Cookie- og Privatlivspolitik
The Dark Tower udskudt

The Dark Tower udskudt

Nikolaj Arcel får mere tid

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

Stephen King-filmatiseringen The Dark Tower har været utroligt længe undervejs, og nu er premieren igen blevet udskudt. Entertainment Weekly skriver, at filmen nu rammer biograferne på et uspecificeret tidspunkt i sommeren 2017.

Årsagen skal findes i det relativt smalle budget på 60 mio. dollars, som Sony Pictures har kastet i projektet, og postproduktionsarbejdet kan simpelthen ikke nå at blive færdigt til den oprindelige premieredato i februar næste år uden at overskride budgetrammen.

Filmens danske instruktør, Nikolaj Arcel, blev færdig med at indspille filmen denne sommer, men effekter og postproduktion tager lang tid på en science fiction-film fra Hollywood, så tidsplanen har hele tiden været stram.

Udskydelsen til sommeren 2017 er imidlertid relativt overskuelig, når man tænker på, at filmatiseringen af Kings monumentale værk har været undervejs i mindst fem år. Og når årsagen er bedre tid til at få det hele til at se lækkert ud, kan vi kun støtte op omkring beslutningen.

The Dark Tower afventer ligeledes dansk premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
johnuser/385644

...Suuuuk, kom nu bare med den film,
den kan ikke lande hurtigt nok,
jeg var skeptisk over for deres valg af Roland, endtil jeg så de første billeder

Nu er jeg så spændt som en lille bare på juleaften

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

1 time siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

2 timer siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

3 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

3 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

4 dage siden

Aktive debatter