Cookie- og Privatlivspolitik
Willy Wonka-forhistorie på vej

Willy Wonka-forhistorie på vej

Harry Potter-producer vil lave filmserie

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Willy Wonka, ejeren af den infamøse chokoladefabrik fra Charlie and the Chocolate Factory, får hovedrollen i en ny film fra Warner Bros., som skal produceres af Harry Potter-seriens David Heyman.

Variety antyder tilmed, at filmen kan blive den første af mange, som skal indgå i et filmisk univers baseret på Roald Dahls børnebøger af samme navn.

I bogserien, der inspirerede både Willy Wonka & the Chocolate Factory fra 1971 og Tim Burton-genindspilningen med Johnny Depp i hovedrollen, er Willy Wonka en ældre herre, som leder efter en arvtager til sit slik-imperium.

Warner Bros.' nye film vil derimod udforske karakterens unge dage. Det bliver ikke decideret en origin story for chokoladefabriksejeren, men derimod en forhistorie om Wonkas tidligere eventyr.

Man kunne fristes til at sige, at konceptet minder lidt om den kommende Harry Potter-forhistorie Fantastiske skabninger... og hvor de findes, som Heyman også producerer.

Timingen af denne nyhed er umiskendeligt uheldig: Den originale Willy Wonka-skuespiller, Gene Wilder, døde for under to måneder siden, og konsensus på de sociale medier virker til at være, at sagaen om chokoladefabrikken ligeledes skal lægges til hvile.

Dog noterer Variety-skribenten Justin Kroll på Twitter, at filmen muligvis vil være baseret på uudgivet materiale fra Roald Dahl, hvilket ville legitimere fortællingen som en 'sand' uddybelse af den populære karakters liv.

Willy Wonka-filmen har endnu ingen premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Julius

Nej nej, godt, I ventede lidt tid efter at Gene Wilder døde. Det ville jo være en smule upassende, hvis det var LIGE efter hans død, ikke? Ikke?!

Jeg troede også, at vi lidt havde droppet idéen om endnu en Willy Wonka-film efter Tim Burtons fatale Johnny Depp-farce? Nah... Hollywood skal nok finde ud af at ødelægge endnu en mindeværdig karakter for os.

GiwizZeni

Hvis der er noget de tre Star-Wars prequels lærte os, så er det at nogle figurer bare er mere interessante, når vi IKKE kender deres fortid. Lad nu vær'!

Andreas

Så det du siger er, at Hollywood kun må lave film som folk har bedt om? Så kan vi da godt sige farvel til al form for originalitet i filmenes verden!

GiwizZeni

Der er ingen der har bedt om eller ønsker sig alle disse sequels, prequels og reboots vi oversvømmes med i øjeblikket. Nytænkning er i dag udskiftet med 'play it safe' og 'brand recognition' aka kogen ny suppe på gamle ben. Det er netop alt andet end originalitet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.