Nonnen og dukken får dæmonisk selskab

Nyt spinoff til gyseren The Conjuring
Billede
(© The Conjuring 2/Warner Bros.)

At The Conjuring-filmene er populære, kan ingen anfægte, men at gyserne skulle være grobund for et større, sammenflettet filmisk univers, havde de færreste nok regnet med.

Dæmondukken Annabelle var den første uhyggelige karakter, der fik sin egen film, og siden er en film med nonnen fra The Conjuring 2 blevet annonceret. Nu er turen ifølge Variety kommet til The Crooked Man.

”Hvem?” tænker du nok. Og så ser du billedet herunder, bliver lidt skræmt og konkluderer, at ham kan du vist godt huske.

The Conjuring 2/Warner Bros.

Vores første reaktion på nyheden var, at folkene bag filmene strækker materialet temmelig meget, hvis en karakter, der er en del mindre ikonisk end Annabelle og nonnen, får sin egen film.

Heldigvis er det skaberen af de oprindelige film, James Wan, der har forfattet historien, mens Mike Van Waes lige nu arbejder på manuskriptet.

I 'The Conjuring 2' får man heller ikke meget at vide om den høje, tynde skikkelse, der gør livet surt for Ed og Lorraine Warren. Men spinoff-filmen går naturligvis bag det hatteklædte gespensts baggrund.

Filmen om The Crooked Man har ingen premieredato, men de to andre Conjuring-spinoffs er planlagt til den 10. oktober i år (Annabelle 2: Skabelsen) og den 12. juli 2018 (The Nun).

Hvis man er til mere aktuel uhygge, har It Comes at Night biografpremiere i dag.