Cookie- og Privatlivspolitik
Suicide Squad banker Batman

Suicide Squad banker Batman

Publikum er vilde med skurke

Stem op!
24
Stem ned!
0
(reset)

Superskurkefilmen Suicide Squad har solgt flere billetter end Batman v Superman: Dawn of Justice i de danske biografer.

Gruppen af antihelte har solgt 177.006 billetter herhjemme mod de 161.915 billetter, som 'Batman v Superman' endte med at sælge.

At publikum er vilde med alternative udgaver af superheltefilm er ikke noget nyt, og fx solgte den grovkornede og komiske Deadpool hele 333.700 billetter tidligere på året.

Så højt når 'Suicide Squad' ikke op, så næste mål er at slå Marvels Captain America: Civil War, der afsluttede sit forløb i biografen med 188.937 solgte billetter.

Skurkene, der stammer fra Batmans tegneserieunivers, er trods kølig modtagelse fra kritikerne blevet en gedigen succes i biograferne verden over og vil i denne weekend passere de 680 mio. dollars globalt. Her er dog et stykke op til konkurrenterne: 'Batman v Superman' endte på 872 mio. dollars og 'Captain America: Civil War' på 1,15 mia. dollars.

Suicide Squad er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Esra

Rigtig god film

Billetdamen

Mener du at det er overskuddet? Så vil jeg gerne vide hvilke kilder du har brugt ift. budgettet af filmen. Som jeg kan læse mig frem til har det fulde beløb inkl. marketing ligget på 325 millioner dollars.

Horsi

siden du delvist har skrevet til noget jeg skrev i mit indlæg. 325 passer nok meget godt men. Alle de penge er ikke kommet fra Warners alene. Investorerne skal havde deres udgifter dækket. Dertil kommer der samarbejdspartnerene som også skal havde deres udgifter dækket og biograferne tager selv en del af overskuddet. Man siger derfor at film skal tjene sig selv ind to gange før den kaster et overskud af sig til dem der har været involveret. Hvis vi derfor med marketing siger 300 mio. så skal den op på 600 for at break even hvor den balancere på nul - hverken udgifter eller indtægter. Hvis en film skal give en god profit skal den nå sit nummer tre gange altså 900.

Lad mig lige gøre noget klart her. Jeg er ikke nogen ekspert på området. Jeg kan kun støtte mig til den viden jeg har hørt andre steder. Hvis jeg tager fejl så beklager jeg. Jeg skriver her hvad jeg mener er rigtigt om systemet.

Billetdamen

(Mig der lige skrev det forkerte sted)

Når du skriver det på den måde, så forstår jeg hvad du mener med de 80 millioner dollars.

Jeg læste det som om at du mente at filmen kostede 600 millioner dollars at lave :D

Men de har lidt tid at løbe på endnu, Vi sælger stadig mange billetter til Suicide squad i Viborg :)

Horsi

Det er sandt der er lidt tid endnu, men på verdensplan er filmen gået meget ned. Jeg er ikke sikker på den kan krydse 700 mio.

Nikolaj

Problemet med de her superheltefilm, er at vi som publikum storset ser dem, lige meget hvad.

Det er nok en kombination af barndomsnostalgi og et naivt håb om at "de" denne gang har lavet en ordentlig film. Måske også et produkt af de fremragende Nolan Batman film - altså, at vi har set hvor godt det kan være.

Det virker til Hollywood spytter de her film ud efter en særlig skabelon, som kynisk fokus på at tjene penge.

De smider flere og flere karakterer ind i filmene og de bliver nærmest bare dårligere og dårligere.
Det er trist.

Jeg havde glædet mig til Batman V Superman og Suicide Squad. Begge skuffede fælt.

Gad godt at vide, hvad vi som "kunder" kan gøre for at få noget kvalitet tilbage i de her film, i stedet for den tarvelige metervare vi får lige nu.

Batman-trilogien viste jo netop at man godt kan kombinere det at tjene penge, med kvalitet. Jeg savner det

Jacob

At man viser klip i trailers som ikke klarer det til den endelige film er næppe noget nyt, men kan ikke huske hvornår en kampagne sidst indbragte en vis forventning, der i den grad ikke blev indleveret. Man kan dog ikke komme udenom den tjener penge, og årsagen er måske som nævnt at den er atypisk, og at publikum muligvis er mættet af de tradtionelle good guys. Problemet for mig med 'Suicide Squad' er de til sidst er mere helte end skurke, og en lidt for fesen skurk for enden af banen.

Klavs

bare synd, at det er en totalt tarvelig film sammenlignet med f.eks. Kick-Ass og Deadpool. Kritikerne havde ret denne gang. Det eneste lyspunkt er Harley Quinn.

Horsi

Jeg er ikke sikker på det er helt rigtigt. Billet salget er rigtig men om det er en succes ved jeg nu ikke. Mange gætter på at break even pointet er 700-800 millioner dollars. Personligt tror jeg det er for højt. Jeg tror det er 600 millioner er break even pointet. Det vil at en film der kom ud i August først nu begynder at give overskud. Pt. har den givet 80 millioner. Det er ikke en sjov ting at gå til investorerne med.

dippegalantuser/922792

...men det er primært i forhold til tidligere tider, hvor biografsalget var det helt afgørende. I dag skal man gange biografsalget med to og så har man også streaming- og andre indtægter med. Det er nemlig sådan i dag, at de andre portaler giver lige så meget som biografsalget (gennemsnit) og derfor kan en film sagtens give overskud selvom biografsalget ikke er imponerende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

1 dag siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

3 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

3 dage siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

3 dage siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

3 dage siden

Aktive debatter