Cookie- og Privatlivspolitik

Galleri: Hvem er hvem?

Persongalleriet i Fantastiske skabninger

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Fantastiske skabninger... og hvor de findes foregår i New York et halvt århundrede før Harry Potter-serien. Filmen introducerer derfor en hel ny gruppe troldmænd og -kvinder.

Harry Potter-fans kender muligvis Newt Scamander (Eddie Redmayne) fra den lille skolebog, J.K. Rowling engang skrev for et velgørende formål, og som filmens handling er løst baseret på. Men de andre otte hovedpersoner er helt ukendte.

Nu er der heldigvis kommet et sæt plakater, der introducerer alle de største nye karakterer i 'Fantastiske skabninger... og hvor de findes', lige fra de kvindelige hovedpersoner Porpentina og Queenie Goldstein til filmens skurke, som bliver spillet af Colin Farrell og Samantha Morton.

Plakaterne skal nærstuderes, da de alle gemmer på hemmeligheder, der kan afsløre mere om filmens handling. Bag Colin Farrells karakter Graves kan fx ses en halskæde med Dødsregaliernes symbol.

I Harry Potter og Dødsregalierne - del 1 fik Harry at vide, at dette symbol tilhørte den Hitler-lignende skurk Gellert Grindelwald, som på Newt Scamanders tid var i gang med at samle tilhængere i Europa.

Derfor er det sandsynligt, at Graves er i slæng med Dumbledores gamle ærkefjende, og der er også en stor mulighed for, at Dumbledore selv vil dukke op i filmserien.

Bag goblinen Gnarlak (Ron Perlman) kan derimod ses en plakat af Porpentina. Dette tyder på, at Tina vil modsætte sig Ministeriet for Magi til fordel for at hjælpe Newt indsamle de magiske skabninger, han ved et uheld har sluppet løs i byen.

Fantastiske skabninger... og hvor de findes får dansk premiere den 17. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ann-Britt

Var i biografen i dag, og GAB hvor jeg kedede mig igennem de utallige reklamer og forfilm, der blev vist inden filmen, lige indtil ....
Traileren for "Fantastiske skabninger og hvor de findes".
Da vågnede jeg :)
Og fik kuldegysninger.
Kan altså bare ikke vente :)

Chrissie

Jeg kan tydeligt huske hvordan dødsregalierne sættes i forbindelse med Grindelwald i bogen. Men eftersom Victor Krum ikke deltager ved brylluppet i filmen, hvor kaldes det så hans mærke i filmen? Det er da først i forbindelse med bogen om Dumbledore at tingene kædes sammen, medmindre jeg husker meget galt..

Ann-Britt

Lunas far har det på ved brylluppet, og da Ron har forladt dem, ser Harry tegnet afbilledet i den bog, Hermione har arvet fra Dumbledore.
Senere, da de tager ud til Lunas hjem, taler de igen med Lunas far om det tegn.

Jacob

Bogen er et fiktivt opslagsværk over magiske skabninger, samt en lille biografi om Newt Scamander, men er ellers blottet for enhver handling.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

1 dag siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

2 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

2 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

4 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

5 dage siden

Aktive debatter