Cookie- og Privatlivspolitik
Første billede fra Jurassic World 2

Første billede fra Jurassic World 2

Døde dinoer 

Stem op!
75
Stem ned!
0
(reset)

Som bekendt er optagelserne til Jurassic World 2 gået i gang, og nu har filmens instruktør, J.A. Boyana, offentliggjort det første billede fra filmen på Twitter.

Billedet fra den ventede film, viser en pige stående foran et stort Triceratop-kranium i midten af et rum, der i stor grad ligner et museum for dinosaur-skeletter.

Det er endnu uvist, hvem pigen på billedet er, og om hun spiller en vigtig rolle. Et gæt kunne dog være et glimt af karakteren Lucy, som fansiden Jurassic Outpost har afsløret, at der har været audition på. Lucy er eftersigende 9-10 år, og pigen på billedet ser jævnaldrende ud.

Hovedrolleindehaver eller ej bliver rollen som Lucy beskrevet som betydningsfuld. Beskrivelsen lyder nemlig, at skuespilleren skal kunne håndtere lange og komplekse scener og samtidig være i besiddelse af et stort følelsesregister.

Plottet bliver stadig hemmeligholdt, men noget af indspilningen kommer til at foregå på Hawaii, så mon ikke vi får noget af den klassiske dino-action at se, selvom Colin Trevorrow (der instruerede den første Jurassic World og denne gang er producer) har lovet, at filmen ikke kun kommer til at handle om dinosaurjagt.

Optagelserne til den mørkere og mere dystre femte film i rækken begyndte februar 2017 i Pinewood Studios, England.

'Jurassic World' er den fjerdebedst indtjenende film nogensinde, og det bliver spændende at se, om 'Jurassic World 2' kan give den konkurrence, når den endelig rammer biograferne.

Jurassic World 2 får premiere den 7. Juni 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

-Jeg er altid klar på flere farlige og frygtindgydende dinoer fra dette fantastiske univers.
-Cool billede forresten. Det giver "Mørke" stemninger inde i kroppen.
;-)
:D

Jacob

Jeg vil virkelig gerne være mere positiv overfor den retning franchisen har taget, men at 4'eren blev en regquel gjorde den mindre spændende, og hele idéen om at udnytte dinoer som våben virker fjollet. Desuden er den nyeste viden på området om dyrenes udseende ændret drastisk, og derfor er det lidt svært at tage seriens fremstilling af dinoerne som skællede skabninger alvorligt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bjarke Friis Kristensen

Haha... ja, Mosasaurus er virkelig også et godt bud på 'Afslut sætningen'.

14 timer siden
Michael

Ligesom i selv nævner er jeg enig med Jaws er den bedste på den front, og siden den film har genren (hvis man kan kalde det for en genre) ikke haft

15 timer siden
Camillauser/138272
Camillauser/138272

De har undladt at betale husleje.

1 dag siden
Antaeus

Og det noget mere rigtige tal, der skal slås hvis Jaws skal vippes af pinden er ikke 470 millioner dollars, men selvfølgelig hvad det svarer til i

2 dage siden
Michael

Dejligt at se så 4 forskellige film får den mulighed, det er helt sikkert også nogen jeg skal se på et tidspunkt, især Før frosten har jeg ventet p

2 dage siden

Aktive debatter