Cookie- og Privatlivspolitik
Her er Oscar-værten 2017

Her er Oscar-værten 2017

Jimmy Kimmel debuterer

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Den amerikanske talkshow-vært Jimmy Kimmel har bekræftet på Twitter, at han skal være vært for årets Oscar-prisuddeling, som løber af stablen i februar 2017.

Det er første gang, Kimmel skal afvikle den prestigefyldte begivenhed. Dog har han tidligere har været vært på flere lignende shows, deriblandt to årgange af tv-verdenens store prisuddelingsceremoni The Emmys.

Kimmel overtager værtsrollen fra komikeren Chris Rock, som stod for showet sidste år. Den garvede tv-vært virker som et sikkert valg, i høj grad på grund af hans erfaring med lignende prisuddelinger.

Han har dog sin Oscars-debut på et udfordret tidspunkt: Sidste års show fik det laveste seertal i otte år, delvist på grund af den omfattende Oscars So White-kampagne, der satte fokus på filmakademiets tendens til overvejende at nominere hvide skuespillere til de store priser.

Denne problemstilling dominerede Chris Rocks komiske indslag i 2016-showet, og gad vide, om ikke også Jimmy Kimmel vil finde en måde at gøre grin med det på - især fordi han ikke var bleg for at give The Oscars lidt kritik under hans Emmy-monolog tidligere i år.

Årets nomineringer er endnu ikke blevet afsløret, men de premiereaktuelle film Arrival og Min far Tony Erdmann er begge spået til stor Oscars-succes.

Den 89. Oscar-uddeling finder sted natten mellem den 26. og 27. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

John Travolta, Bruce Willis og især Nicolas Cage må styre direkte efter at entre den liste.

17 timer siden
Jesperuser/368287
Jesperuser/368287

..jeg har immervæk aldrig før lukket mine øjne til en QT film. Jeg kan se de fleste professionelle anmeldere, roser filmen.

19 timer siden
Sørenuser/802277
Sørenuser/802277

Fuldstændig som det gl.

1 dag siden
Sørenuser/802277
Sørenuser/802277

Synes netop, at kommentaren er kort og præcist beskrivende på, hvad der er problemet med filmen...

2 dage siden

Aktive debatter