Cookie- og Privatlivspolitik
Tom Hanks og Will Smith i Dumbo?

Tom Hanks og Will Smith i Dumbo?

Elefantfilmen er på vej

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Det er efterhånden et stykke tid siden, at vi kunne meddele Disneys planer om at genindspille deres klassiske tegnefilm Dumbo fra 1941 som live action-film.

Nu er der begyndt at komme skub i sagerne, og både Tom Hanks og Will Smith er blevet tilbudt roller i filmen. Det skriver Variety.

Tom Hanks skal – hvis han siger ja til rollen – spille skurken, der er en ny tilføjelse til historien. Der er indtil videre ikke flere detaljer om Will Smiths rolle, men det er muligt, at hans medvirken i den kommende efterfølger Bad Boys 3 bliver påvirket af genindspilningen.

Eventyret om den lille elefant med de store ører instrueres af Tim Burton, der også har stået bag nyfortolkningen Alice i Eventyrland, og manuskriptet leveres af Ehren Kruger, som har skrevet tre Transformers-film.

Dumbo ©Walt Disney Studios
Med Burton bag roret forventer vi en farverig oplevelse, og det bliver spændende at se, om han vælger at lave en nyfortolkning af Dumbos ikoniske drømmesekvens.

Den næste film i Disneys store genindspilningsprojekt er Skønheden og Udyret med Emma Watson i front, der får premiere den 16. marts, og du kan se en oversigt over de kommende nyfortolkninger her.

Dumbo afventer en premieredato. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Vakse Viggo

Jeg har svært ved at fortælle mig, at Dumbo, som live. Disney vil osse lave Robin Hood-film som live. Den bliver mere svær at lave. Om ikke umulig at god.

Magnus

Kunne godt blive fedt, elsker de to! :)

Jacob

Jeg gætter på at det er fuldkommen slut med at bruge ekskonen Helena B. Carter i sine film, og det er altså stadig underligt at det er et lukket kapitel.

Ann-Britt

Hvorfor skulle det være helt slut? De har da være ex'er i temmelig lang tid, hvor hun alligevel har været en naturlig del af skuespillerne.

Jacob

Hvilken film har hun da optrådt i siden den første live-action udgave af 'Alice i Eventyrland', hvor Tim Burton har været instruktør?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Tanja

Jeg synes Logan er fantastisk, fordi man ser en anden mere sårbar side både fysisk men også psykisk af The Wolverine og selvom filmen ender lidt tr

30 minutter siden
Thomasuser/1112037
Thomasuser/1112037

Når der kun må vælges én, bliver det Deadpool. Grundet dette friske indslag med en antihelt.

2 timer siden
Lea
Lea

Det er helt klart Deadpool.

3 timer siden
Lineuser/498751
Lineuser/498751

Anede ikke Deadpool var en del af x-men-historien, men den er klart min favorit.

4 timer siden
Claus

Deadpool var et sjovt og lidt skævt indslag til denne franchise. Bortset fra den så er jeg mest til de første X-Men film.

5 timer siden

Aktive debatter