Tom Hardy som Aladdin-skurk?

Kontroversielt valg til Jafar
Billede
(© Walt Disney/UIP)

Live action-versionen af Aladdin fra 1992 er i skrivende stund ved at finde skuespillere til at udfylde de ikoniske karakterer. Nu rygtes det, at Disney har kig på Tom Hardy som skurken Jafar.

Rygtet er startet af den engelske avis The Sun, så man skal muligvis ikke tage det alt for alvorligt. Ideen om Hardy som den djævelske troldmand er alligevel værd at kommentere. Hardy er en ferm skuespiller, så han skulle da nok få bugt med rollen (sang inklusiv), men kunne det ikke give bagslag at hyre en bleg brite i rollen som en mørk, mellemøstlig mand? 

Ifølge The Suns kilde er Ritchie, der arbejdede sammen med Hardy på Rocknrolla, en kæmpe fan af sin landsmand, og de to er allerede i dialog om det nye samarbejde.

Familiefilmen skal instrueres af Guy Ritchie (lige nu aktuel med Kong Arthur: Legenden om sværdet) og vil ligesom The Jungle Book og Skønheden og udyret blive en decideret genindspilning.

Will Smith er på tale til rollen som flaskeånden Genie, mens selveste Aladdin og Jasmine forventes at blive fundet i en åben casting blandt nye talenter.

Aladdin afventer en premieredato.