Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Det bedste Disney-par

Afstemning: Det bedste Disney-par

Romantik i luften

Stem op!
68
Stem ned!
-1
(reset)

Disneys animerede film har meget til fælles. Det kan være catchy musiknumre, snedige antagonister og - de senere år - en masse stålsatte kvinder, der gerne vil klare sig selv. Men en af de vigtigste faktorer er de mange søde og ikoniske par, som vi holder meget af.

Men hvilket par er det bedste?

Vi har nomineret 30 romantiske par, som udelukkende stammer fra Disneys egne tegne- og animationsfilm af spillefilmslængde.

Derfor indgår hverken film fra Pixar eller liveaction-filmene. Samtidig har vi valgt kun at nominere ét par per film, hvilket har kostet pladsen for bedårende par som Mufasa og Sarabi fra Løvernes konge og Lumiere og Plumette fra Skønheden og udyret.

Nu er det din tur: Vælg dine 3 favoritter fra listen nedenfor og vær med til at bestemme, hvilke 10 par der skal gå videre til finalen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
michael

er lidt imod denne slags afstemninger normaltvis. synes at det hænner at dem, der render med flest stemmer er de nyest film. ses jo her også med de to fra skønheden og udyret. jeg synes dog det er fedt at se at flere af de andre, er film af noget ældre karakter. måske noget at gøre med at flere af os der rent faktisk stemmer, går længere end blot 5-10 år tilbage. tarzan/herkules/robin hood/lady og vagabonden etc, for at nævne nogle. og er overrasket over at anna og kristoff fra Frost ikke har fået flere stemmer. var jo en super succes af en film. stemte selv på dem.
Mine stemmer:
herkules
tarzan
anna og kristoff

tættest på: atlantis - aladdin

obiwankenobi

friendly reminder at shang var tiltrukket af mulan før han vidste at det var en pige, hvilket betyder at shang må være bi, og jeg synes at det er rigtig rart, og vi har brug for mere lgbtq+ repræsentation i disney film. lad os håbe at den nye beauty & the beast er første skridt på den vej, thank you!

Mickey

Synes de repræsenterer den form for kærlighed som ikke ses så tit. For Herkules er Megara det eneste som betyder noget, og det samme den anden vej.
Megara lader sig knuse af en klippe for at frelse Herkules, og hun når akkurat at fortælle at hun elsker ham -inden hun dør. Herkules vælge så at ofre SIT liv for Megara, ved at kaste sig i de dødes sø og redde hendes sjæl -Dén scene synes jeg stadigvæk står tilbage som én af de mest emotionelle nogensinde i en Disney film.
Herkules ender jo også med at afslå sin fars tilbud om at blive end gud, da han hellere vil blive på jorden med Megara. De vil begge kaste alt til side for den anden, og dét synes jeg gør dem til det bedste par :)

Horsi

Tiana og Naveene.
Belle og Adam - Udyret.
Anna og Kristoffer.

Jeg er lidt ærgerlig over at Tiana og Naveene klare sig bedre. De er faktisk et godt realistisk og kærligt par. Ja filmen er lidt overfyldt men det er stadig et virkelig godt par.

De to andre er også fantastiske og allerede blevet snakket meget om, så dem behøver jeg næppe forklare.

Casper

LADY OG VAGABONDEN (LADY OG VAGABONDEN)
DUCHESS OG THOMAS O'MALLY (ARISTOCATS)
ROBIN HOOD OG LADY MARIAN (ROBIN HOOD)

Stine Suser/816004

Altså, for mig er det soleklart: Ariel og Eric fra Den lille havfrue. Det skyldes nok til dels, at jeg var meget forelsket i Eric, da jeg var yngre. Han var super dreamy. Af nyere Disney-film er det Rapuntzel og Flynn fra Tangled, da jeg er vild med den spirrende forelskelse der dannes mellem de to igennem filmens forløb. Generelt er jeg meget til det klassiske had/kærlighed tema, som vi også ser det i Skønheden og Udyret.

Katharina

Det var da en mystisk blanding af danske og engelske navne..
Jeg stemte på Pocahontas og John Smith, Hercules og Meg, og Rapunzel og Flynn (Eugene!).

Thomas

Lady og Vagabonden.
Aladdin og Jasmine.
Anna og Kristoffer.

Jonas

Robin Hood og Lady Marian
Belle og Udyret
Tarzan og Jane

Ann Heine

Jeg synes Thomas O'Malley og Duchesse er det sødeste par - filmen om deres og killingernes oplevelser er en af de bedste i min optik !

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

15 timer siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

2 dage siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

2 dage siden
Kim "Dragon furry"

Nogle af de små lokale biografer, som Valby bio og Drive-in i Lynge, de har stadigvæk de film som de store biografer boycutter.

4 dage siden
Jesper

Han burde have takket nej til den rolle..

Det bliver en no go herfra. WB får ikke fem flade øre for den film herfra.

4 dage siden

Aktive debatter