Cookie- og Privatlivspolitik
Antboy-instruktør får filmpris

Antboy-instruktør får filmpris

Erik Ballings Rejselegat

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Instruktøren bag de tre Antboy-film, Ask Hasselbalch, er modtageren af Erik Ballings Rejselegat, der uddeles én gang om året, og består af en præmiesum på 50.000 kroner. Det skriver Nordisk Film i en pressemeddelelse.

- Dette års prismodtager er en filminstruktør og derudover en ægte cineast, der med sin entusiasme og forståelse for mediet såvel som publikum har formået at sætte sit præg på dansk film med noget så sjældent som en stærk trilogi, der falder i publikums smag, lyder en del af motiveringen fra årets prisudvalg.

Hasselbalch er uddannet instruktør fra den alternative filmskole Super 16, og spillefilmsdebuterede i 2013 med filmatiseringen Antboy, baseret på Kenneth Bøgh Andersens børnebøger. Sidenhen har han lavet efterfølgerne Antboy: Den røde furies hævn og Antboy 3.

Erik Ballings Rejselegat blev indstiftet af Nordisk Film Fonden i forbindelse med Nordisk Films 100-års jubilæum i 2006. Legatet uddeles hvert år i forbindelse med Nordisk Films fødselsdag og tidligere modtagere har bl.a. været Nikolaj Arcel og Susanne Bier

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

4 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter