/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik
Ny Cloverfield-film på vej

Ny Cloverfield-film på vej

Årlig begivenhed

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Den kommende science fiction-thriller God Particle har været undervejs i et stykke tid, og det er nu blevet afsløret, at den kommer til at foregå i samme univers som Cloverfield og 10 Cloverfield Lane. Det skriver The Wrap.

Science fiction-thrilleren handler om en gruppe astronauter, hvis virkelighed ændres efter et uheld med en partikelaccelerator. De må kæmpe for deres overlevelse men alt bliver kun mærkeligere, efter de opfanger et signal fra en anden rumstation.

Den dystre ’10 Cloverfield Lane’ forblev et mysterium i lang tid, indtil det, kort før premieren, blev meldt ud, at thrilleren var en slægtning til Matt Reevesfound footage-film om invaderende aliens i New York.

J.J. Abrams, der producerede begge Cloverfield-film, er også producent på ’God Particle’, og eftersigende er planen, at der skal udkomme en ny film hvert år i samme univers.

Marvel har også erfaring med at sammenflette store filmiske universer, og det kan bl.a. opleves i den premiereaktuelle Doctor Strange.

God Particle får premiere den 16. marts 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Cloverfield universet er fyldt med overraskelser. Mere af det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

daniel

Har nu prøvet at købe billetter de sidste par timer og det er ikke muligt

14 timer siden
Mads-Emil Weibull

Ja, denne film kommer bredt ud grundet det er Sony som er distributør.

19 timer siden
aliceuser/28923
aliceuser/28923

hvor svært kan det være at sende gavekort på bio-billet. I tjener jo på biografgængere over hele landet, når det kun er fortjeneste.

1 dag siden
Noobcake

det er hans double

1 uge siden
Nicolai

Vi har lige haft gang i et Spider-man marathon, hvor denne indgik, og det var super fedt at sidde og hygge sig under vores dyner til filmene.

1 uge siden