Cookie- og Privatlivspolitik
Disneys Mulan får konkurrence

Disneys Mulan får konkurrence

To film om den kinesiske heltinde

Stem op!
27
Stem ned!
0
(reset)

Disney er i øjeblikket ved at genindspille næsten alle deres klassikere, men da tegnefilmene er baseret på rigtige eventyr og legender, arbejder rivaliserende Hollywood-filmselskaber på deres egne live-action udgaver af mange af de samme historier.

Der kommer bl.a. alternative udgaver af 'Junglebogen' (Jungle Book: Origins), 'Den lille havfrue', legenden om Kong Arthur og 'Mulan', og selvom den sidstnævte endnu ikke har fået premieredato, har Sony allerede hyret en instruktør til filmen.

Ifølge Deadline bliver det den amerikanske instruktør og producer Alex Graves, bedst kendt fra 'Game of Thrones' og 'The West Wing', som skal genfortælle legenden om den kinesiske kriger Hua Mulan for et moderne publikum.

Sonys udgave af 'Mulan' bliver meget anderledes end Disneys live-action genindspilning af tegnefilmen fra 1998.

Filmen skal optages i Kina med kinesiske skuespillere i hovedrollerne, og den bliver medproduceret af et kinesisk filmselskab. Hvor Disney-filmen bliver et børnevenligt familieeventyr i samme stil som Junglebogen, Eventyret om Askepot og den kommende Skønheden og Udyret, vil Sonys version sandsynligvis minde mere om den kinesiske actionfilm 'Mulan: Rise of a Warrior' fra 2009.

Da Graves har instrueret nogle af de mest brutale afsnit af 'Game of Thrones', såsom 'The Mountain and the Viper' fra 2014, er han godt rustet til at instruere den mere virkelighedstro krigsfilm, som Sonys 'Mulan' tilsyneladende bliver.

Disney har endnu ikke fundet en instruktør til deres Mulan-film. Ifølge The Hollywood Reporter leder studiet efter en asiatisk instruktør, og har angiveligt tilbudt jobbet til Ang Lee, som dog valgte at takke nej. Ligesom Sony leder Disney efter en kinesisk skuespillerinde til den ikoniske hovedrolle.

Disneys Mulan får amerikansk premiere den 2. november 2018, men har endnu ikke fået dansk premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Patrick

Disney er ok men har intet i mod en film der måske er lidt mere voksen, især til en historie som Mulan.

Jacob

Disneys versioner er skam flotte, men det er også rart at nogen bryder deres monopol, omend når de ligger så tæt måske bliver for meget det gode.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shaolin

En ægte Bond-fan må da i det mindste vide at Dr. No er fra 1962...

EDIT: Og at hans CIA-ven hedder Felix Leiter og ikke Leitner.

15 timer siden
Niclas Dalby

Så er det vist på tide at melde sig ind i folkekirken igen; Kun i et univers med en stor, kærlig Gud kan en film som denne eksistere.

1 dag siden
Anna

Pls go easy!!

1 dag siden
Anna

ahhahahaah crapique!

1 dag siden
bambiexplorer

Og det var helt klart højdepunktet ved Paul McCa’s seneste koncert i O2 Arena (London). Alle sejl var sat til i en superlækker version!

2 dage siden

Aktive debatter