Cookie- og Privatlivspolitik
Ny Doctor Dolittle på vej

Ny Doctor Dolittle på vej

Robert Downey Jr. taler med dyrene

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Universal Pictures er i gang med at udvikle en ny film om dyrlægen Dolittle, der er i stand til at tale med dyr, og denne gang skal Robert Downey Jr. spille hovedrollen. Det meddeler Deadline.

Filmen er baseret på en børnebogsserie af samme navn og har tidligere været filmatiseret i 1967 og igen i 1998, hvor Eddie Murphy var den snaksaglige læge.

Det nye projekt går indtil videre under navnet ’The Voyage of Doctor Dolittle’, og Stephen Gaghan, der senest stod bag Gold, skal instruere.

Optagelserne er planlagt til begyndelse i 2018, når Downey Jr. er færdig med sit andet ”lille” projekt, Avengers: Infinity War.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tullemor76

En dejlig nyhed at Robert Downey Jr. skal spille Dr. Doolittle. Håber nærmest på at det er en mere Rex Harrisons Dr. Doolittle end Eddie Murphys Dr. Doolittle. Robert Downey Jr. har den der underspillet humor som passer bedre til Dr. Doolittle. Han kan spille den mere "tilbagelænet". Er ret sikker på at mange vil gå ind og se filmen, for os på 40+ ved jo han var succesfuld skuespiller inden han spillede Sherlock Holmes og Iron Man. B.la var han nomineret til en Oscar for filmene Chaplin og Tropic Thunder (fede film-forresten)Andre film som Gothika,Kongen og elskerinden - og hendes mand, Natural Born Killers. Jeg kunne blive ved. Det er dog nok det yngre publikum som ikke har set disse fantastisk film, der vil gå ind og se filmen fordi de mest kender ham som Sherlock og Iron Man.

Jacob

Udgaven med Eddie Murphy har da sin egen charme, men at man nu forsøger igen er bestemt ikke noget, som i det her tilfælde der rører mig. Robert Downey Jr. har et komisk talent, og kan sagtens se ham med et chokeret udtryk når dyrene første gang taler til ham.

Freakerz

Jeg synes man burde have stoppet da DR. Dolittle filmene med Eddie Murphy var på plads. Det "ødelægger" måske lidt selve den der frame man har lavet, da Eddie har den der komiske side i rollen som Dolittle. Kan Robert Downey Jr. leve op til rollen ligesom Eddie gjorde dengang, så kan det måske være det kunne blive sjovt at se igen. Men jeg tvivler måske lidt.. :)

Horsi

Jeg er spændt på at se om Robert Downey Jr. kan frigøre sig fra sin rolle som Iron Man. Jeg tror en pæn del vil se den fordi hay Iron man er i den, men det er netop også en del af problemet for Robert. Håber filmen bliver god og sjov.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.