Tom Hanks og Will Smith i Dumbo?

Elefantfilmen er på vej
Billede
(© Walt Disney Studios)

Det er efterhånden et stykke tid siden, at vi kunne meddele Disneys planer om at genindspille deres klassiske tegnefilm Dumbo fra 1941 som live action-film.

Nu er der begyndt at komme skub i sagerne, og både Tom Hanks og Will Smith er blevet tilbudt roller i filmen. Det skriver Variety.

Tom Hanks skal – hvis han siger ja til rollen – spille skurken, der er en ny tilføjelse til historien. Der er indtil videre ikke flere detaljer om Will Smiths rolle, men det er muligt, at hans medvirken i den kommende efterfølger Bad Boys 3 bliver påvirket af genindspilningen.

Eventyret om den lille elefant med de store ører instrueres af Tim Burton, der også har stået bag nyfortolkningen Alice i Eventyrland, og manuskriptet leveres af Ehren Kruger, som har skrevet tre Transformers-film.

Dumbo ©Walt Disney Studios
Med Burton bag roret forventer vi en farverig oplevelse, og det bliver spændende at se, om han vælger at lave en nyfortolkning af Dumbos ikoniske drømmesekvens.

Den næste film i Disneys store genindspilningsprojekt er Skønheden og Udyret med Emma Watson i front, der får premiere den 16. marts, og du kan se en oversigt over de kommende nyfortolkninger her.

Dumbo afventer en premieredato.