Cookie- og Privatlivspolitik
12 fortsættelser du skal se i 2018

12 fortsættelser du skal se i 2018

Gensynets glæde

Stem op!
97
Stem ned!
0
(reset)

Denne nyhed handler IKKE om superhelte, Star Wars og Disney-genindspilninger, men om de mange andre velkendte universer, der vender tilbage til biograflærredet med premiere i 2018. 

Klik på titlen for at læse mere om filmene, se trailer eller finde en premieredato. 

Pitch Perfect 3
Pitch Perfect 3
Anna Kendrick og hendes A Capella-veninder afslutter trilogien med en sidste sang. The Barden Bellas er nu færdiguddannede på universitetet, og den virkelige verden har spredt pigerne for alle vinde. Men gruppen er ikke helt færdig, og de musikalske venner forsøger at finde genrejsning ved at tage på en turné i Europa. 

Mamma Mia: Here We Go Again!
Meryl Streep er tilbage i musical-hjørnet, og det samme er Colin Firth og den lettere tonedøve Pierce Brosnan. Hvad komedien handler om denne gang, ved vi ikke. Ej heller hvor mange flere ABBA-hits, der findes derude. 

Fifty Shades Freed
Fifty Shades Freed
Anastasia Steel og Christian Grey skal ikke bare giftes, de skal også undgå en farlig psykopat, der forfølger det lykkelige SM-par. Jamie Dornan og Dakota Johnson afslutter trilogien, og selvom forrige film varslede om nedadgående kvalitet, bliver man da nødt til at se, hvordan det hele ender (om ikke for at se et par "scener" fra bøgerne visualiseret). 

Maze Runner: The Death Cure
'Dødskuren' er ligesom med bøgerne det afsluttende kapitel i James Dashners fremtidsunivers. Dylan O'Brien er efter sin set-ulykke tilbage som Thomas, der skal finde en kur mod en sygdom, der forvandler mennesker til zombie-lignende væsner. Samtidig får han og de tilbageværende lysboere deres hukommelse tilbage.

Pacific Rim: Uprising
John Boyega fra 'Star Wars' er hoppet i robot-dragten for at kæmpe manno a manno mod monstre på størrelse med Trump Tower. Guillermo del Toro instruerer ikke denne gang, og Charlie Hunnam er heller ikke tilbage, men manden bag tv-serien 'Daredevil' virker til at være en kyndig erstatning.

Jurassic World: Fallen Kingdom
Jurassic World 2: Fallen Kingdom
Efterfølgeren til kæmpesuccessen med Chris Pratt og Bryce Dallas Howard bliver eftersigende meget mørkere og en del mere uhyggelig i hænderne på A Monster Calls-instruktøren J.A. Bayona. Monstrøse dinoer? Man kan vel håbe!

Transformers 5
Bumblebee
'Transformers 6' kan vi også kalde den, selvom filmen eftersigende bliver en prequel - dvs. en film, der foregår før handlingen i den første robotfilm. Hovedkarakteren er denne gang den gule autobot Bumblebee, og 80ernes poppede musik kommer til
at fungere som bagtæppe til de mange action-scener. 

M:I 6
M:I 6 - Mission Impossible

Tom Cruise tager sjette tørn som top-top-top-agenten Ethan Hunt på umulige missioner. Instruktøren har tidligere skrevet kultfilmen 'The Usual Suspects' samt den forrige Mission: Impossible-film, og en ny skuespiller på rollelisten er selveste Superman, Henry Cavill.

The Equalizer 2
Actionthrilleren handler selvfølgelig igen om den stilfærdige og farlige Robert McCall, der spilles af den altid troværdige Denzel Washington. Hvem han er sur på denne gang, og hvad han er sur over, finder vi ud af når øretæverne deles ud næste år.

Goosebumps: Horrorland
R.L. Stines gyselige univers befolket af monstre i alle afskygninger vender tilbage. Jack Black gør det samme, men det er også alt, vi ved i denne omgang.

Bad Boys For Life
"Bad Boys, Bad Boys, What You Gonna Do?" 90erne kommer snigende tilbage i tophastighed og med humoristiske replikker fra henholdvis Will Smith og Martin Lawrence. Michael Bay er ikke tilknyttet som instruktør i den tredje film om de to politmænd.

