Cookie- og Privatlivspolitik
De næste 8 superheltefilm

De næste 8 superheltefilm

Fra Doctor Strange til Black Panther

Stem op!
63
Stem ned!
0
(reset)

Superheltefilm hitter fortsat i Hollywood, og både Marvel og DC har fyldt kalenderen ud med nye film helt indtil 2020.

Her er de næste otte i rækken, som får premiere i de danske biografer.

Doctor Strange/Marvel Studios
Doctor Strange - premiere den 28. oktober 2016
Benedict Cumberbatch spiller den arrogante kirurg Stephen Strange, som mister evnen til at bruge sine hænder. I et desperat forsøg på at genvinde sin status rejser Strange til Asien for at opsøge The Ancient One (Tilda Swinton), en troldkvinde som åbner nye og magiske verdener for ham. Mads Mikkelsen spiller skurken Kaecilius, som er blevet forført af de mørke kræfter.

x-Men Origins: Wolverine/20th Century Fox
Wolverine 3 - premiere den 2. marts 2017
Desværre bliver dette Hugh Jackmans sidste film som X-Men-helten Wolverine, men det lover i det mindste til at blive en flot afsked. Og det manglede også bare, siden meget af X-Men-filmenes succes kan tilskrives denne karakters popularitet. I 'Wolverine 3' er Wolverine oppe imod superskurken Mr. Sinister, men han har i det mindste Professor X (spillet af Patrick Stewart) på sin side.

Guardians of the Galaxy Vol. 2/Marvel Studios
Guardians of the Galaxy Vol. 2 - premiere den 4. maj 2017
The Guardians er tilbage! I den længeventede opfølger til James Gunns underholdende Guardians of the Galaxy (2014) rejser Peter Quill (Chris Pratt) tværs over galaksen for at opsøge sin far. Med sig har han Gamora, Rocket Raccoon, Drax, Baby Groot og et spritnyt, rockende mixtape.

Wonder Woman/DC Comics
Wonder Woman - premiere den 1. juni 2017
Selvom hverken Batman v Superman eller Suicide Squad fik særlig god kritik, er der fortsat store forventninger til DC Comics' første superheltefilm med en kvindelig hovedperson. I 'Batman v Superman' mødte Diana Prince (Gal Gadot) nutidens superhelte, og i 'Wonder Woman' rejser vi tilbage i tiden for at få hendes origin story: Da en amerikansk soldat (spillet af Chris Pine) strander på amazonkvindernes ø, Themiscyra, beslutter Diana sig for at følge med ham til menneskenes verden, hvor Første Verdenskrig er i fuld gang.

Spider-Man: Homecoming/Marvel Studios
Spider-Man: Homecoming - premiere den 6. juli 2017
Spider-Man er endelig kommet 'hjem' til Marvel, og hans homecoming bliver fejret i filmen af samme navn. Tobey Maguire og Andrew Garfield må vige for en yngre model, for denne gang bliver Peter Parker spillet af Tom Holland. Da karakteren lavede sin Marvel-debut i Captain America: Civil War, brød publikum ud i vilde klapsalver, så mon ikke 'Homecoming' falder i god jord hos fanskaren?

Thor: The Dark World/Marvel StudiosThor: Ragnarok - premiere den 2. november 2017
Hverken Thor (Chris Hemsworth) eller The Hulk (Mark Ruffalo) var med i 'Civil War', men i 'Thor: Ragnarok' slår de sig sammen og drager ud på, hvad Mark Ruffalo har beskrevet som et "kosmisk road-trip". Det bliver uden Natalie Portmans Jane Foster, men til gengæld er Tom Hiddleston tilbage som favoritskurken Loki.

Justice League/DC Comics
Justice League - premiere den 16. november 2017
Groft sagt er 'Justice League' DCs svar på The Avengers: En super-sized superheltefilm som samler alle de største helte i et episk slag mod en formidabel fjende. Udover de velkendte karakterer Superman, Batman og Wonder Woman bringer 'Justice League' også The Flash (Ezra Miller) og Aquaman (Jason Momoa) på banen. Efterfølgende får de begge solofilm, som udkommer i 2018.

Black Panther/Marvel Studios
Black Panther - premiere den 15. februar 2018
Ligesom Spider-Man debuterede Chadwick Bosemans Black Panther i 'Civil War', og der er meget at glæde sig til i Marvels første film med en sort superhelt i hovedrollen. Filmen foregår i Black Panthers hjemland Wakanda, og ensemblet tæller bl.a. Michael B. Jordan og Oscar-vinderen Lupita Nyong'o.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Niclas Dalby

Tjah, jeg ender da nok med at se alle sammen på trods af min dalende interesse for superheltefilm. Jeg glæder mig helt bestemt til at se hvordan denne Marvel-fase slutter og derfor skal både Thor, Doctor Strange, Black Panther, Guardians 2 og Spider-Man ses. Af disse glæder jeg mig mest til at opleve Spider-Man og Black Panther. Jeg håber virkelig de kan viderebringe humoren og charmen fra Civil War angående Spider-Man, da jeg virkelig føler de ramte plet der. Black Panther er bare bad-ass!

