Cookie- og Privatlivspolitik
Her er den nye Dumbledore

Her er den nye Dumbledore

Stor afsløring om Fantastiske skabninger 2

Stem op!
105
Stem ned!
0
(reset)

Jude Law skal spille troldmanden Dumbledore i den kommende efterfølger til Fantastiske skabninger… og hvor de findes. Det skriver Variety.

Den 44-årige englænder skal således portrættere Albus Dumbledore i en langt yngre udgave, end vi kender ham fra Harry Potter-filmene, hvor Richard Harris og Michael Gambon bestred rollen.

David Yates fortsætter som instruktør af J.K. Rowling-filmatiseringen, og Eddie Redmayne spiller igen hovedrollen som magizoologen Newt Scamander.

Johnny Depp er Gellert Grindelwald, filmenes helt store skurk og forgængeren til Lord Voldemort.

Fantastiske skabninger… og hvor de findes 2 får premiere den 15. november 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Linauser/774152

Hvem skulle have troet at Dumbledore var lækker som ung ;)

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Daniel

Jeg ville ikke godkende den første som en værdig hp-film. At Jude Law er blevet castet kunne hodt vække min interesse. Det er dog op til anmeldelserne om den skal ses i sidste ende af tankegangsprocessen.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Horsi

Det tror jeg er et fint valg. Men hvis ikke snart nogle flere skuespillere med anden etnicitet dukker op vil filmen igen drukne i anklager om white washing.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jimmy

Der er forklaringen på, hvordan Hermione blev afroamerikaner som voksen i "Harry Potter & Det Forbandede Barn" på Broadway..
...hmmm...

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Horsi

Det kan være men jeg ved det ikke. Jeg ved bare at da castet til den første film var der en del kritik over manglen på diversitet. J.K. Rawling bad folk om at vente med at dømme indtil alle fem films roller var besat. Mens jeg ikke har noget problem med at Dumbledore forbliver hvid så kan jeg forestille mig at hun snart får de samme fans på nakken hvis ikke snart der dukker nogle flere folk op med anden etnicitet op.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Kaj

Man kan da ikke bare hyre en kineser til at spille Dumbledore, bare fordi det er politisk korrekt.

Racisme er slut. Det findes ikke længere. De eneste sorte, som stadig mener, de bliver forfordelt, er nogle navlepillere. Ja sågar nogle navlepillende tørvetrillere og må for alt i verden ikke tages alvorligt!

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Horsi

Naturligvis ikke men folk klagede over i sidste film at alle stor set var hvide. J.K. Rawling svared tilbage at vi skulle vente med at dømme til alle filmene var ude. Det antyder at hun vil oppe sig, så hun må hellere gøre det hvis ikke hun vil havde fan bassen hængende over sig.

Ikke racisme længere? Undskyld mig men Hollywood er en af de største bastioner når det kommer til at fastlægge roller. 7 ud af 10 film vil havde mænd i deres hovedroller. De 2 sidste vil så være kvinder og den sidste med folk af anden etnicitet. Kvinder er stadig primært bare kærester der er påhæng på manden. Langt de fleste film vil manden rede dagen og/eller kvinden og/eller folk med anden etnicitet. Folk med mørk hud er primært forvist til side kick rollen i en eller anden form. Asiater er enten komik relief eller mænd af visdom. Når det kommer til bag kameraet er det endnu værre. 9 ud af 10 film er hvide middel aldrende mænd. Det er stor set umuligt for kvinder og folk med farve at få en plads som instruktør og eller manuskript forfatter.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Kaj

Racisme er en ideologi; at nogle racer er andre overlegne. Her snakker vi om lidt underrepræsentation. Må ikke forveksles. Noget helt andet.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Horsi

Ja det er en ideologi men mener du virkelig at det at hvide mænd totalt dominere i næsten alle fohold i Hollywood. At kvinder og folk med anden race er forvist til bestemte roller og næsten ikke kan komme ind på markedet ikke er udtryk for racisme? Oscar akademiet er næsten støvsuget for kvinder og folk med anden race og hvert år vælger de film som er skrevet og instrueret af hvide mænd. Hvor der er hvide mænd i hovedrollerne. Jeg har læst flere interviews med kvindelige instruktører der netop siger at der ikke er job til dem på trods af at de gør alt hvad de kan. Dette fordi mænd giver jobbene videre til andre hvide mænd. Mener du virkelig det ikke er udtryk for racisme?

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Ham den (ualmindeligt) vrede personuser/12167

Den film vil passe perfekt til folk der faktisk tror på at racisme er død/slut/over.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ménner

Der er faktisk ikke mange kategorier hvor én enkelt nomineret nærmest er sikret en statuette. Så det bliver en spændende omgang i år!

5 minutter siden
Johnnyuser/335920
Johnnyuser/335920

Da handlingen foregår ca. 27 år efter den første film, skal skuespillerne være omkring 37 år, så det er nok skuespillere fra 35-40 år.

12 timer siden
Horsi

Aftalen er pt denne. 3 film for Sony og 3 for Marvel Studios. Marvel har brugt Spider-Man i Civil War, Infinity War og Avengers 4.

13 timer siden
Jacob

Remaket rummede en god blanding af nervøs humor, og klassiske King gys.

17 timer siden
Rasmus/Musen

Så har jeg stemt til OSCAR-SHOWET.

Må den bedste film vinde(P.S: Jeg har jo ikke samme filmsmag, som hvad i Andre har, ;-))

22 timer siden

Aktive debatter