Fantastic Beasts and Where to Find Them 2
J.K. Rowlings nye magiske fortællinger handler om Newt Scamander (Eddie Redmayne) og hans oplevelser, ca. 70 år før Harry Potter starter på Hogwarts. Vi ved, at filmen vil foregå i gode gamle England, samt at Albus Dumbledore vil optræde som ung og voksen (Jude Law) overfor Gellert Grindelwald (Johnny Depp).

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

Pacific Rim 2 og The Equalizer 2.

Ann-Britt

Den eneste af de omtalte film, jeg ser frem til er Fantastic beasts and where to find them, men det gør jeg så til gengæld også!
:)

Jacob

Generelt har de mange fortsættelser det hårdere end tidligere, og det er en tendens som jeg tror vil fortsætte. Men personligt ser jeg da frem til 'Jurassic World: Fallen Kingdom', og 'Fantastiske Skabninger og Hvor De Findes 2'.

Thomas

Af de 12 udvalgte, skal jeg nok se følgende i 2018.

Pacific Rim Uprising.
Jurassic World 2 Fallen Kingdom.
MI6.
Bad Boys 3.
Fantastic Beasts and Where to Find Them 2.

Og så bare for at være på tværs, her er en masse superhelte og en gnaven strømer.

Avengers Infinity War.
Deadpool.
Ant-Man and the Wasp.
Journal 64.
X-Men Dark Pheonix.

Jeg skal i øvrigt også se nogle originale film der ikke er spin-off, sequel (især når over 30 år senere), prequel, reboot eller baseret på legetøj, bræt- arkade- eller computerspil, forlystelsesparker, tegnefilm, tegneserier, sange, reklamer, tv-program men med dyr, blogs, podcasts, ikoner fra mobiltelefonen, frugt, bagværk eller potteplanter. Måske!

Mrs. Baggins

Har I ikke glemt Star Wars?

Kan ikke huske om der kommer en episode eller om det bliver noget Han Solo spin-off i 2018.

DJT

Det er i år, episode VIII kommer.

Johnnyuser/335920

så den skal helt sikkert ses.

Jurrassic World var god første gang jeg så den, men holder ikke lige så højt niveau ved efterfølgende visninger. Dog er jeg spændt på hvad vi får i den 5 Jurrassic Park film, håber dinoerne denne gang for alvor bliver sluppet ud i den virkelige verden.

Jeg fik ikke set den første Pacific Rim, men har hørt historien og karaktererne ikke skulle være særligt interessante. Men når John Boeyega kan det være 2'eren får chancen.

Det største problem jeg havde med den første Fantastic Beasts and Where to Find Them, var alle de forskellige sub-plots der kørte rundt. Kemien mellem Jacob og Newt var faktisk det der fungerede bedst, og jeg ville helst bare have set en film som kun handlede om de to forsøge at fange alle de undslupne magiske dyr i New York. Forventningerne er faldet lidt i forhold til en 2'er.

Alle andre film på listen har ingen interesse, så her skal de godt nok komme med en virkelig fantastisk trailer, for at lokke mig i biografen.

Nikolaj

Jeg ved ikke rigtigt med efterfølgere nu til dags. Det føltes som om, at der laves så mange, uden at det er decideret nødvendigt. Af de film som er her, tror jeg kun at jeg rigtigt gider at se Mission Impossible. Det er en af de få filmserier, som er kommet stærkt igen, især efter den ringe toer.

Jurrasic World? Tja, jeg synes faktisk rimelig godt om instruktøren. Jeg synes, at han har lavet nogle glimrende film i løbet af tiden. Men behøver jeg filmen? Nej. Den første Jurrasic Park film er den eneste, som jeg synes om. Alle andre synes jeg har været lidt dårlige.

Synd også med Fantastic Beast. Det kreative og magiske som Rowling skabte ved sine bøger, og som var i de første Harry Potter film er forsvundet. Jeg nød slet ikke den første Fantastic Beast film. Jeg interesseret mig ikke for historien, og jeg fandt den temmelig rodet.

Sjovt nok er den eneste rigtige filmserie, som jeg er optimistisk omkring i øjeblikket, er Star Wars serien. Men selv den er blevet en anelse for meget.

Niclas Dalby

Hvor er det dog forfærdeligt jeg kun ser frem til én af disse: M:I 6

Den helt store bliver selvfølgelig Jurassic World 2, men jeg kunne ikke fordrage den første, så forhåbningerne for en god 2'er er desværre lille.

Jeg håber dog de alle bliver gode, selv Fifty Shades, men mine forventninger er ret små til ovenstående film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.