12 fortsættelser du skal se i 2018

Gensynets glæde
Billede

Denne nyhed handler IKKE om superhelte, Star Wars og Disney-genindspilninger, men om de mange andre velkendte universer, der vender tilbage til biograflærredet med premiere i 2018. 

Klik på titlen for at læse mere om filmene, se trailer eller finde en premieredato. 

Pitch Perfect 3
Pitch Perfect 3
Anna Kendrick og hendes A Capella-veninder afslutter trilogien med en sidste sang. The Barden Bellas er nu færdiguddannede på universitetet, og den virkelige verden har spredt pigerne for alle vinde. Men gruppen er ikke helt færdig, og de musikalske venner forsøger at finde genrejsning ved at tage på en turné i Europa. 

Mamma Mia: Here We Go Again!
Meryl Streep er tilbage i musical-hjørnet, og det samme er Colin Firth og den lettere tonedøve Pierce Brosnan. Hvad komedien handler om denne gang, ved vi ikke. Ej heller hvor mange flere ABBA-hits, der findes derude. 

Fifty Shades Freed
Fifty Shades Freed
Anastasia Steel og Christian Grey skal ikke bare giftes, de skal også undgå en farlig psykopat, der forfølger det lykkelige SM-par. Jamie Dornan og Dakota Johnson afslutter trilogien, og selvom forrige film varslede om nedadgående kvalitet, bliver man da nødt til at se, hvordan det hele ender (om ikke for at se et par "scener" fra bøgerne visualiseret). 

Maze Runner: The Death Cure
'Dødskuren' er ligesom med bøgerne det afsluttende kapitel i James Dashners fremtidsunivers. Dylan O'Brien er efter sin set-ulykke tilbage som Thomas, der skal finde en kur mod en sygdom, der forvandler mennesker til zombie-lignende væsner. Samtidig får han og de tilbageværende lysboere deres hukommelse tilbage.

Pacific Rim: Uprising
John Boyega fra 'Star Wars' er hoppet i robot-dragten for at kæmpe manno a manno mod monstre på størrelse med Trump Tower. Guillermo del Toro instruerer ikke denne gang, og Charlie Hunnam er heller ikke tilbage, men manden bag tv-serien 'Daredevil' virker til at være en kyndig erstatning.

Jurassic World: Fallen Kingdom
Jurassic World 2: Fallen Kingdom
Efterfølgeren til kæmpesuccessen med Chris Pratt og Bryce Dallas Howard bliver eftersigende meget mørkere og en del mere uhyggelig i hænderne på A Monster Calls-instruktøren J.A. Bayona. Monstrøse dinoer? Man kan vel håbe!

Transformers 5
Bumblebee
'Transformers 6' kan vi også kalde den, selvom filmen eftersigende bliver en prequel - dvs. en film, der foregår før handlingen i den første robotfilm. Hovedkarakteren er denne gang den gule autobot Bumblebee, og 80ernes poppede musik kommer til
at fungere som bagtæppe til de mange action-scener. 

M:I 6
M:I 6 - Mission Impossible

Tom Cruise tager sjette tørn som top-top-top-agenten Ethan Hunt på umulige missioner. Instruktøren har tidligere skrevet kultfilmen 'The Usual Suspects' samt den forrige Mission: Impossible-film, og en ny skuespiller på rollelisten er selveste Superman, Henry Cavill.

The Equalizer 2
Actionthrilleren handler selvfølgelig igen om den stilfærdige og farlige Robert McCall, der spilles af den altid troværdige Denzel Washington. Hvem han er sur på denne gang, og hvad han er sur over, finder vi ud af når øretæverne deles ud næste år.

Goosebumps: Horrorland
R.L. Stines gyselige univers befolket af monstre i alle afskygninger vender tilbage. Jack Black gør det samme, men det er også alt, vi ved i denne omgang.

Bad Boys For Life
"Bad Boys, Bad Boys, What You Gonna Do?" 90erne kommer snigende tilbage i tophastighed og med humoristiske replikker fra henholdvis Will Smith og Martin Lawrence. Michael Bay er ikke tilknyttet som instruktør i den tredje film om de to politmænd.

Fantastic Beasts and Where to Find Them 2
J.K. Rowlings nye magiske fortællinger handler om Newt Scamander (Eddie Redmayne) og hans oplevelser, ca. 70 år før Harry Potter starter på Hogwarts. Vi ved, at filmen vil foregå i gode gamle England, samt at Albus Dumbledore vil optræde som ung og voksen (Jude Law) overfor Gellert Grindelwald (Johnny Depp).