Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i juli

5 film du skal se i juli

Månedens mest ventede titler

Stem op!
40
Stem ned!
0
(reset)

Genrespredningen er ret stor, når det kommer til de mest ventede film i juli måned ifølge brugerne på kino.dk.

Overordnet set er den spændingsbetonede filmgenre dog i førersædet med et krigsdrama, en superheltefilm, et science fiction-eventyr og en regulær action-basker. Derudover er der en dansk familiefilm baseret på et populært bogforlæg.

Du kan som kino.dk-bruger fortælle, hvor meget du glæder sig til at se en kommende film. Valgmulighederne går fra ”Aldrig i livet” til ”Filmen jeg SKAL se”, og de findes øverst på hver filmprofil.

Er du enig i vurderingerne? Du kan selv påvirke listen ved at gå ind og afgive eller ændre din stemme!

1. Dunkirk (92 %)
Christopher Nolan har et trofast følge, som naturligvis skal se alt, hvad den amerikanske instruktør kaster sig ud i. Denne gang er der tale om en historisk film om evakueringen af Dunkirk under Anden Verdenskrig, og bl.a. Harry Styles fra boybandet One Direction spiller med.

2. Spider-Man: Homecoming (89 %)
Der er rigtig meget goodwill til den nye Spider-Man, alias Tom Holland, efter hans ovebevisende optræden i Captain America: Civil War. Nu får han selv lov til at stjæle showet, godt hjulpet på vej af Robert Downey Jr.’s Iron Man.

3. Abernes planet: Opgøret (87 %)
Tredje film i den nye serie om de genmodificerede, hyper-intelligente aber, der nu ligger i åben krig med menneskehedens sidste bastion. Kampen spidser til, mens lederaben Caeser må finde sine mørkeste sider frem for at hævne sine faldne artsfæller.

4. Atomic Blonde (85 %)
Kønsfordelingen mellem action-helte bliver, som årene går, mere og mere lige. Seneste eksempel er Charlize Theron i den hårdtslående rolle som MI6-spionen Lorraine Broughton, og af udenlandske kritikere beskrives hun som en kvindelig udgave af Jason Bourne.

5. Bjarne Reuters Kidnapning (83 %)
Antallet af Bjarne Reuter-filmatiseringer er overraskende begrænset, men den danske forfatter har vitterligt skrevet mange oplagte bogforlæg. Hvis 'Kidnapning' bliver en succes, vil mængden sikkert stige fremover, og med den tidlige buzz taget i betragtning, ser det godt ud for filmen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Abernes Planet!
Jeg vil gerne se hvordan denne her ret vellykkede trilogi afsluttes. Ud fra trailer ser den mest spændende ud af de kommende film, og selvom Dunkirk er episk ud, så har jeg på fornemmelsen at den godt kan gå hen og være lidt kedelig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

VIPER

Glæder mig til at se filmen - skal nok blive underholdende.
Men!

1 time siden
Jacob

Jeg er lidt spændt på hvor mange skurke der vil være med, for udover Catwoman og The Penguin, så rygtes at flere også vil dukke op.

13 timer siden
Michael

Catwoman tror jeg Maisie Williams ville være et rigtig godt bud, passer fint sammen med Robert Pattinson også har hun vidst også lidt stunt erfarin

15 timer siden
habill

du modsiger fuldstændig dig selv. SLJ beviste at folk er ligeglade med farven, at du ikk ka se udover det er dit problem.

17 timer siden
habill

svært at sige. det lyder ikke som et godt match, men hvem ved. måske han rammer den alligevel. hvis ben affleck fik chancen, så hvorfor ikk.

17 timer siden

Aktive debatter