Cookie- og Privatlivspolitik
Populær seriestjerne som Lisbeth Salander?

Populær seriestjerne som Lisbeth Salander?

Fra engelsk dronning til mesterhacker

Stem op!
3
Stem ned!
-1
(reset)

Den engelske skuespiller Claire Foy skal formentlig spille Lisbeth Salander i filmatiseringen af bogen 'Det der ikke slår os ihjel'. Det skriver The Hollywood Reporter.

33-årige Foy er kendt fra Netflix-serien 'The Crown', hvor hun spiller hovedrollen som Dronning Elizabeth II. Præstationen som majestæten indbragte skuespilleren en Golden Globe, men rollen som den unge mejestæt er måske ikke den mest oplagte opvarmning til Stieg Larssons socialt akavede superhacker.

Rooney Mara lignede måske heller ikke den perfekte Salander, men hun udfyldte rollen på strålende vis i David Finchers The Girl with the Dragon Tattoo. Alligevel blev filmen en afdæmpet succes, og måske derfor har Sony Pictures valgt ikke at filmatisere Stieg Larssons to efterfølgere til 'Mænd der hader kvinder'.

Filmselskabet har i stedet kastet sig over 'Det der ikke slår os ihjel', skrevet af David Lagercrantz efter Stieg Larssons død, og som foregår efter hændelserne i Millennium-trilogien.

Bogens engelske titel, 'The Girl in the Spider's Web', bliver også filmens navn, og thrilleren skal instrueres af Fede Alvarez. Den uruguayske instruktør har udelukkende horrorfilm på cv’et, så der er lagt op til en dyster udgave af Lagercrantz' roman.

The Girl in the Spider’s Web får sandsynligvis premiere til oktober næste år.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Horsi

Men det ville jeg nok også være hvis jeg var i deres sko. Men jeg tror ikke de rigtig lærte lektionen fra sidste gang. Jeg droppede deres version fordi jeg ikke gad at se et amerikansk remake når jeg havde en super god dansk/svensk version.

Jeg gider heller ikke se denne fordi det med at forsætte universer efter at forfatteren er død er mig imod. En anden forfatter vil uanset hvor dygtig de er altid havde en anden vision. Da jeg læste et uddrag fra bogen syntes jeg ikke at det fangede karaktererne særligt godt.

TorbenWood

Så længe det bare bliver en god film, så er casting af Claire Foy helt fint med mig. Selvfølgelig ville man foretrække at Rooney Mara kunne fortsætte i rollen, men hvis muligheden ikke er tilstede, så må vi som publikum jo blot acceptere det. Kan man ikke det, kan man blot lade være med at se filmen. Noomi Rapace er dog stadigvæk den bedste Lisbeth Salander.

Også spændende med at gyserinstruktøren Fede Alvarez skal stå for styringen. Han har indtil videre haft stor succes med både remaken af Evil Dead, og hans seneste Don't Breathe. Hans dystre fortællerstil vil måske gøre Salander universet mere grumt og ubehageligt. Det bliver spændende at se. ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.