Cookie- og Privatlivspolitik
5 x superheltenyt

5 x superheltenyt

Marvel, Marvel, Marvel... og Justice League

Stem op!
27
Stem ned!
0
(reset)

Scarlett Johansson, der spiller superhelten Black Widow i Avengers-serien, har udtalt, at hun gerne så en stand alone-film om den toptunede ex-lejemorder. Men det har været problematisk at finde tid. Det meddeler Total Film. Eftersom der er planlagt Marvel-film til og med 2019 kommer der under alle omstændigheder ikke en Black Widow-film før 2020.

X-Men: Apocalypse
Mere sandsynligt er det, at der kommer en efterfølger til X-Men: Apocalypse. Ifølge Sophie Turner, der spiller Jean Grey i film-serien, er der sikre planer om hendes deltagelse i endnu en X-Men-film. Ifølge rygterne har der været tale om filmen ’X-Men: Supernova’, der foregår i begyndelsen af 1990erne.

Man of Steel
Laurence Fishburne vender ikke tilbage som Daily Planets chefredaktør i den kommende Justice League. Til L.A. Times sagde han: ”De spurgte om jeg ville komme en enkelt dag. Men jeg havde ikke tid, og hvorfor skal man se avismanden i ’Justice League’? Du har lyst til at se Flash, Aquaman, Wonder Woman og Lantern”.


Der er efterhånden blevet offentliggjort flere trailers fra Guardians of the Galaxy vol. 2, og i forbindelse med søndagens musikprisuddeling The Grammys blev endnu et kort klip offentliggjort. Og selvfølgelig med god musik til.

I samme boldgade er der også kommet et lille klip, der går bag kameraet på Doctor Strange og scenen, der blev vist efter rulleteksterne, hvor tordenguden Thor besøger troldmanden. Scenen laver en direkte forbindelse til Thor: Ragnarok, der får premiere til efteråret

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Hvor fedt med en masse nye film.

Personligt ser jeg, naturligvis, ufatteligt meget frem til Guardians of the Galaxy 2.
Yderst gennemtænkt koncept med helt vildt mange sjove scener i den første, så lad os da håbe at det fortsætter.

Mvh.
Simon

Jacob

Hvis Black Widow på et tidspunkt skulle være heldig nok til at få en solofilm, så gad jeg godt at Hawkeye ville medvirke i den. Som en prequel ville der være masser at komme efter.

Synes at X-Men stikker lidt i alle retninger, og nu melder sig en ny, potentiel kandidat sig til feltet af kommende projekter fra Fox-Marvel.

Lidt ærgerlig over at Laurence Fishburne ikke kan finde tid en anden dag, for det er den slags gæsteoptrædender der binder de her superhelteuniverser sammen.

Vil lige knyt en kommentar til 'Guardians of the Galaxy Vol. 2', at Baby Groot ifølge James Gunn ingen erindring har om sit liv som voksen.

Tror at 'Thor: Ragnarok' bliver den bedste solofilm om tordenguden, og flere kilder mener at Doctor Strange bliver personen der bringer Avengers sammen igen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Thomas

Han er en karakteristisk, alsidig og humoristisk skuespiller - måske Danmarks bedste.

6 timer siden
Manjauser/16022
Manjauser/16022

Mordet i Orientekspressen var skøn og underholdende. Jeg glæder mig til Døden på Nilen.

8 timer siden
Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

1 dag siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

4 dage siden
Wayne

Carlito's Way
Body Double
Mission: Impossible
Snake Eyes
The Untouchables

4 dage siden