Cookie- og Privatlivspolitik
Williams ombord Star Wars & Indiana Jones

Williams ombord Star Wars & Indiana Jones

Legendarisk komponist bekræfter

Stem op!
30
Stem ned!
0
(reset)

Komponisten John Williams bekræfter over for Variety, at han planlægger at lave musikken til Star Wars: Episode VIII og den kommende Indiana Jones-film. 

Det er næppe den store overraskelse, men givet den 84-årige musikers helbred, er det gode nyheder. William har valgt at arbejde mindre fremover, men er så forbundet til begge film-serier, at han ikke ville springe disse over.

Fremtiden byder desuden på Williams' musik i de to Spielberg-film Den store venlige kæmpe og Ready Player One, mens det næste Star Wars-kapitel, Rogue One, bliver med et score fra Alexandre Desplat.

John Williams har været nomineret til 50 Oscar-statuetter og vundet de fem.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tullemor76

Elsker al hans musik.... Der er kun een på lige fod med ham. Det er Hans Zimmer.

Mine Williams favoritter(svært at fordele!!)

1. Star Wars
2. Indiana Jones
3. Jurassic Serien
4. Harry Potter
5. E.T.
6. Alene Hjemme

Jacob

Musikken i en film er altafgørende, og John Williams temaer har defineret nogen af de største franchiser gennem tiderne. Det vil være et kæmpe tab uden ham, og synes virkelig at med 'The Force Awakens' han beviste at han stadig har det i sig :-)

Nikolaj

Håber dog også at han laver scoret til episode 9, imens han laver scoret til episode 8. Han er jo ikke helt ung længere, men hvis han gennemfører denne trilogi vil det være perfekt. Og skam også glædeligt han også er på Indiana Jones 5 og Ready player one. Han er film komponisten over dem alle.

Mickey

Han er vel muligvis den største i sit fag? Selvfølgelig skal han styrer disse projekter, og han kommer igen til at gøre det fremragende!
Glæder mig også til at høre hvad Alexandre Desplat har fundet på til Rogue One, for hans soundtrack til Moonrise Kingdom er ganske enkelt noget af det bedste indefor filmusikken -det var meget anderledes, men samtidig totalt bjergtagende smuk musik han skrev til den film, og jeg anbefaler den varmt til dem som vil have en oplevelse af de helt mærkelige og flotte ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.