Cookie- og Privatlivspolitik
Sherlock Holmes-instruktør på tale til Aladdin

Sherlock Holmes-instruktør på tale til Aladdin

Nyt om Disneys genindspilning

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Ingen uge uden en nyhed om en kommende Disney-genindspilning, og i dag skal det handle om Aladdin.

The Hollywood Reporter kan nu afsløre, at instruktøren Guy Ritchie er filmselskabets favorit til at stå bag kameraet.

Ritchie er umiddelbart ikke den mest oplagte person at hente ind til en familiefilm. Instruktøren er kendt for sine underholdende, men også ret voldelige, to Sherlock Holmes-film med Robert Downey Jr. i hovedrollen.

Ikke desto mindre er den 48-årige englænder favorit til at stå i spidsen for filmen, og det tyder derfor på, at Disney forsøger at skabe en action-fyldt, stilsikker eventyrfilm. Måske har de allerede set hans kommende version af King Arthur: Legend of the Sword?

Genindspilningen af 'Aladdin' skulle oprindeligt have foregået før tegnefilmen fra 1992 med fokus på lampeånden Genie, men nu lader det til, at Disney vil gå efter en genfortælling af forlægget - naturligvis med rigtige skuespillere ligesom Maleficent og The Jungle Book.

Under alle omstændigheder bliver den afdøde skuespiller Robin Williams, der lagde stemme til Genie i 'Aladdin', svær at erstatte, da hans præstation var en af årsagerne til, at karakteren blev en fanfavorit.

Aladdin-genindspilningen afventer premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Det er helt sikkert et følsomt emne, netop fordi den kære Robin Williams absolut gjorde Genie til en karakterfavorit og en erstatning vil ikke være det samme. Han formåede at gøre Genie til noget helt specielt med hans store og unikke komiske talent - på samme måde som Preben Kristensen gjorde karakteren til sin egen på den danske version.

Jeg havde ellers længe gået og glædet mig til en live-action indspilning af Aladdin og gør det fortsat, men der skal trædes varsomt og umiddelbart har jeg lidt svært ved at se Guy Ritchie være instruktør på denne.

Jacob

Netop fordi Robin Williams pga. Lewy Body demens så selvmord som sidste udvej, så er den her genindspilning en ekstra følsom én af slagsen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

4 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

5 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

14 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

14 timer siden
Finn Carl

Jeg så versionen med Peter Ustinov som Poirot, også filmet ombord på den afsatte, ægyptiske Kong Farouks gamle kongeskib på Nilen, som agerede hjul

20 timer siden

Aktive debatter