Angående DC-filmene: Indtil videre har de haft to forsøg (Hvis man starter ved Batman v Superman) og begge har underpræsteret stort i form af kvalitet. Jeg håber Wonder Woman kan rette op på dette, men jeg har ikke store forventninger til Justice League, som jeg frygter blot bliver en mere proppet udgave af Batman v Superman.

X-Men universet har aldrig rigtig sagt mig noget, men jeg ender da nok med at se Wolverine på et tidspunkt. Om det bliver i biffen kan jeg ikke svare på lige nu.

Kaare

Jeg skal SÅ MEGET se Thor Ragnarok af dem der er på listen
Første grund: loki er skurken... igen.
Anden grund: hulk kommer til asgård og kæmper sammen med thor mod loki
(Tror jeg nok) også håber jeg at de siger (Loki - "i have a destrucktion plan" thor - "i have a hulk").
(Det var bare for sjov) de siger nok noget helt andet.
Og er nummer 2 helt klart den nye spider-man film, glæder mig til at se hvordan den spiller sig ud.
Og så er nummer 3... "i'm the best at what i do, but what i do isnt pretty" - Wolverine
Og 4. Er ikke på listen men det ville nok være avengers 3 filmen eller filmene (INFINITY WAR!!!)

Kaare

Glemte justice league (det var ikke godt)

maria

Jeg kommer nok ikke til at se dem alle sammen i biografen men kommer til at se dem alle sammen på et tidspunkt :D kunne desværre kun vælge en men ville have valgt dem alle sammen :D

Hønse

Kan kun stemme på én, men skal da se allesammen..

Maria

Jeg skal selvfølgelig se rub og stub!

Men jeg glæder mig ubetinget mest til Justice League. Hvorfor? Fordi jeg, i modsætning til mange, synes at Batman V Superman var en god film, men mest fordi at jeg siden barndommen har været stor fan af Justice League. Det er derfor en drøm der går i opfyldelse når jeg langt om længe får lov til at se en Justice League film med rigtige skuespillere.

Her er en prioriteret liste af filmene:

1. Justice League
2. Wonder Woman - alt hvad jeg kan få fra DC indtil Justice League, har top prioritet og så så traileren lovende ud.
Spider-Man: Homecoming - lige efter DC, er Spider-Man min yndlingssuperhelt hos Marvel, så selvfølgelig har jeg høje forventninger til reboot nr. 3.
Thor: Ragnarok - Jeg er stor fan af Chris Hemsworths version af Thor og glæder mig til at se hvad vi har i vente i 3'eren.
Guardians of the Galaxy Vol. 2 - Den første Guardians var virkelig sjov og selvom jeg ikke kendte en eneste karakter i universet, så faldt jeg for den. Glæder mig til at se hvad der er i vente og om vi endelig får svaret på hvem der er Star Lords far!
Wolverine 3 - Jeg ser som sagt alle DC og Marvel superheltefilm (med få undtagelser) og skal selvfølgelig agere trofast overfor Wolverine, men jeg tror også snart at Fox har kogt nok vand på suppen der er X-Men. ;)
Doctor Strange - Jeg synes traileren var super forvirrende og da jeg ikke har et særlig godt kendskab til Doctor Stranges univers ud over det afsnit han medvirkede i, i Spider-Man tegneserien fra 90'erne, så er jeg skeptisk, men giver det selvfølgelig en chance.
Black Panther - Ligesom med Doctor Strange, er jeg nødt til at se Black Panther. Hans karakter irriterede mig, men han er en integreret del af Avengers filmene, så selvfølgelig tager jeg ind og ser den. Jeg håber dog at Marvel snart er færdige med at introducere nye karakterer, for universet er tæt på at blive *for* uoverskueligt. ;)

DJN

MCU'erne, men mest Black Panther, synes han var vildt sej i Civil War :D

Jacob

Jeg ser frem til Steve Rogers rolle i 'Black Panther', men nok mere i 'Infinity War', hvor jeg håber at Tony giver skjoldet tilbage. Jeg kan ikke forestille mig Chris Evans være hos Marvel, mens en anden overtager stars and stripes. Ellers bliver det interessant hvordan Doctor Strange vil forvandle MCU, og det bliver godt at se Guardians igen!

Mht. 'Wonder Women' så hersker der ifølge en måske lidt upålidelig kilde kaos, men en kvinde i hovedrollen skal absolut have en fair chance - ligesom enhver af de mandlige får ;-)

Wayne

Det er stadig Colombia - og dermed Sony, som har rettighederne til Spiderman. Marvel Studios (in association with), er med på sidelinien.

Det er tydeligt at Sony og Disney kan se potentialet i at samarbejde på tværs af firmaer. Det er derfor vi ser Tony Stark på rollelisten.

Selina Wilken

Det er dog Marvel, der har kreativ kontrol over produktionen (selvom karakteren stadig er "til låns" fra Sony), hvilket var det, artiklen henviste til. Men det var formuleret så kort, at det rigtigt nok endte med at stå lidt tvetydigt. Tak for suppleringen af ekstra info. :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

19 timer siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

19 timer siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter