11 ting vi ved om Suicide Squad

Fra Batman til et lilla jakkesæt
Billede
(© Warner Bros.)

Vi har taget et kig på sommerens mest ventede film og fundet 11 ting, du måske ikke vidste om Suicide Squad.

- Ifølge Collider kommer 'Suicide Squad' til at minde om en Batman-film set fra skurkenes synspunkt.

- Filmen finder sin begyndelse i et fængsel, der huser alle de skurke med superkræfter som politiet ikke ved, hvad de ellers skal gøre ved.

- Arkham Asylum er også med i filmen. Her holdes Jokeren og Harley Quinn fanget.

©Warner Bros.- Jared Leto, der spiller Jokeren, er en såkaldt method actor og forblev i rollen, når kameraet var slukket. Det resulterede bl.a. i nogle meget aparte gaver til medskuespillerne.

- Filmen foregår efter Man of Steel og Batman v Superman: Dawn of Justice og trækker tråde til Batmans opgør med Superman.

- Batman er med, og det var instruktøren David Ayers ide, eftersom så mange af skurkene har en relation til ham.

©Warner Bros.- Suicide Squad-medlemmet Katana har et særligt sværd ved navn Soultaker. Det indeholder sjælen af hendes afdøde mand, og hun taler med det.

- For at undgå et eventuelt læk af plothemmeligheder var der ingen, der fik en papir-udgave af manuskriptet. Det hele foregik online.

- Historien indeholder en del flashbacks, der bl.a. viser detaljer fra Harley Quinn og Jokerens forhold.

©Warner Bros.- Deadshot er lederen af gruppen, og David Ayer har udtalt, at det i virkeligheden er Will Smiths film. Ayer skrev også rollen med Smith i tankerne.

- Jokerens ikoniske lilla jakkesæt var med i de indledende kostumevalg, men efter Jared Leto tog rollen udviklede den sig i en anden retning, og jakkesættet blev skrottet.

Suicide Squad får premiere den 11. august.