Wonder Woman smadrer Fifty Shades of Grey

- og en fortsættelse er allerede på vej 
Billede
(© Warner Bros.)

Opdateret: Patty Jenkins er endnu ikke bekræftet som instruktør på Wonder Woman 2

DC’s nyeste superhelt Wonder Woman har ikke blot fået gode anmeldelser - hun har simpelthen leveret den største åbningsweekend for en film instrueret af en kvinde nogensinde!

Rekorden, der førhen tilhørte Fifty Shades of Grey-åbningen på 85,1 mio. dollars i 2015, tilfalder nu Patty Jenkins efter 'Wonder Woman' indtjente 103,3 mio. dollars.

Superheltefilmen var samtidig den 16. største åbning indenfor genren, og internationalt indkasserede den 128,3 mio. dollars, hvilket slår film som Man of SteelThorThe Avengers og Guardians of the Galaxy

Warner Bros. har pga. successen meldt ud, at Patty Jenkins fortsætter som instruktør på en kommende fortsættelse, og Jenkins har i den anledning afsløret overfor Entertainment Weekly, at planen er at bringe Wonder Woman til USA, samt at handlingen igen vil foregå i fortiden.

Beslutninger der giver fremragende mening. Amazonekrigeren er et amerikansk ikon, og bl.a. landets racediskriminerende historik giver Jenkins og Co. gode muligheder for at inkorporere vigtige emner i popcorn-universet.

Wonder Woman er (selvfølgelig) aktuel i biografen, mens 'Wonder Woman 2' afventer en premieredato.