Cookie- og Privatlivspolitik
Tom Hanks og Will Smith i Dumbo?

Tom Hanks og Will Smith i Dumbo?

Elefantfilmen er på vej

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Det er efterhånden et stykke tid siden, at vi kunne meddele Disneys planer om at genindspille deres klassiske tegnefilm Dumbo fra 1941 som live action-film.

Nu er der begyndt at komme skub i sagerne, og både Tom Hanks og Will Smith er blevet tilbudt roller i filmen. Det skriver Variety.

Tom Hanks skal – hvis han siger ja til rollen – spille skurken, der er en ny tilføjelse til historien. Der er indtil videre ikke flere detaljer om Will Smiths rolle, men det er muligt, at hans medvirken i den kommende efterfølger Bad Boys 3 bliver påvirket af genindspilningen.

Eventyret om den lille elefant med de store ører instrueres af Tim Burton, der også har stået bag nyfortolkningen Alice i Eventyrland, og manuskriptet leveres af Ehren Kruger, som har skrevet tre Transformers-film.

Dumbo ©Walt Disney Studios
Med Burton bag roret forventer vi en farverig oplevelse, og det bliver spændende at se, om han vælger at lave en nyfortolkning af Dumbos ikoniske drømmesekvens.

Den næste film i Disneys store genindspilningsprojekt er Skønheden og Udyret med Emma Watson i front, der får premiere den 16. marts, og du kan se en oversigt over de kommende nyfortolkninger her.

Dumbo afventer en premieredato. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Vakse Viggo

Jeg har svært ved at fortælle mig, at Dumbo, som live. Disney vil osse lave Robin Hood-film som live. Den bliver mere svær at lave. Om ikke umulig at god.

Magnus

Kunne godt blive fedt, elsker de to! :)

Jacob

Jeg gætter på at det er fuldkommen slut med at bruge ekskonen Helena B. Carter i sine film, og det er altså stadig underligt at det er et lukket kapitel.

Ann-Britt

Hvorfor skulle det være helt slut? De har da være ex'er i temmelig lang tid, hvor hun alligevel har været en naturlig del af skuespillerne.

Jacob

Hvilken film har hun da optrådt i siden den første live-action udgave af 'Alice i Eventyrland', hvor Tim Burton har været instruktør?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

René

Det er sådan ca min egen liste.

2 timer siden
Sugendra

1.Avengers infinity war
2.Thor rangkok
3. the avengers
4.spiderman homecoming
5.cvil war
6.iron man

12 timer siden
Per Bialaskauser/693709
Per Bialaskauser/693709

Er godt nok svært at rangere alle de film der er i midten af listen, og det kan nemt svinge alt efter humør.

1 dag siden
VIPER

Min Top 21 :

1 dag siden
Bukselak

The Nun er simpelthen årets fiasko, jeg troede den ville være uhyggelig, samt have en god historie.

2 dage siden

Aktive debatter