Cookie- og Privatlivspolitik
Vind gallabilletter til Månens Vogter

Vind gallabilletter til Månens Vogter

Konkurrencen er slut

Stem op!
41
Stem ned!
0
(reset)

Konkurrencen er slut, og vinderne har fået direkte besked via mail.

Næste lørdag er der gallapremiere på animationsfilmen Månens Vogter. Du kan komme med, når vi udlodder 4 x 4 billetter til gallapremieren.

Gallapremieren finder sted lørdag den 6. maj kl. 9.00 i Nordisk Film Biografer Palads på Axeltorv i København.

Familiefilmen handler om faunen Mune, der ved et tilfælde bliver udpeget til at være Månens Vogter. Leeyon havde ellers udset sig titlen, så han indgår en pagt med underverdenens hersker, Necros, om at stjæle solen for derved at få månen i belønning.

Alt, du skal gøre at med et par ord at fortælle, hvad der gør en god tur i biografen.

Deadline for deltagelse er onsdag den 3. maj kl. 10.00. Vi trækker lod om vinderne, der får direkte besked via mail.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
lars

Det der gør en biograftur er noget særligt, er at min 9årige dreng, (som ellers bliver distraheret af stort set alt derhjemme grundet Ipads, mobiltelefoner, computer, xbox og andre elektroniske devices) kan fastholde sin koncentration gennem en hel film.

Jeg tænker det skyldes stemningen i salen og spændingen ved at se film på det store lærrede. Sammen med de obligatoriske popcorn og sodavand i bæger, er det bare en fantastisk oplevelse, at have to timer med din dreng, og opleve ham leve sig 100% ind i noget, hvilket virkelig er svært i den digitale verden vi lever i.

Sinem O.

Bio tur for mig/os er super hyggeligt men ligefrem gallapremiere er lågsus - vi elsker stemningen af gallapremiere, bare man ser den røde løber, så føler man sig lidt kongelig. Mine piger ELSKER den røde løber & overraskelser.

Julie

Mine bedste biograf-oplevelser har altid været sammen med én ven eller flere.
Mine vennegrupper laver tit små udflugter til biografen; vi starter med at mødes lidt før, går rundt og vindueshopper, spiser på en af vores favorit restauranter, bruger alt for lang tid på at blande bland-selv slik, ser filmen, bruger al tiden på vej hjem om at snakke om filmen og hype os selv op over, hvad vi elskede ved den - nogle gange kommer vi frem til, at vi bliver NØD til at se den igen; det er altid hyggeligt.

Lindauser/915940

Kunne være så fedt med mine børn, på 7,10 og 12 år lige en film for dem alle, og deres mor

Steffen

En god tur i biffen er når jeg har mine børn og vi tager en tur i biffen og vi kan grine sammen og når filmen stopper snakker de ikke om andet og det er det sidste vi snakker om når vi går i seng så har det været en rigtig god tur for mig og mine børn.

Michaeluser/16536

..består af en god film, RO I SALEN, og nogle gode venner at snakke om filmen med BAGEFTER!!
Denne gang skal ungerne med, og det er altid fedt at se hvordan de fascineres af lyden, billederne og historien på lærredet.

Jonas

En god tur kræver ikke så meget.. det skal blot være en opslugende film, for så falder alt andet i baggrunden! Men godt selskab er nu at foretrække! ;-) Nå ja, og så den obligatoriske popcorn + cola! Hygge hygge

Lisetteuser/505544

Vi går ofte i biografen med vores søn (7år) og det har vi gjort siden han var 2 år. Han elsker at sidde stille i mørket og fordybe sig fuldstændig. Samtalerne efter filmen er ligeså vigtige som oplevelsen ved at se filmen. Og så skal vi selvfølgelig have popcorn :)

Aahuser/6524

Mie og mormor har en biografklub, hvor vi sparer sammen til hyggelige biografture, hvor vi sammen undersøger og bestemmer, hvilke film vi vil se. Det er et godt og hyggeligt projekt, at finde de film, vi gerne vil se.
Mvh. Mie og Mormor

Rebekka

For mine drenge er det en oplevelse i sig selv at komme til en stor biograf i København, blande slik i kiosken og bare nyde filmen

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Goldie Hawn evt?......

3 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

3 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

4 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

4 dage siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

1 uge siden

Aktive debatter