Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Den bedste Spider-Man?

Afstemning: Den bedste Spider-Man?

6 film, 3 edderkopper

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Spider-Man: Homecoming er lige nu aktuel i biografen.

Filmen er den sjette om Marvel-helten med de edderkoppelignende sanser, og unge Tom Holland er den tredje skuespiller til at iføre sig det akrobatiske kostume.

Det hele startede selvfølgelig med Sam Raimis originale trilogi med Tobey Maguire og Kirsten Dunst (2002-2007) i centrum. Især de to første film havde stor succes som kulørte bidrag til det tidlige stadie af superhelte-æraen, men i treeren var energien brugt op og skurkene blevet for mange.

Fem år efter Spider-Man 3, tog Andrew Garfield og Emma Stone over i Marc Webbs The Amazing Spider-Man. To film blev det til, men Sony trak stikket for de mørkere og mere patos-ladede indspark til mytologien. Kun tre år senere blev en helt ny Spidey introduceret i form af Holland.

Peter Parker vender i 'Homecoming' tilbage til high school og teenagelivets strabadser, stemningen er mere løssluppen, og sidst men ikke mindst har Sony indgået et samarbejde med Disney, der bringer edderkoppen ind i samme univers som Avengers-holdet.

Det er med andre ord tre vidt forskellige Spider-Men, vi har mødt i de seks film. Spørgsmålet er så, hvilken af de tre, der har budt på den bedste film? 

Stem forneden

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Sam Raimi's trilogi er det bedste vi har set af dét univers. Castingen var utrolig velgennemtænkt (til forskel fra Homecoming) og historien var perfekt. Dertil, så var CGI effekterne ikke så overdrevne som jeg desværre synes de var i Homecoming. Det er også dét som jeg synes Sam Raimi gjorde så godt med sin trilogi: Filmene føltes som noget i vores univers -Realistiske selvom de selvfølgelig ikke var det. Og så må jeg bare igen fremhæven castingen. Tobey Maguire var en god Spider-Man, men vigtigst af alt, en god Peter Parker! Og hans sammenspil med eminente James Franco fungerede bare perfekt, oh når ja, så passede Kirsten Dunst godt i rollen som MJ. Igen ramte Raimi plet, da disse skuespillere også var så jordnærer i deres udseende og skuespil, at filmene føltes utroligt virkelige, hvilket altså er meget sjældent for en superheltefilm. Raimi prøvede ikke på at tilfredstille Hollywood med pC motiver og teenage flicks -For ham handlede det om historien, og intet andet. de to første film er virkelig gode, og Spider-Man 2 er den bedste, ganske enkelt.
Håber virkelig at nogle samler Raimi's franchise op på et tidspunkt. Jeg har selv læst alle tegneserierne, og mine personlige favoritter har altid været dem hvor man følger en voksen og mere moden Peter Parker, som bliver tvunget til at bekæmpe sine gamle dæmoner far fortiden. Synes snart det er på tide at få noget andet en high school-Peter Parker, og her ville Tobey Maguire jo passe godt ind :)

johnny

jeg forstår slet ikke hvorfor man er så vild med homecoming. har lige været inde og se den, og der var ikke en eneste af personerne(bortset fra Peter parker) i filmen jeg kunne kende, før de sagde deres navn hans bedste ven (som ikke var Harry) var så kliche og irriterende at jeg blev sur. dj flash WTF. MJ som bare var mærkelig ect. og så må spider-man godt sparke folk i hovedet men det er forbudt at slå. og så var dragten ironman, forklædt som spider-man, og en smule forelsket i peter.

Wayne

Og enig - 3'eren i den serie er desværre ikke så god som de første. Selvom der er gode momenter.

Underligt nok topper CGI'en i Spiderman 2, alt hvad der siden er kommet. Og da det samtidig er den bedste historie, så er der ikke andre kandidater som når den.

Jonas

Homecoming er god, men Spider-Man 2 er fantastisk! En af de bedste superheltefilm til dato.

Antaeus

Inklusiv jeg selv så er der nok ret mange der stadig ikke har set den nye Spider-man. Denne afstemning burde først sættes op lidt senere så folk får lejlighed til at se den. Det er ikke alle der ser filmene i biografen.

Endvidere når man ligger en afstemning når en film stadig er aktuel er afstemningen altid biased, den aktuelle film får alt for mange stemmer i forhold til hvor god den reelt er.

PS. Overskriften er lidt misvisende, man tror man skal stemme om hvem der spller den bedste Spider-man og ikke som det reelt er at man skal stemme om bedste Spider-man film.

Thomas

Tom Hollands Spider-Man er ikke perfekt, nærmest tvært imod. Han dummer sig ret ofte og kommer galt afsted. Han er kun en teenager, og har en masse at lære endnu. Og det på den hårde måde. Det gør ham meget menneskelig og dermed nemmere at identificerer sig med. (Selv om det ganske vist er mange år siden at jeg kunne kalde mig teenager). Der ud over har filmen efter min mening den allerbedste skurk af alle Spider-Man film, og en af de bedste i MCU. Godt gået Michael Keaton.

Jon

Min top er den samme som Jacob, når det kommer til bedste film. Men den bedste Spider-Man er Tom Holland.

Jacob

1. Spider-Man
2. Spider-Man 2
3. Spider-Man: Homecoming

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

1 dag siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

1 dag siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

1 dag siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

2 dage siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

3 dage siden

Aktive debatter