Cookie- og Privatlivspolitik
Premieredatoen på Top Gun 2 afsløret

Premieredatoen på Top Gun 2 afsløret

Instruktøren er også fundet

Stem op!
59
Stem ned!
-1
(reset)

Deadline har offentliggjort premieredatoen for filmen 'Top Gun: Maverick', der vil lande i biograferne den 12. juli 2019 - og formentlig endda dagen før herhjemme.

Samtidig er Joseph Kosinski blevet bekræftet som instruktør af det prestigefyldte projekt. Beslutningen giver god mening, idet hovedrolleindehaveren Tom Cruise allerede har arbejdet sammen med Kosinski på science fiction-filmen Oblivion.

Tom Cruise spiller igen piloten Pete "Maverick" Mitchell, der denne gang skal træne nogle rekrutter i en tid, hvor ubemandede droner bliver mere og mere almindelige.

Hvorvidt Cruises kolleger fra etteren vender tilbage, er endnu uvist, om end Val Kilmer for nylig har udtalt, at han gerne tager en tjans mere som Iceman.

'Top Gun: Maverick' har manuskript af Peter Craig, Justin Marks, Ashley Miller og Zack Stentz, mens Jerry Bruckheimer producerer.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Han havde senest med 'The Mummy' en masse at skulle have sagt, og kan dermed tildeles en stor del af skylden for det økonomiske flop på starten af Dark Universe. Nu skal han ikke også ødelægge en længe ventede fortsættelse, bare fordi han personligt mener at han er Guds gave til filmbranchen.

Mickey

Vil ikke påstå at Tom ikke havde noget at skulle have sagt under produktionen af The Mummy. Men faktum er, at han havde langt mindre at sige end normalt. The Mummy var jo ikke hans film, som så mange andre har været. Han har jo ellers kun lavet gode film over en lang periode: Ghost Protocol, Oblivion, Edge Of Tomorrow, Rogue Nation. At The Mummy var dårlig, skyldes nok i højere grad de andre kreative kræfter som var involverede. Men igen, Tom var ikke uden skyld, da han selvfølgelig også havde en finger med i spillet. Men lige mht. Topgun, så tror jeg dog at Tom har lidt mere styr på tingene end han havde med The Mummy ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.