Cookie- og Privatlivspolitik
Her er Oscar-værten 2017

Her er Oscar-værten 2017

Jimmy Kimmel debuterer

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Den amerikanske talkshow-vært Jimmy Kimmel har bekræftet på Twitter, at han skal være vært for årets Oscar-prisuddeling, som løber af stablen i februar 2017.

Det er første gang, Kimmel skal afvikle den prestigefyldte begivenhed. Dog har han tidligere har været vært på flere lignende shows, deriblandt to årgange af tv-verdenens store prisuddelingsceremoni The Emmys.

Kimmel overtager værtsrollen fra komikeren Chris Rock, som stod for showet sidste år. Den garvede tv-vært virker som et sikkert valg, i høj grad på grund af hans erfaring med lignende prisuddelinger.

Han har dog sin Oscars-debut på et udfordret tidspunkt: Sidste års show fik det laveste seertal i otte år, delvist på grund af den omfattende Oscars So White-kampagne, der satte fokus på filmakademiets tendens til overvejende at nominere hvide skuespillere til de store priser.

Denne problemstilling dominerede Chris Rocks komiske indslag i 2016-showet, og gad vide, om ikke også Jimmy Kimmel vil finde en måde at gøre grin med det på - især fordi han ikke var bleg for at give The Oscars lidt kritik under hans Emmy-monolog tidligere i år.

Årets nomineringer er endnu ikke blevet afsløret, men de premiereaktuelle film Arrival og Min far Tony Erdmann er begge spået til stor Oscars-succes.

Den 89. Oscar-uddeling finder sted natten mellem den 26. og 27. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Fiskerjensuser/1146776
Fiskerjensuser/1146776

Dark Waters kommer ud på torsdag

52 minutter siden
Reneuser/318893
Reneuser/318893

"En 90'er-film fuckede fuldstændig med Johannes Lassens hjerne".

1 time siden
Mariauser/558678
Mariauser/558678

Jeg ser i mailen at der står ny trailer til Tenet, så gik stærkt ud fra at traileren var en del af artiklen? Hvorfor er den ikke det?

2 timer siden
Inshapedk

Sød musik i mine øre Johnny. Disney skal man kun lave i lave doser.

1 dag siden
PernilleSolouser/16711
PernilleSolouser/16711

TENET!!!!

#InNolanWeTrust

1 dag siden

Aktive debatter