Cookie- og Privatlivspolitik
Biografklub Danmark 2017-2018

Biografklub Danmark 2017-2018

Nyt imponerende program

Stem op!
331
Stem ned!
0
(reset)

Programmet til Biografklub Danmark sæson 2017-18 er blevet offentliggjort.

10 film af både dansk og udenlandsk karakter pryder programmet, der er delt op i en Basispakke på syv titler og Premiumpakke på yderligere tre titler. 

Traditionen tro er flere genrer repræsenteret med både historiske, komiske og dramatiske film i højsædet, og i år byder klubben på film af bl.a. Steven Spielberg og George Clooney samt en portrætfilm over John Mogensen.

Programmet består af følgende film:

Basispakken:
Aldrig mere i morgen (31. august)
Gud taler ud (28. september) 
Victoria and Abdul (2. november)
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (11. januar)
Så længe jeg lever (8. marts) 
The Papers (5. april) 
Breathe (31. maj) 

Premiumpakke:
Suburbicon (7. december) 
The Journey (3. maj)
Den skyldige (14. juni) 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jetteuser/370642

Hvordan køber man medlemsskaber? Kan ikke finde det - hverken ved at følge Biografklubbens link via min iPhone eller min PC.

Billetdamen

Jeg synes det er dejligt, at de har lagt filmene ude for sommerferien i år. Jeg ved at mange kunder er trætte af dette :) Så det er skønt!

metteuser/223260

jeg glæder mig til vi kan få mere at vide om filmene. Vi har de sidste mange år haft begge pakker og der er kun enkelte film som vi har misset. Hvornår kan vi få mere at vide om filmene??

Marianne

plejer de at opdatere med info om den kommende sæson, når den nuværende er slut

Kirstenuser/103796

Er prisen stadig 100 kr. for de ti film ???

aliceuser/28923

så håber jeg på, at i har fundet mere kundevenlig løsning til billetbestilling. vi er 6, der følges, og er meget irritede over, at man kun kan bestille billetterne (og betale 10kr i bestillingsgebyr), og skal møde op ½ time før. i denne teknologiske verden må problemet kunne løses ved at man f.eks tastede koden på rabatbilletten, og så betale resten

Lene

Jeg er helt enig med Alice - det nuværende system er meget usmidigt - det er for dårligt, at det ikke laves bedre, for det kan jo laves.....

Aase

Det er altid spændende hvilke film, der vises, og vi bliver meget sjældent skuffede. Der er heldigvis altid film med, som man ellers ikke ville gå ind og se, så de er udvalgt over en bred "kam".

Kirstenuser/103796

Vi er mange fra samme arbejdsplads som tager i biografen sammen. Lige for tiden er vi 28 kollegaer som er tilmeldt, unge som gamle :)
Vi glæder os hvert år, til den nye film pakke kommer. Mange af filmene er nogle som vi aldrig ville tage ind at se, vi er alle enige om at der er film, vi ikke har fortrudt vi har set.
Nu vil jeg sende mail ud til alle kollegaer hvor mange der i år har lyst til at være med i klubben.
Hilsen Kirsten

conny

Vi er to veninder som også glæder os til at se næste års film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.