Cookie- og Privatlivspolitik
Nyt om to store monsterfilm

Nyt om to store monsterfilm

Jurassic World 2 og Godzilla 2

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Kæmpeøgler er på mode - både de uddøde og de radioaktive af slagsen. Således er der nyt om to imødesete efterfølgere til Jurassic World og Godzilla.

Vi starter med Jurassic World 2, hvor instruktøren af den første film, Colin Trevorrow, har udtalt sig til podcasten Happy Sad Confused om sin arvtager i instruktørstolen, J.A. Bayona:

- Det er indtil nu det bedste, kreative samarbejde, jeg har været en del af, fordi J.A. Bayona er en fuldstændig anderledes filmskaber og tænker, end jeg er, men vi har en masse tilfælles, så jeg havde mulighed for at skabe noget specifikt til en anden filminstruktør, som jeg ser op til. Jeg byggede en spansk horror-thriller med dinosaurer ind i den, hvilket jeg formentlig ikke ville have gjort til mig selv.

Spansk horror-thriller og' Jurassic World' rimer måske ikke helt på hinanden, men Treverrow er fortrøstningsfuld på sin kollegas vegne:

- Jeg må sige, at jeg tror, det bliver en bedre film. Den er dybere, den er mere karakterdrevet, og så er den spændende især i anden halvdel.

Har man set Bayonas tidligere monsterfilm, Syv minutter over midnat, ved man også, at der er tale om en yderst kompetent filmskaber, der på fornem vis formår at blande det eventyrlige med det realistiske.

Jurassic World 2 får premiere den 7. juni 2018.

Godzilla/Warner Bros.

Vender vi blikke mod en anden monsterfilm, Godzilla 2, er nyhederne nogle andre. Michael Doughertys efterfølger har nemlig fået afsløret sin plotsynopsis og rolleliste.

Ifølge pressemeddelelsen er filmen, der endnu ikke har fået sin endelige titel, det næste kapitel i Warner Bros. og Legendarys MonsterVerse (ikke at forveksle med Universals Dark Universe), som også inkluderer Kong: Skull Island og den kommende Godzilla vs. Kong.

Plottet beskrives som følger:

Den nye historie følge det crypto-zoologiske agentur Monarchs heroiske handlinger, mens de står ansigt til ansigt til et galleri af monstre af guddommelig størrelse, inklusiv den mægtige Godzilla, som kolliderer med Mothra, Rodan og hans ultimative fjende, den trehovedet King Ghidorah.

Når disse oldgamle superarter - som alle troede var myter - rejser sig på ny, kappes de alle om overherredømme, alt imens menneskehedens eksistens hænger i en tynd tråd.

Uha, det lyder ikke rart, men præcis som man forventer at en Godzilla-film. Rollelisten er også blevet afsløret og inkluderer bl.a.: Ken Watanabe, Sally Hawkins, Vera Farmiga, Kyle Chandler og Millie Bobby Brown.

Godzilla 2 får premiere den 21. marts 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Annetteuser/47454

Fantastisk spændende, får gåsehud,lidt uhyggelig

Jacob

Som requel var 'Jurassic World' ærlig talt en smule tam, og man kan kun håbe at det rettes op med 2'eren. Selvom tanken om dinoer og militæret stadig lyder fjollet.

Det er ikke givet på forhånd, at et fælles filmunivers bliver en succes fra starten af. 'Godzilla' havde kvaliteter, men det var først med 'Kong: Skull Island' at jeg øjnede potentialet. Ser frem til fortsættelserne.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Marianne

Jeg kan komme i tanke om en del andre film, der var mere relevante at have på listen.

52 minutter siden
MOONuser/316583
MOONuser/316583

Undrer mig hvorfor Roma er nomineret for bedste film og bedste ikke engelsk sproget film?

1 time siden
Abdul

1. Avengers Endgame
2. Once upon a time in hollywood
3. John Wick Chapter three
4. The fav
5. Star Wars

1 time siden
Jost L.

1. Aladdin
2. Avengers 4: Endgame
3. Captain Marvel
4. Frost 2
5. Star Wars: Episode IX
Og mange flere :-)

5 timer siden
Honeymonster!user/107119
Honeymonster!user/107119

Kæmepe skandale at Timothee Chalamet ikke er nomineret for Beautiful Boy...

7 timer siden

Aktive debatter