Cookie- og Privatlivspolitik
Resident Evil skal genstartes

Resident Evil skal genstartes

The Last Chapter er ikke sidste kapitel

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Selvom den sjette og seneste film, Resident Evil: The Final Chapter, indikerer en definitiv slutning, er det ikke game over for spilfilmatiseringerne endnu.

Ifølge Variety er filmselskabet Constantin Film ikke klar til at slippe Umbrella Corporation, sultne zombier og postapokalyptiske væsner endnu, og et reboot af universet skulle være på vej.

'Resident Evil: The Final Chapter' fik ikke dansk biografpremiere, men solgte immervæk billetter for 312 mio. dollars på verdensplan, hvilket helt sikker har været en medvirkende faktor. Samlet set har de seks film indtjent 1,2 mia. dollars på verdensplan.

Hvorvidt Milla Jovovich vender tilbage som hovedpersonen Alice, er uvist, men skulle man reboote franchisen, bør man måske kigge efter nye kræfter og en ny vinkel. Spilserien har masser af spændende karakterer at dykke ned i, så der burde være materiale nok.

Resident Evil-rebooten har ingen premieredato endnu.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomas

Hvis den ikke fik dansk biograf Premier hvordan kunne jeg så se den i IMAX i Aarhus ?? Der sket rent faktisk ting udenfor Kbh!

Dunbar

De har aldrig brugt plottene fra spillene særlig meget, og der er derfor masser af materiale, der kan bruges. Vel at mærke - forhåbentligt - til at lave bedre film end disse.

Resident Evil 1 (spillet) er jo fantastisk, og der kunne måske også være gemt en prequel et sted der

Jacob

Jeg har mistet interessen for film som Resident Evil serien, der med hver fortsættelse får et endnu mere tyndt plot, og hvor CGI-effekterne nærmest minder om animationens spæde begyndelse. At man nu vil pumpe franchisen for flere penge betyder næppe højere kvalitet.

Filmentusiast

Det glæder mig at høre at RE filmene ikke er lagt på hylden - De er vildt fede at slappe af med og nyde en action-thriller film :)

Når det så er sagt så selvom Milla Jovovich er damen til rollen, så er jeg er enig i at der trænges til nye skuespillere, nye zombier, og med andre filmiske effekter end man hidtil har set, men hvor der er masser af horror og action. Savner nye skræmme effekter og anderledes zombie monstre.

Men med reboot franchises, så kan man ikke lade være med at stille sig spørgsmålet om de nye Resident Evil film bliver en skuffelse ELLER bliver bedre end hvad man forventede - Må håbe på det sidste, specielt når de har et stort publikum som elsker RE filmene :)

TorbenWood

Hvis de vil starte forfra med Resident Evil universet, så skal der et nyt hold af skuespillere på banen. Kunne ligeledes være interessant med en anden type instruktør end Paul W.S. Anderson, som bestemt kan lave flotte film, men ikke uhyggelige film.

Synes det er vildt de stadigvæk vil lave flere Resident Evil film, men omvendt tjener filmene mange millioner gang på gang. Så længe serien har et publikum i den størrelsesorden, kan man egentlig godt forstå filmselskabet, at de vil malke videre på successen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

1 dag siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

1 dag siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

3 dage siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

3 dage siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

2 uger siden

Aktive debatter