5 film du skal se i juli

Alsidig sommer?
Billede
(© Jason Bourne/UIP)

Eventyrlige rejser i rummet, junglen og til forhistorisk tid præger de mest ventede film i sommerens anden måned, men det er gensynet med superagenten Jason Bourne, der placerer sig på førstepladsen.

Husk, at du selv kan påvirke fremtidige resultater og afgive din stemme på filmprofilerne.

Jason Bourne/UIP
Jason Bourne (92 %)
Matt Damon vender tilbage som agenten, der nu har fået sin hukommelse tilbage, men som stadig er på jagt efter sandheden om sin fortid. Paul Greengrass instruerer igen.

Star Trek Beyond/UIP
Star Trek Beyond (89 %)
Science fiction-franchisen Star Trek blev revitaliseret i 2009, og den nye serie er nået til sit tredje kapitel, hvor Captain Kirk og Co. møder en ny fjende.

The Legend of Tarzan/Warner Bros.
The Legend of Tarzan (86 %)
Svenske Alexander Skarsgaard er seneste inkanation af helten Tarzan, der må vende tilbage til sin jungle for at bekæmpe nye fjender. Filmen er instrueret af David Yates, der stod bag de sidste Harry Potter-film.

Ice Age: Den vildeste rejse/20th Century Fox
Ice Age: Den vildeste rejse (85 %)
I den femte Ice Age-film har Scrat sat gang i en proces, der truer med at ødelægge hele Jorden. Derfor må flokken drage ud på et farefuldt eventyr for at redde skærene.

Lights Out/Warner Bros.
Lights Out (85 %)
Gyseren handler om en kvinde, som hjemsøges af et uhyggeligt væsen, der kun kommer frem, når lyset er slukket. Manden bag Nattens dæmoner har produceret.