Er du den nye Aladdin?

Åben audition til Disney-filmen
Billede
(© Walt Disney Pictures)

Er du mellemøstlig af udseende? Mellem 18 og 25 år? Kan du synge? Danse en smule? Og har du en veltrænet krop? Så kan du ifølge The Hollywood Reporter deltage i en åben audition den 14. maj i London, hvor Disney søger sin nye stjerne.

Ja, det kræver en flyrejse, men til gengæld åbner filmselskabet op for, at rollen går til et endnu uskrevet blad og ikke en veletableret Hollywood-stjerne (iført et politisk ukorrekt makeover).

Live action-filmen skal instrueres af den premiereaktuelle Guy Ritchie (Kong Arthur: Legenden om sværdet), der mest af alt mestrer tempofyldt og humoristisk action. Handlingen skulle oprindeligt have foregået før tegnefilmen fra 1992, men efter successen med The Jungle Book og Skønheden og udyret er planerne nu at lave en decideret genindspilning.

Rollen som flaskeånden Genie, der kom mesterligt til live pga. Robin Williams’ (1951-2014) talenter, skal selvfølgelig også besættes. Her er der pt. rygter om, at Disney går efter god gammeldags star power og hyrer Will Smith.

Indspilningerne kører fra august til januar, men hvornår den nye Aladdin får premiere, er stadig ubekræftet.