Cookie- og Privatlivspolitik
Sherlock Holmes-instruktør på tale til Aladdin

Sherlock Holmes-instruktør på tale til Aladdin

Nyt om Disneys genindspilning

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Ingen uge uden en nyhed om en kommende Disney-genindspilning, og i dag skal det handle om Aladdin.

The Hollywood Reporter kan nu afsløre, at instruktøren Guy Ritchie er filmselskabets favorit til at stå bag kameraet.

Ritchie er umiddelbart ikke den mest oplagte person at hente ind til en familiefilm. Instruktøren er kendt for sine underholdende, men også ret voldelige, to Sherlock Holmes-film med Robert Downey Jr. i hovedrollen.

Ikke desto mindre er den 48-årige englænder favorit til at stå i spidsen for filmen, og det tyder derfor på, at Disney forsøger at skabe en action-fyldt, stilsikker eventyrfilm. Måske har de allerede set hans kommende version af King Arthur: Legend of the Sword?

Genindspilningen af 'Aladdin' skulle oprindeligt have foregået før tegnefilmen fra 1992 med fokus på lampeånden Genie, men nu lader det til, at Disney vil gå efter en genfortælling af forlægget - naturligvis med rigtige skuespillere ligesom Maleficent og The Jungle Book.

Under alle omstændigheder bliver den afdøde skuespiller Robin Williams, der lagde stemme til Genie i 'Aladdin', svær at erstatte, da hans præstation var en af årsagerne til, at karakteren blev en fanfavorit.

Aladdin-genindspilningen afventer premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Det er helt sikkert et følsomt emne, netop fordi den kære Robin Williams absolut gjorde Genie til en karakterfavorit og en erstatning vil ikke være det samme. Han formåede at gøre Genie til noget helt specielt med hans store og unikke komiske talent - på samme måde som Preben Kristensen gjorde karakteren til sin egen på den danske version.

Jeg havde ellers længe gået og glædet mig til en live-action indspilning af Aladdin og gør det fortsat, men der skal trædes varsomt og umiddelbart har jeg lidt svært ved at se Guy Ritchie være instruktør på denne.

Jacob

Netop fordi Robin Williams pga. Lewy Body demens så selvmord som sidste udvej, så er den her genindspilning en ekstra følsom én af slagsen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Michael

Hold fingrene fra James Bond.
Lad nu vær med at ødelægge en så lang filmhistorie.

3 dage siden
Astrid T.

Jeg forstår ikke, hvorfor det her indlæg ligger her?

4 dage siden
Nikolaj

Ja, noglegange ændrer ens Bond smag sig bare, og efter at have set No Time to Die bliver den nye liste hermed:
1. Dr. No

6 dage siden
Peder

Geoearge Lazenby er Australier, og der har været bud efter bl.a. Tom Cruise før, men Amerikanerne har ikke villet spille James Bond.

1 uge siden
Jan
Jan

Der vil altid være nogle enkelte der ikke ved det, og derfor har journalisten jo fuldstændig ret ;)

1 uge siden