Cookie- og Privatlivspolitik
Hele 3 X-Men-film i 2018!

Hele 3 X-Men-film i 2018!

Næste år står i mutanternes tegn

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

I går kunne vi berette, at superheltefilmen Deadpool 2 får premiere i 2018. Filmen, der er en selvstændig, mere grovkornet del af X-Men-universet, er imidlertid ikke den eneste mutantfortælling næste år.

Ifølge Deadline er X-Men: The New Mutants og X-Men: Dark Phoenix blevet annonceret til biografpremiere i 2018. Overraskelsen ligger primært i sidstnævnte, der indtil nu kun har været løse rygter om, men der er kommet nye detaljer om begge film.

The New Mutants/Marvel Comics

'The New Mutants' har indtil videre kun James McAvoy på rollelisten og vil gå bag Charles Xaviers unge hold mutanter, som består af mutanterne Wolfsbane, Cannonball, Karma, Magik, Mirage og Sunspot.

To skuespillere er blevet nævnt som potentielle emner til filmens roller. Anya Taylor-Joy fra thrilleren Split får måske rollen som Magik, og det tyder på, at Maisie Williams fra 'Game of Thrones' bliver Wolfsbane.

Indtil videre er det dog kun rygter, og eneste sikre kort er instruktøren Josh Boone (En flænge i himlen), der allerede har underskrevet kontrakten.

X-Men: The New Mutants får amerikanske premiere den 13. april 2018.

X-Men/Marvel Comics

'Dark Phoenix' handler, som titlen antyder, om den legendariske tegneserie-føljeton The Dark Phoenix Saga. Brett Ratner implementerede dele af plottet i den udskældte X-Men: The Last Stand, men historien fortjener en ordentlig filmatisering.

Filmen bliver en direkte fortsættelse til X-Men: Apocalypse, der lagde flere ledetråde ud til Phoenix-sagaen. I tegneserien bliver Jean Grey udsat for dødbringende, radioaktiv stråling, der i stedet for at slå hende ihjel, forstærker superkræfterne i sådan en grad, at hun efterhånden bliver korrumperet af magt.

Den komplekse fortælling ender i kampe mellem Phoenix og resten af X-Men, som endda fører til dueller i rummet og potentiel udslettelse af vores solsystem (!). Spørgsmålet er, hvor tæt filmen kommer til at følge tegneseriens plot, idet det vil betyde introduktion af temmelig mange nye karakterer samt ennda fremmede rumvæsner.

Simon Kinberg, der har skrevet og produceret flere af de tidligere X-Men-film, skal med stor sandsynlighed instruere filmen, og Sophie Turner gentager sin rolle som Jean Grey.

X-Men: Dark Phoenix får amerikansk premiere den 2. november næste år.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Jeg elsker X-Men universet, og for mig står X2, First Class, Days Of Future Past og Logan som nogle af de bedste superheltefilm nogensinde. Men universet er blevet udvandet nu, og Apocalypse var vel nok den dårligste film i række? Ja, jeg mener sgu den er værre en Last Stand! de unge mutanter var enormt dårligt castet, og specielt Sophie Turner var helt galt på den som Jean Grey. Ligeledes har Jennifer Lawrence leveret den mest intetsigende præstation ever som Mystique, hvilket heller ikke har hjulpet. Future Past var fantastisk, og jeg mener man skulle have afsluttet det hele med den, og så lade Logan stå som det mesterværk det blev. Der er ingen tvivl om at X-Men universet kommer til at lide kraftigt under manglen på Wolverine. De kan ikke re-cast ham, for Hugh Jackman har nærmest gjort rollen til hans ejendom med sin fantastiske portrættering. Derfor burde Fox Studios holde en lang pause med selve X-Men filmene, og så holde sig til de planlagte spinoffs (Deadpool, Gambit etc) og så om nogle år, re-caste alle de unge fra Apocalypse (med undtagelse af Fassbender & McAvoy) og starte forfra. Man kan ikke lave Dark Phoenix før man har etableret et ordentligt hold af mutanter -Det er netop her Marvel har været dygtige.
En anden mulighed er selvfølgelig at springe fra til nutiden, og benytte det rigtig gode cast fra den originale trilogi. Men her er problemet selvfølgelig at Huge Jackman ikke vil være med.... den er svær :/

Jacob

Fri mig vel, 'X-Men: The Last Stand' er tæt på skoleeksemplet på en dårlig superheltefilm, men at man nu vil gentage historien skaber bare mere forvirring i noget, der er forvirrende nok i forvejen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Det er ikke stort - men sjovt.

7 timer siden
Wayne

Det ligger tæt blandt de to Spiderman film, for mit vedkommende.

13 timer siden
Cecilia

1. Spider-Man 2
2. Spider-Man
3. Spider-Man: Into the Spiderverse
4. Spider-Man: Homecoming

1 dag siden
rene

spider man 2002 er første møde med spider man på store læred og ingen kærlighed er jo større end den første

1 dag siden
H. I.user/305713
H. I.user/305713

Som 11-årig kom jeg ved en misforståelse til at se Frankensteins monster - og får stadig 50 år efter et chok hvis jeg pludselig ser et billede af h

1 dag siden

Aktive debatter