Cookie- og Privatlivspolitik
Film om Panama-papirerne på vej

Film om Panama-papirerne på vej

Steven Soderbergh vil afsløre skattesnydere

Stem op!
209
Stem ned!
0
(reset)

Blot få måneder efter offentliggørelsen af de såkaldte Panama-papirer, er den amerikanske filminstruktør Steven Soderbergh i gang med en film om emnet.

Soderbergh, der er kendt for både dramaer som Traffic og mere konventionelt underholdende film som Ocean's-trilogien, vil udvikle projektet sammen med manuskriptforfatteren Scott Z. Burns.

Panama-papirerne er betegnelsen for et lækket sæt data bestående af 11,5 mio. hemmelige dokumenter udarbejdet af det panamanske selskab Mossack Fonesca, der rummer detaljerede oplysninger om en lang række selskaber, rigmænd og politikere, der har forsøgt at skjule illegal aktivitet eller skattely.

To dage efter afsløringerne valgte Islands statsminister Sigmundur Davíð Gunnlaugsson at trække sig og bad præsidenten om at opløse parlamentet. Store banker som Nordea har været impliceret i sagen, ligesom den argentinske fodboldspiller, Lionel Messi, netop er blevet idømt en betinget fængselsstraf for skattesnyd.

Steven Soderbergh har således masser af materiale at inkludere i sit projekt, der formentlig vil trække veksler på klassiske afsløringsfilm som All the President's Men og The Pelican Brief.

Hvorvidt Soderbergh kun producerer eller også står for instruktionen af filmen, er indtil videre ukendt. Lige nu arbejder han på kupfilmen 'Logan Lucky' med Channing Tatum, Daniel Craig og Adam Driver.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Horsi

Altså det lyder spændende, men måske man skulle vente lidt? Vi er stadig selv i gang med at finde ud af hvad der er op og ned i denne sag. Så måske de lige skulle vente til verden har styr på det inden de går i gang med at gøre det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.