogram af kommende film.

- Mest bemærkelsesværdigt er, at Bad Boys 3 mangler på premiereoversigten. Filmen skulle ellers have haft amerikansk premiere den 9. november 2018, men er nu helt fraværende. Will Smith er dog efter sigende stadig tilknyttet projektet, og der bliver arbejdet på et manuskript, så helt aflyst er action-fortsættelsen ikke.

- Til gengæld har Sherlock-komedien Holmes and Watson overtaget datoen den 8. november. Will Ferrell og John C. Reilly spiller det klassiske makkerpar i en film med ret store navne i birollerne.

- Sony har også nyt fra superheltefronten, og Silver & Black omhandler to kvindelige karakterer hentet fra Spider-Mans tegneserieunivers: Silver Sable og Black Cat. Filmen får premiere den 7. februar 2019.

- Barbie, der for nylig mistede sin hovedrolle og måske fik en ny i form af Anne Hathaway, rykker til 9. august næste år.

- Sicario 2: Soldado overtager premieredatoen fra 'Barbie' den 29. juni næste år, men afventer det danske premieretidspunkt. Action-thrilleren har Josh Brolin og Benicio Del Toro i hovedrollerne, mens Emily Blunt fra etteren ikke længere er at finde på rollelisten.

- Anden Verdenskrigs-dramaet The Nightingale, der er baseret på en roman af Kristin Hannah, rykker et halvt år fra august 2018 til 24. januar 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Så egentlig er det ikke så nyt, at endnu flere storfilm ændrer premieredatoer.

Selvfølgelig, hvis man har glædet sig rigtig meget til en film, og så skal til at vente endnu længere tid lige pludselig, inden man kan se den ventede film, så vil det være noget af en skuffelse, :-/. Men så kan man vel sige, at man så i stedet for kan glæde sig til nogle af de andre gode film, som man har i vente, hvor der IKKE er så lang tid igen til premieren.

Ja, sådan er det med film nu om dage: Man venter meget lang tid på én film, men glemmer helt, hvor mange andre gode film der faktisk enten allerede er kørende, eller også kommer der meget snart en ny god film.

Sådan har jeg det i hvert fald,
;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Anders

Ja, ja... Alle de mange mennesker der er på en moderne filmproduktion skal jo have noget at leve af.

50 minutter siden
Stine Teglgaard

Det ved vi ikke endnu. Men tro mig, vi gør et stort nummer ud af det, når man kan :-)

MVH Stine
kino.dk

11 timer siden
Wayne

at jeg endnu ikke har set Blow Out, den må jeg se at finde et sted.

14 timer siden
Sigurt

Hvornår kan man bestille billetter?

1 dag siden
Thomas

Han er en karakteristisk, alsidig og humoristisk skuespiller - måske Danmarks bedste.

2 dage siden