Cookie- og Privatlivspolitik
Biografklub Danmark præsenterer

Biografklub Danmark præsenterer

Læs om årets program (advertorial)

Stem op!
292
Stem ned!
0
(reset)

Biografklub Danmark tilbyder en række kvalitetsfilm, du kan se til halv pris i filmåret 2016-2017. Nedenfor kan du læse mere om alle filmene i årets program præsenteret i kronologisk rækkefølge.

Klik på titlerne for premieredato, trailer og meget andet.

©SF Film
Florence
Baseret på den sande historie om Florence Foster Jenkins, der i 1940ernes New York jagtede drømmen om at blive en stor sangerinde, selvom hun ikke ejede sporet af talent. Florence er lykkeligt uvidende og skærmet fra sandheden af hendes mand og manager St. Clair Bayfield. Lige indtil hun beslutter sig for at synge ved en stor koncert. Fra instruktøren bag 'Philomena' og 'The Queen'.

©SF Film
Swinger
Adam har egentlig et dejligt liv, men alt er efterhånden blevet kedelig rutine, selv den årlige swinger-weekend som konen og han tager på for at give tilværelsen lidt krydderi. Men så sker det, som bare ikke må ske i en swingerklub: Adam forelsker sig i den unge, smukke Patricia, og således er banen kridtet op...

©Nordisk Film
Kvinden i toget
Hver morgen tager Rachel toget på arbejde, hvor hun ser et smukt, ungt pars liv i et bestemt hus gennem vinduet. Tynget af sin egen skilsmisse fantaserer hun om parrets lykkelige ægteskab. Da hun en dag ser noget dybt chokerende, og kvinden fra huset følgende efterlyses, beslutter hun sig for at blande sig i efterforskningen. Men kan hun overhovedet stole på sig selv?

©Camera Film
Toni Erdmann
Den tyske karriekvinde, Ines, arbejder i Bukarest, da hendes far dukker uanmeldt op. Winfred vil gerne ind på livet af hende, men det er svært, og i afmagt iklæder han sig en kikset paryk og falske tænder, hvorefter han – under dæknavnet Toni Erdmann – begynder at mingle med hendes venner og forretningsforbindelser.

©Nordisk Film
Dræberne fra Nibe
De to håndværker-venner, Ib og Edward, er kørt sur i deres livløse ægteskaber og leger med tanken om at leve det søde liv for de sorte penge, de har gemt. Efter et skænderi med deres koner hyrer de i en brandert en russisk lejemorder til at gøre det af med dem. Men de har undervurderet ægtefællerne, og det bliver starten på en vanvittig rejse, hvor vennerne til deres skræk og rædsel får smagt deres egen medicin …

©UIP
Kærlighed kender ingen grænser
I 1947 forelsker kongen af Botswana, Seretse Khama, sig i den britiske kontorassistent Ruth Williams. Deres ægteskab møder modstand – ikke kun fra deres familier – men også fra de britiske og sydafrikanske regeringer. Men Seretse og Ruth vælger med hjertet og trodser slægt, apartheid og det britiske imperium.

©Nordisk Film
Du forsvinder
Mia er gift med den karismatiske skoleleder Frederik. Da han får konstateret en hjernesvulst, og dernæst bliver anholdt og sigtet for bedrageri i millionklassen, udfordres Mias billede af ægtemanden. Hun må finde svar på, om Frederik er skyldig i egne handlinger, eller om svulsten påvirkede hans beslutninger. Hvem er det menneske, som hun har bygget sit liv op omkring? Har vi overhovedet en fri vilje?

©Scanbox
3 ting
Den højtbegavede sprængstofekspert, Mikael, har stjålet 60 millioner kr. sammen med en gruppe serbiske kriminelle. I sidste time prøver han at redde sit liv og skabe en fremtid ved at vidne mod serberne. Han skal være på et hotel, indtil retssagen starter og beder om tre ting i bytte for sit vidneudsagn: kvinden Camilla, en kasse fra et opbevaringslager, og to gange butter chicken fra en takeaway i Valby.

©Nordisk Film
Den bedste mand
Bokseren Jørgen ”Gamle” Hansen er i slutningen af 1970erne blevet dømt færdig i boksning. Kroppen er slidt, og banken truer med at tage huset. Sammen med konen Hanne kæmper de en ulige kamp for at holde Jørgens karriere i live. Men da Hanne beslutter, at familien skal lægge hus til den afrikanske bokser Ayub Kalule, der skal være dansk boksnings fremtid, bliver det tydeligt for Jørgen, at han endu ikke er klar til at lade sig pensionere...

©Scanbox
Tulipanfeber
Amsterdam i 1700-tallet. Den velhavende og aldrende købmand Cornelis Sandvoort hyrer en ung maler, til at forevige sin unge, smukke hustru Sophia og ham selv. Men Sophia og maleren forelsker sig i hinanden, mens hun sidder model. De indleder en hemmelig affære, og mens tulipanfeberen er på sit højeste, iværksætter de to elskende en livsfarlig plan, for at sikre en fremtid sammen.

Biografklub Danmark tilbyder tre forskellige filmpakker. Premium er for filmelskere, der vil se alle 10 film i programmet. Basis indeholder syv film og Flex er for dig, der også vil have frihed til at tage en pause.

Du kan læse mere om filmene, og tilmelde dig en filmpakke hos Biografklub Danmark her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!