Cookie- og Privatlivspolitik
Årets 3 groveste julekomedier

Årets 3 groveste julekomedier

Klamme klejner, fordrukne julemænd og vilde firmafester

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Ho, ho, ho! Om under to måneder er det juleaften, og selvom højtiden er børnenes fest, skal der også være noget for de voksne.

Biograferne byder i november og december på tre film, der alle er komedier i den grovere ende af skalaen. Så hvis man kun er til uskyldige julemænd og søde nisser, skal man holde sig væk.

Undercover
Casper Christensen leverer manuskript til den danske komedie om den talentløse politibetjent Rikke, der elsker jul over alt andet. Hun kommer på noget af en opgave, da hun skal eskortere en straffefange og kronvidne til Fyn, mens gangsterbossen Omar er i hælene på dem. Linda P og Roland Møller danner umage par i filmen, som er instrueret af eks-Østkyst Hustler Nikolaj Peyk, der tidligere har skrevet manus til bl.a. Inkasso.

Bad Santa 2
Hvis man har set Billy Bob Thorntons alkoholiserede, storbandende plattenslager, Willie Stokes, i den første Bad Santa-film, ved man nogenlunde, hvad man har i vente i efterfølgeren. Intet er helligt, og denne gang har Willie planer om at røve en stak penge fra en hjælpeorganisation, hvilket desværre betyder, at han må slå pjalterne sammen med sin helt igennem forfærdelige mor. Traileren taler sit tydelige sprog: Sprut, politisk ukorrekte jokes og bare bryster i stor stil.

Office Christmas Party
Hvis man ikke synes, at festerne i The Wolf of Wall Street var vilde nok, kan man med fordel tage med til firmafest hos Jennifer Aniston i 'Office Christmas Party'. I filmen spiller hun direktør, der vil lukke sin brors afdeling ned. Broren beslutter sig for at afholde den ultimative julefest for at imponere en potentiel kunde og redde kollegernes jobs. Festen bliver, som man forventer: Helt ude af proportioner – og helt som det skal være! Folkene bag Blades of Glory og Baby Surprise instruerer.

Se flere kommende film.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sten

Fed afslutning på den sidste trailer :)

Mr. SNAKE.

ja ser da okay sjov ud, og Linda P er da også ganske sjov.
men ikke en film jeg behøver at gå i bio for at se, det virker for overspillet.
men skal da se den på blu-ray.

Mr. SNAKE.

Ren Humor.
klart en film jeg skal i bio og se.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

4 timer siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

5 timer siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

3 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

5 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

5 dage siden

Aktive debatter