Cookie- og Privatlivspolitik
Nonnen og dukken får dæmonisk selskab

Nonnen og dukken får dæmonisk selskab

Nyt spinoff til gyseren The Conjuring

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

At The Conjuring-filmene er populære, kan ingen anfægte, men at gyserne skulle være grobund for et større, sammenflettet filmisk univers, havde de færreste nok regnet med.

Dæmondukken Annabelle var den første uhyggelige karakter, der fik sin egen film, og siden er en film med nonnen fra The Conjuring 2 blevet annonceret. Nu er turen ifølge Variety kommet til The Crooked Man.

”Hvem?” tænker du nok. Og så ser du billedet herunder, bliver lidt skræmt og konkluderer, at ham kan du vist godt huske.

The Conjuring 2/Warner Bros.

Vores første reaktion på nyheden var, at folkene bag filmene strækker materialet temmelig meget, hvis en karakter, der er en del mindre ikonisk end Annabelle og nonnen, får sin egen film.

Heldigvis er det skaberen af de oprindelige film, James Wan, der har forfattet historien, mens Mike Van Waes lige nu arbejder på manuskriptet.

I 'The Conjuring 2' får man heller ikke meget at vide om den høje, tynde skikkelse, der gør livet surt for Ed og Lorraine Warren. Men spinoff-filmen går naturligvis bag det hatteklædte gespensts baggrund.

Filmen om The Crooked Man har ingen premieredato, men de to andre Conjuring-spinoffs er planlagt til den 10. oktober i år (Annabelle 2: Skabelsen) og den 12. juli 2018 (The Nun).

Hvis man er til mere aktuel uhygge, har It Comes at Night biografpremiere i dag.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camie

Jeg troede først, udfra det øverste billede, at der var tale om Freddy Krueger, hehe. Nu har jeg så heller ikke set The Conjuring 2. Jeg tænkte dog alligevel at det var en lidt underlig sammenblanding af tingene ^^

Mikkel Poulsen

I har skrevet at AnnaBelle 2 får premiere D. 10 Oktober i år, hvilket er forkert den får premiere 2 måneder før nemlig. D. 10 August! og hvor jeg glæder mig til en solo film med. The Crooked Man han er en fed karakter den 3 meter høje tynde skikkelse! og jeg ser fucking frem til. The Nun Movie 12 Juli 2018! og AnnaBelle 2 10 August ser jeg også meget frem til! den ser virkelig creepy ud!

Michael

Annabelle klokkede de virkelig med, og har ikke store forventninger til Annabelle 2. Derimod The Nun kan blive rigtig god, men frygter næsten det bliver en "Annabelle" oplevelse.

The Crooked man synes jeg var en fed karakter og mystisk i den lille scene, så vil gerne se mere til ham, dog ikke i en hel film, tror de fjerner mystikken så er det bedre at give ham en lille rolle igen i eventuelt The Conjuring 3. Uanset skal de ses, er altid spændt på at se hvad James Wan finder på.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.