Cookie- og Privatlivspolitik

8 højdepunkter fra ny Star Wars-trailer

Er du enig?

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Vi har udvalgt en række visuelle højdepunkter fra den nye trailer til Star Wars: Rogue One.

De to minutter byder på en række nye scener, og vi er i det hele taget temmelig begejstrede for den tone, traileren lægger for dagen.

'Rogue One' foregår umiddelbart før 'Episode IV' og følger oprørernes kamp mod Imperiet. I første omgang går det ud på at skaffe information om Dødsstjernen, der som bekendt bliver destrueret af Luke Skywalker og Co. i Star Wars fra 1977.

Har du endnu ikke set traileren, som udkom i morges, kan den ses her.

Rogue One: A Star Wars Story får premiere den 14. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Joe

Sad med gåsehud på mine arme under hele traileren!

dippegalantuser/922792

...altså en Droid, der har som det primære at "reparere" livsformer. Ligesom alle andre Droids kan programmeringen dog nogle gange være lidt "off". http://starwars.wikia.com/wiki/Medical_droid/Legends

En af de kendte af slagsen er MHD-19: http://starwars.wikia.com/wiki/MHD-19 der var loyal overfor Rebellerne og endda trænet til kamp også.

Johnnyuser/335920

der er på billede 2, en større version af AT-AT. Ud over det er det bedste og mest skræmmende øjeblik i traileren der hvor dødsstjernen laver en delvis ringformet sol-formørkelse. Her ser man virkelig størrelsen og truslen fra dette ultimative våben.

dippegalantuser/922792

...det er faktisk også refereret som en sådan på Wookieepedia: http://starwars.wikia.com/wiki/All_Terrain_Armored_Cargo_Transport

Nikolaj

Er også vær at tage med. Generelt føles filmen, som en af de mest ambitiøse siden de to første i den originale trilogi. Med alt respekt, der er ikke nogle dårlig i serien efter min mening. Men i A new hope og Empire, havde man nærmest en slags verdenskrig i rummet, med rebeller, et imperier(Diktatur) Republikker. Hvorimod de andre i serien, generelt har levet op til gravene, men forsøger lidt mere på underholdningsværdien. Men i Rouge One ser det ud til at vi skal tilbage i tiden til en mørk periode igen, dog også med lyse momenter, som vi selvfølgelig har brug.

Men man jeg glæder mig. Herligt at det er med mange nye, og relative ukendte ansigter med. Forrest Whitakers karakter er jo en veteran for klon-krigens tid. Spændt på hvad man har tænkt sig, at gøre med hans karakter. Og selvfølgelig hvordan bliver Darth Vader indbladet i historien, håber at hans karakter bliver udnyttet ordentligt.

Jacob

Der er har uofficielt været en del uenigheder imellem instruktøren og LucasFilm, så om alle de indblandinger har forstyrret den endelige film bliver spændende. I hvert fald skal et gensyn med Imperiet, Dødsstjernen og Darth Vader blive godt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

1 dag siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

2 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

2 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

4 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

5 dage siden

Aktive debatter