Japansk horror-klassiker genstartes

Forbandelsen 3.0
Billede
(© The Grudge/Columbia Pictures)

I begyndelsen af 00erne kom verdens uhyggeligste film fra Japan, og blandt de mest kendte i J-horror-genren er Ju-on: Forbandelsen.

Filmen blev genindspillet i USA som The Grudge i 2004, der fik to efterfølgere, og i alt endte den japanske franchise med at indeholde hele 12 film. Nu kan Deadline afsløre, at en ny amerikansk version er på vej.

Nicolas Pesce er hyret til at instruere og ikke mindst omskrive manuskriptet til rebootet, der allerede har en drejebog af Jeff Buhler.

Plottet i den oprindelige 'Ju-on' centrerede sig omkring en SOSU-assistent, der skal hjælpe en familie - blot for at blive ramt af en forbandelse. I den amerikanske version spillede Sarah Michelle Gellar en sygeplejerske, der ender i samme suppedas.

Ligesom artsfællerne The Ring og Dark Water indeholder 'Ju-on' nogle af de mest rædselsvækkende scener med blege, stirrende spøgelsesbørn og andre ubehagelige gespenster.

Men hvorvidt en ny udgave af filmen formår at gøre samme indtryk, ligger hen i det uvisse. Det gør premieredatoen og den eksakte titel også.

Se den oprindelige, japanske trailer til 'Ju-on: Forbandelsen' nedenfor: