Cookie- og Privatlivspolitik
Tom Hardy som Aladdin-skurk?

Tom Hardy som Aladdin-skurk?

Kontroversielt valg til Jafar

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Live action-versionen af Aladdin fra 1992 er i skrivende stund ved at finde skuespillere til at udfylde de ikoniske karakterer. Nu rygtes det, at Disney har kig på Tom Hardy som skurken Jafar.

Rygtet er startet af den engelske avis The Sun, så man skal muligvis ikke tage det alt for alvorligt. Ideen om Hardy som den djævelske troldmand er alligevel værd at kommentere. Hardy er en ferm skuespiller, så han skulle da nok få bugt med rollen (sang inklusiv), men kunne det ikke give bagslag at hyre en bleg brite i rollen som en mørk, mellemøstlig mand? 

Ifølge The Suns kilde er Ritchie, der arbejdede sammen med Hardy på Rocknrolla, en kæmpe fan af sin landsmand, og de to er allerede i dialog om det nye samarbejde.

Familiefilmen skal instrueres af Guy Ritchie (lige nu aktuel med Kong Arthur: Legenden om sværdet) og vil ligesom The Jungle Book og Skønheden og udyret blive en decideret genindspilning.

Will Smith er på tale til rollen som flaskeånden Genie, mens selveste Aladdin og Jasmine forventes at blive fundet i en åben casting blandt nye talenter.

Aladdin afventer en premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Jeg er nu ret ligeglad med om de finder en hvid eller en mellemøstlig mand til rollen. Bare de hyre en dygtig skuespiller som har lidt kant og format. Tom Hardy har begge dele, men jeg kunne sagtens pege på bedre kandidater:
Aidan Gillen
Sacha Baron Cohen
Lars Mikkelsen
Jordi Mollá
Luke Evans

Aladdin:
Brenton Thwaites
David Mazouz
Dylan Sprouse
David Henrie
Riz Ahmed
Devon Bostick

Adrian

Tjoo.. kommer an på hvor ung de vil have Aladdin til at være :) Men det kunne faktisk være interessant. Ser du også Gotham?

Mickey

Synes det ville være fint med en ung skuespiller, men det kunne også være spændende hvis de forsøgte at distancerer sig lidt fra den originale Disney-film, og lavede en mørkere og mere moden fortælling :)

Jonas

Tom Hardy er en god skuespiller og lever sig meget ind i sine roller, men han er måske ikke den rette til Jafar. Jeg forestiller mig Jafar som ranglet, slesk og udspekuleret, og dér er Hardy for tough.

Adrian

Skuespillere kan ofte tilpasse sig de roller de skal spille, og det tror jeg godt Tom Hardy kan :)

Men jeg var også sådan lidt.. men man skal ikke dømme folk, fordi de plejer at spille en anden slags rolle. Skuespillere kan overraske. Men det er slet ikke sikkert han bliver valgt.

Horsi

Løse rygter kan være alt fra sandfærdigt til opdigtet sludder. Det er for tidligt at sige. Men pas nu på Hollywood. Whitwashing har smadret flere film.

Jacob

Hvornår forstår Hollywood at det i hvert fald nu om stunder giver bagslag, når man giver hvide skuespillere etniske roller? Håber bare at det løse rygter, som ikke har hold i virkeligheden.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis et filmunivers skal skabes, så kræver det vel, at film 1 klarer sig rigtig godt?

16 timer siden
Casper

Jeg er ikke kæmpe fan af Tom Hollands Spiderman, og jeg har desværre ikke været specielt begejstret for de to foregående film.

2 dage siden
Casper

Mon ikke det hovedsageligt er et spørgsmål om hvorvidt Sony vil betale nok for at forlænge med Holland. Det er jeg nu temmelig sikker på.

2 dage siden
Mortenuser/631173
Mortenuser/631173

At en abe skal spille Robbie, er da helt klart en reference til hans "Me and my monkey" sang, som han jo har skrevet om sig selv og sit forhold til

2 dage siden
Wayne

som bestemmer hans skæbne som Spiderman. MCU afgør herefter om de stadig skal samarbejde.

3 dage siden

Aktive debatter