Nye premieredatoer til Avatar 2 og Kingsman 2

Stoledans for efterfølgere
Kingsman: The Secret Service/20th Century Fox
(© Kingsman: The Secret Service/20th Century Fox)

20th Century Fox har kigget i deres produktionskalender og rykket rundt på flere af deres største film. Det skriver Exhibitor Relations.

I går kunne vi fortælle, at Alien: Covenant blev flyttet fra august til maj 2017. Men samtidig blev datoerne for efterfølgerne til Kingsman: The Secret Service og Avatar ændret.

Kingsman: The Golden Circle får nu amerikansk premiere den 6. oktober 2017, og er derfor flyttet fra den oprindelige placering den 16. juni næste år. Matthew Vaughns opfølger til agent-hittet fra 2014 har igen Taron Egerton i hovedrollen som Eggsy, der denne gang er fuldt uddannet Kingsman-agent.

Avatar 2 får formentlig premiere den 21. december 2018. Filmen har før været rykket, men nu ser det ud til, at krydset endelig kan blive skrevet med blæk i kalenderen.

Endelig har 20th Century Fox placeret to Marvel-produktioner hhv. den 2. november 2018 og den 14. december 2019. Dermed har Fox to Marvel-film i 2018 og en enkelt i 2019. Rygterne går på, at Deadpool 2, 'X-Force', 'New Mutants' og Gambit er blandt de planlagte projekter.

Hvad alle disse ændringer betyder for de danske premieredatoer, er endnu uvist, men vi forventer, at premiererne rykker nogenlunde tilsvarende herhjemme.